trettioförsta oktober

15 saker du kanske inte visste om mig:
- Jag viker mina strumpor på ett speciellt sätt och lägger dem i en speciell ordning i lådan.
- Jag mår psykiskt dåligt av att ha otvättat hår
- Det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att spegla mig
- Jag mår dåligt om det är tandkrämsfläckar på badrumsspegeln eller kranen
- Det tar mig 20-25 minuter att sminka mig på morgonen
- Jag har två bloggar, en officiell och en lösenordsskyddad som bara är till för mig själv
- Jag har länge trott att gråta betyder att man är svag. Men mina fina vänner har lärt mig tvärtom. Att våga gråta visar på att man är stark som vågar visa hur man mår
- Jag trivs bra i skogen&naturen
- Jag har ganska nyligen insett att jag har världens bästa mamma
- Jag hatar ostar
- Jag tvivlar ofta på mig själv
- Jag är usel rent ekonomiskt
- Jag är avundsjuk på min storasyster
- Jag är otroligt trött på att bo i Valsta
- Om jag inte skulle bli sjuksköterska/läkare så skulle jag vilja jobba med inredning

trettioförsta oktober

Jag&Louise var ju klart snyggast igår.

trettioförsta oktober

Herregud, kvällen igår var mer än sjukt jäkla bra. Synd bara att slutet alltid ska sluta tråkigt, förstår inte varför det nästan alltid ska behöva bli så.
Men men, just nu sitter jag i sängen och äter lite Varma koppen-soppa. Jag är har världens träningsvärk efter allt dansande igår, hela ryggen och insida lår har gjort mig helt handikappad. Så jag stannar nog i sängen resten av dagen också, hihi. Och jag måste bara säga: fyfanken vad skönt att jag har höstlov nu!


Oavsett vad som händer så är vi två alltid bäst!

trettionde oktober

Det är helt otroligt, jag sov typ till tio i elva idag! Kan inte minnas när jag sov så länge sist. Och det känns så skönt och veta att jag har en hel veckas ledighet framför mig efter denna helg. Det hade vart ännu bättre om jag hade haft en utlandsresa bokad, men så är tyvärr inte fallet.
Dagens planer är att städa upp lite i rummet, har en stor klädhög som behöver tas hand om. Sen kanske det blir en promenad, och senare ikväll blir det ju utgång! Ser verkligen fram emot det.
Det finns ingen bättre partybrud än liiiiszen!

tjugonionde oktober

Det blev lite ändrade planer för denna fredagskväll. Det visade sig att ingen skulle ut ikväll, utan alla skulle ut imorgon - så jag och Louise fick ge oss och går ut imorgon istället. Men det gör inget, klart det är roligare om det är fler som drar ut än om det är helt dött.
Jag måste erkänna en sak - jag gick aldrig till gymmet efter skolan. Hade packat med mig kläder, skor och vattenflaska, men på väg upp till gymmet kom jag på att jag glömt låset hemma. Så då orkade jag inte. Gick hem och sov två timmar istället. Så nu sitter jag och har lite ångest. Inte bra, Johanna, inte bra.

tjugonionde oktober

Idag är det äntligen fredag och äntligen höstlov! Dagen till ära så har jag bytt navelpiercing för första gången. Fin va? Köpte den i Turkiet i somras och nu får jag äntligen användning av den. Det har ju gått ett halvår nu sen jag tog hål i naveln
(shit, vad tiden går fort...), så den ska vara färdigläkt och redo för nya smycken.
Efter skolan ska jag upp till gymmet direkt och sen hem och vila. Ska ju nämligen ut ikväll och då vill man ju vara på topp! Måste hinna fixa mina naglar innan dess också, de ser hemska ut.. Men men, jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra fredag. :)

tjugoåttonde oktober

Kom precis hem från besöket hos Emelie&Emil. Deras hus är jättefint tycker jag. Finns mycket möjligheter och många rum att inreda och bo in sig i. Jättemysigt! Och jag paxade det största gästrummet som mitt, hihi.
Blev dock ingen träning idag och självklart en fika hos syster&svåger, så det blir gymmet efter skolan imorgon! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga det sista inför provet imorgon.

