TACK ÅR 2011 ♥

Jag har haft ett så sjukt bra år. På nyår förra året sa jag "2011 ska bli mitt år!" då år 2010 inte hade vart det. Och tack, tack, tack år 2011 för att du har vart så bra och snäll mot mig!
-
Du har givit mig sjuka utgångar i stort sett varje fredag, en flippad resa till Alanya med mina två bästa tjejer, det bästa sommarvikariatet på Hemskogen, fem sköna veckor som sambo med Nanna, en plats på sjuksköterskeutblidningen. Du kom med ett körkort och en bil, bästa praktiken på en akutvårdsavdelning, helt underbara konserter - kommer aldrig glömma Veronica Maggio's, studenten och alla stipendium. En och en annan mysig dejt, många kyssar och mycket mat. Tack så mycket.

GOD JUL!

 

God jul till er alla från mig!


1 ÅR

Hittade bilder på mig själv för ungefär ett år sen. Lite kul att jämföra och se vad som hunnit hända på ett år.
December 2010
-
December 2011

Dan före dopparedan

 

God dagens!

Vi håller på och julpysslar här hemma. Klätt granen, slagit in de sista julklapparna, lagt klapparna under granen, skinkan är inne i ugnen osv. Guuu' så mysigt det är med jul! Det här året har jag blivit som ett litet barn igen, så jag vet någon som kommer ha svårt att somna ikväll...


NO MORE FÖRELÄSNINGAR

 

Godmorgon girls aaand boys!

Idag har jag äntligen sista jäkla föreläsningen på 13 dagar! Fram till den 4e januari har jag alltså bara självstudiedagar. Så det blir inget direkt jullov, då det är mycket saker som ska göras, men jag slipper åka in till skolan och kan planera min tid precis hur jag vill. Fett skööönt!

-

För er som glömt och behöver en påminnelse - nu är det bara 2 dagar kvar till julafton! Yeeeey!

 


-.-

 

Har en riktig pain-in-the-ass dag framför mig. Snälla, låt den gå fort.


Bildbomb - random pic's


PAUSE

 

Har noll motivation till att hålla någon slags underhållning här. Nya kursen slukar all min energi, det är så sjukt mycket. Så, typ 16 januari kanske jag är tillbaka med mer då kursen är slut. Så nu tar jag en paus på obestämd tid.


Nånting att tro på



Stockholm verkar full av långa svarta labyrinter 
Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött 
Allting runt omkring mig gick i ultrarapid, 
och jag hade inga veckor, inga dagar, 
bara en röra av en massa tid 
Jag ville hitta en bra paroll 
Nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll



RSS 2.0