tjugoåttonde oktober

Nu ska jag ha sjukvård i fyra timmar, lunch och sist historia. Sen ska jag hem, och jag får inte ta en powernap som jag brukar, för då kan jag inte somna på kvällen, vilket har lett till att det blir en ond cirkel. Istället ska jag plugga palliativ vård, städa, äta middag och sen åka och titta på hur Emelie&Emil har det i nya huset.


tjugosjunde oktober

Jag gör fan inget annat än pluggar nuförtiden. Det var någon som sa att trean skulle vara chill - det här är allt annat än chill. Blä vad trött jag blir på det.
Nu ska jag ta och plugga lite palliativ vård (läs: plugga om DÖDEN), har ju trots allt prov i övermorgon. Bjuder inte på nån bild i det här inlägget, så omotiverad och trött är jag.

tjugosjunde oktober

Äntligen har halva veckan gått. Idag har jag först skolkonferens, sedan prov i naturkunskap. Efter det ska jag hem och börja plugga palliativ vård som vi har prov i på fredag. Det blir ingen träning idag, möjligtvis en promenad ikväll. Nu måste jag gå till skolan. Ska möta min lärare där så ska vi samåka till konferensen som ska vara i Rosersberg.

tjugosjätte oktober

Nyligen hemkommen från ett vattengympapass. Det var skönt att få ta en paus i pluggandet och göra nåt bra för kroppen. Nu har jag precis käkat en banan och tittar på DHW. Imorgon ska jag på skolkonferens kl kvart i åtta. Har egentligen sovmorgon till tolv, men eftersom mina oengagerade klasskamrater inte ville på gå konferens så fick jag ställa upp - precis som vanligt.

tjugosjätte oktober

Somnade som en stock igår, var verkligen sjukt trött. Hade som tur var en liten sovmorgon imorse. Drömde också en riktigt obehaglig dröm, jag blev förföljd av en skitläskig kille men han tålde inte ljus, så när jag skulle gå och lägga mig i drömmen var jag tvungen att sova med alla lampor tända. Och han stod alltid utanför mitt fönster och väntade på att jag skulle släcka. Låter kanske inte så obehagligt när man berättar det såhär i efterhand, men det var faktiskt läskigt.
Nu ska jag snart bege mig iväg till skolan. Det är nästan två minus ute så dunjackan får följa med mig. Nu är det bara fyra dagar kvar till höstlov!

tjugofemte oktober

Ganska nyligen hemkommen från en kväll hos Farbror Joakim och kusinerna. Vi åkte dit för att pappa och farbror skulle byta nå bromsgrejs på Emelies bil. Det slutade med att jag, Emelie, och kusin Robin drog en sväng till IKEA medan de andra var hemma i garaget och meckade bil. På vägen hem från IKEA hade jag och Emelie Oskar Linnros-party i baksätet. Hihi, det var roligt.
Nu har jag precis skrivit klart arbetet som ska in på fredag. Ska väl läsa igenom det några gånger under veckan och finslipa lite, men det är så gott som klart. Och nu håller vi tummarna att jag lyckats skriva på MVGnivå.
Nu ska jag ta en banan och titta klart på "Svenska hollywoodfruar"

tjugofemte oktober

Jag måste seriöst vara den gulligaste dottern man kan ha. Jag har idag, efter skolan, vart uppe och köpt blommor till mina föräldrar som de ska få som en överraskning när de kommer hem idag. Har även skrivit en liten lapp där jag berättar hur bra de är och tack för att de alltid ställer upp. Gulligt va?! Jag skulle iallafall bli jätteglad om jag var mina föräldrar. :)


tjugofemte oktober

Godmorgon!
Sitter just nu och äter frukost samt försöker plugga in det sista inför provet idag. Känner mig ganska säker inför provet, ska bli skönt att ha det avklarat - då återstår bara två prov och en inlämning.
Idag är en bra dag, för idag får man lön. Måste köpa hårfärg i veckan, skulle vilja hinna färga håret innan fredag då det är tänkt att jag ska på krogen. Men vi får se, annars färgar jag håret på höstlovet.
Ha en fin måndag och puss på er!

tjugofjärde oktober


Min tatuering betyder mycket för mig. Ångrar inte en sekund att jag gjorde den. Jag kommer ha den hela livet, och den kommer hjälpa mig hela livet. Den kommer påminna mig om att aldrig glömma vem jag är, och vilken styrka jag har.

tjugofjärde oktober

Blääh, jag orkar seriöst inte plugga. Jag intalar mig själv att "äh, jag kan det där, jag kommer klara provet" Ja, jag kan det mesta och kommer klara provet, men det handlar om mer än att klara provet.
Det handlar om att fixa det betyg jag vill ha. Och jag vet att, med den läraren vi har i ämnet, så är det inte så lätt att fixa ett MVG. Man måste verkligen vara utförlig och analyserande och lekfull och tänka utanför ramarna.
Därför måste jag öppna boken som ligger och skräpar bredvid mig. Jag måste, annars kommer jag bra få sota för det senare. Och inte nog med provet imorgon, har ytterligare två till den kommande veckan OCH en inlämning.
Låt veckan gå fort så att höstlovet snart är här!

tjugofjärde oktober

Då var det söndag igen då.. Helgerna går lite för fort tycker jag. Men när nästa söndag nalkas så behöver jag inte ha någon ångest, för då har jag en veckas höstlov framför mig. Det kan verkligen behövas.
Dagens planer ser ut som så att jag ska få i mig lite frukost, och sen kanske ut på en timmes promenad precis som igår. Men det är så himla tråkigt väder ute. Fast, som jag brukar säga när andra klagar - "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Något mer jag verkligen, verkligen måste göra är att plugga idag. Har prov imorgonbitti och som jag sa tidigare i veckan så gäller det att vara påläst. Ja, det var väl dagens planer hittills, det kommer säkert dyka upp något mer under dagens gång.
Vi hörs senare!
När pengarna kommer blir jag snäppet mörkare i håret.
Har ju velat ett tag nu, men bestämt mig för att bli mörkbrunhårig igen.

tjugotredje oktober

Sov till klockan nio imorse. Kunde ha sovit längre om inte comviq hade fått för sig att smsa och berätta att det bara är två dagar kvar på min prisplan... Får de verkligen smsa så tidigt en lördagsmorgon? Det var lagom onödigt tycker jag. Men men, nu är jag iallafall vaken och har inga planer för dagen. En jobbarkompis har tagit mitt pass idag eftersom jag hoppade in istället för henne för någon helg sen. Så jag ska väl ta och städa mitt rum som jag inte haft tid med i veckan, och så ska jag nog ge mig ut på en timmes promenad. Och ikväll ska jag träffa Louise igen, efter att hon har vart och övningskört med sin papi. :)

Och ja, vi vet om att vi är otroligt snygga...

tjugoandra oktober

Äntligen fredaaaaag!
Idag har jag hunnit gå i skolan och sedan vart på gymmet en timme. Det var skitmycket folk i början vilket var lite småläskigt, men sen gick de flesta. Då var det jag och massa män kvar... Men jag var såklart den mest vältränade av oss alla.. ;)
Ikväll blir det myspys med Louise. Vi ska köpa godis och kika Idol. Kan behöva en lugn fredagskväll efter en jobbig vecka med SJUKT MYCKET PLUGG! Och det är inte slut på plugg på heller, har ju mina 3 prov + en inlämning nästa vecka.. Men efter nästa vecka är det höstlov! Så det är bara hålla ut. Ha en fin fredagskväll allihopa!
Och grattis till Emelie&Emil som blir sambos idag!
<3

tjugoförsta oktober

Hej på er!
Det får bli ett kort inlägg nu, måste nämligen plugga till ett prov som jag har på måndag. Handlar om judendomen, vilket i sig inte är så svårt, men läraren vi har i ämnet är inte snäll med betygen så det gäller att verkligen plugga till proven. Och jag som satsar på det högsta betyget behöver vara påläst.
Jag kom nyligen hem från ett vattengympapass, och det är mycket jobbigare på den djupa delen av bassängen. Men det är skönt att det känns i kroppen att man har gjort nåt. :) När jag kom hem gjorde jag en smoothie på lättyoghurt och osockrade hallon, åh så god den var!
Som sagt: Plugga religion nu!

tjugoförsta oktober

Minusgrader i oktober - vart är världen påväg?! Det här är ju sjukt. Hallåååå, jag är inte redo för vinter än! Men, what to do? Det är bara dra på sig dunjackan och se glad ut.
Mina planer för dagen är att gå i skolan fram till halv tre, då ska jag hem och vila/plugga. Sen blir det middag och på det ett vattengympapass klockan sju. Det ser jag fram emot, för idag ska det vara på det djupa. Sist var vi på den grunda delen av bassängen och det är inte lika jobbigt. Vi hörs senare!
Dunjackan åker på idag, men kanske lite tidigt för mössa och tumvantar..?

tjugonde oktober

Jag var precis uppe på Ica och hämtade ut min klänning och ÅÅÅÅÅH! VAD DEN ÄR FIN! Jag är helt kär faktiskt. Dock är den ju naturvit, så den är ju inte vit-vit, men vem bryr sig om det? Och dessutom visste jag om det redan när jag beställde den. :) Nu måste jag bara bli av med lite extrakilon så sitter klänningen ännu mer perfekt. ;) Men jag kunde inte ha beställt en bättre storlek, varken en mindre eller större hade suttit bra. Nu väntar jag på kycklingsallad och efter middagen kommer jag inte ha något liv. Ska, eller jag menar MÅSTE, plugga naturkunskap och religion. Så det är möjligt att detta blir dagens sista inlägg. Puss!

tjugonde oktober

Nu har jag precis tryckt i mig lite lunch, ska snart börja klä på mig och gå till skolan. Det får bli mina röda gummistövlar idag i det här tråkiga vädret. Vi hörs senare!

nittonde oktober

Det var riktigt skönt att träna idag! Vi hann inte vara på gymmet så länge, blev en uppvärmning på crosstrainern i tio minuter. Sen hoppade vi i bassängen och körde nästan en timmes vattengympa. Det är så roligt att jag funnit motivationen och att jag ser det roliga i att träna. Jag ser fram emot nästa vattengympapass på torsdag och ett gympass på fredag efter skolan. Nu behöver jag bara hitta samma motivation till att sluta äta godis. Eller jag ska inte sluta, men jag ska ha EN godisdag i veckan. Fredag är den dagen jag satsar på och det har väl gått sådär hittills. Men jag ger inte upp, jag ska minsann klara att ha en godisdag i veckan. :)
Nu ska jag kika lite på tv, sen blir det sova för min del. Börjar kl tolv imorgon, så behöver inte gå och lägga mig än.
Puss och godnatt!
Fyfan vad jag är bra!

nittonde oktober

Sådärja, då har man fått sig lite mat i magen. Nu ska jag försöka plugga lite naturkunskap i någon timme. Men jag tror absolut inte att det kommer bli av, för jag är så otroligt trött på skolan och allt vi har just nu. Men vid kvart i sju bär det av till gymmet! Det ska bli skönt att få göra av med lite energi på något som är bra. Annars tar skolan all min energi nuförtiden, och det suger väldigt hårt.
Känns bra att jag känner mig motiverad till att träna.
Det trodde jag aldrig om mig själv!

nittonde oktober

Godmorgon!
Det var riktigt svårt att ta sig upp ur den varma, sköna sängen imorse. Ville helst bara ligga kvar och fortsätta med min dröm. Men men, sånt är livet. Nu har jag precis fixat håret och ska väl ta och se vad som finns i garderoben att klä på sig. Idag har jag prov i historia också, men jag tror att jag har ganska bra koll på allt vi ska kunna.. Och senare ikväll ska jag äntligen tillbaka till gymmet och jag ska även med på vattengympan! :) Det ska bli skitkul.
Ha en bra dag, vi hörs.
Om ni hade haft ett lika superfluff täcke som jag så hade ni också velat ligga kvar på morgonen!

artonde oktober

Åååh, den här morgonen kunde inte ha börjat bättre! Först hade jag sovmorgon, vilket jag alltid har på måndagar, men sen när jag skulle klä på mig så provade jag två par jeans som låg i garderoben. Sist jag provade dessa två fick jag knappt igen knappen, och detta var i slutet av augusti. Nu när jag provade dem så passade dom perfekt och jag behövde inte dra in magen och kämpa för att få igen knappen på dem! Haha, det är ju sjukt bra. Så nu har vi en glad Johanna som sitter och skriver. :)
Jag ska snart bege mig iväg till skolan, där dagen börjar med en föreläsning i aulan. Det är om världens utveckling har jag för mig. Det kan nog bli intressant. Slutar kvart över ett idag och då ska jag hem, städa rummet, plugga och promenera med Louise. Vi hörs senare!

sjuttonde oktober

Vilken skööön känsla! Har beställt både min studentmössa och studentklänning idag. Det känns bra att ha det gjort och inte behöver ha ångest senare. Sen tänkte jag också att i april/maj kommer alla tjejer sitta i panik och leta klänningar, så då valde jag att beställa en nu, som förhoppningsvis är slut i maj, så att ingen har likadan som mig. Plus att jag länge velat ha en sån klänning som jag beställde. Jag är helt kär! Hoppas bara att den sitter bra sen när jag får den.. Men annars har jag ju tid på mig att hitta en annan, om den inte faller mig i smaken. En annan grej är också att jag inte får gå upp massa kilon tills studenten, för då kanske jag inte kan ha klänningen sen. Haha, vilken tur att jag har mitt gymkort.. ;) Åh, vad jag längtar till studenten! Det må vara en hel vinter och vår kvar, men det kommer gå så fort!
Nu ska jag ta mig en lång, varm dusch och sen blir det plugg för min del. Ha en fin söndagskväll mina kära läsare!
Bild från Louise's student. :)
Längtar tills det är jag som står med mitt plakat och blir fotad,
med ett jätteleende på läpparna!

sjuttonde oktober

Hej på er!
Efter jobbet igår blev jag upphämtad av Emelie. Vi for till affären och handlade mat och godis, sen åkte vi hem och lagade mat. När maten var klar myste vi ner oss i soffan och rörde inte på oss ur fläcken förrän det var läggdags. Imorse vaknade vi runt nio, låg kvar i sängen till tolv, då fick det vara nog. Vi fixade oss, sen tog vi bilen till Rosersberg och tog en timmes promenad i slottsparken. Det var en perfekt dag för en höstpromenad idag. Nu sitter jag hemma i soffan och bara tar det lugnt. Ska väl ta och plugga lite historia inför provet på tisdag, men jag tror jag väntar med det till ikväll. :)
Härlig höstpromenad!

sextonde oktober

Varför är det alltid så att när man väl kan ta sovmorgon så vaknar man onödigt tidigt? Som idag, jag vaknade klockan 08.15 och var helt pigg. Att försöka somna om var inte att tänka på.. Så jäkla onödigt. Men men, så kan det gå.
Och jag har sån ångest och så stressigt just nu känns det som. Jag har jättemycket i skolan, massa prov att plugga till som jag vill prestera så bra som möjligt på, och körkortet blir ju inte av om jag inte pluggar till det heller. Det känns som att dygnet skulle behöva fler timmar för att jag ska hinna med allt. Men jag tror jag har kommit på en plan som kan hjälpa mig att hinna med allt. Och den måste funka, annars lägger jag ner skiten. (Eller, nej, det vet vi ju alla att det inte stämmer. Jag är inte en sån som ger upp. Jag kämpar. Som inte alla verkar orka göra..) Men, idag är det lördag och då ska man inte tänka på skola och plugg. :) Dagens planer är att äta godis till frukost (hihi!), fixa mig, käka lunch innan jag åker till jobbet, jobba, åka hem och sen vet jag inte. Känns rätt skönt att inte ha några planer för kvällen.
Jag är stark

femtonde oktober

Godkväll gott folk!
Min fredag har vart helt okej. Skolan gick väl bra, orkar inte gå in på detaljer men det kan bli så jävla mycket lekis jämt. Efter skolan gick jag hem och tog en välbehövlig powernap. Efter det gick jag och Louise upp till centrum och köpte allt som behövdes för kvällen, dvs. grejer till tacos, läsk och godis! Sedan åt vi mat, tittade Idol och åt godis. Supermysigt! Fick även ett sms av en sjuk jobbarkompis, så jag ska ta hennes pass imorgon. Vad gör man inte för pengar? Haha. Men jag hade ändå inget speciellt inplanerat imorgon, så jag kan lika gärna åka och träffa mina raringar.
Och någonting konstigt måste ha hänt med mig, men jag längtar till att få komma tillbaka till gymmet nu efter två veckors paus pga. sjukdom och antibiotika! Det är ju helt sjukt. Otränade, omotiverade, lata jag längtar tillbaka till gymmet.. Men det är väl bra, eller? Haha. Nu ska jag se klart Idol.
Btw så var jag kär i Daniel Norberg redan innan han var med i Idol!

fjortonde oktober

Bästa låten just nu!

fjortonde oktober

Som jag sa igår så skulle jag ju på återbesök hos läkaren idag. Det gick bra. Fick göra nytt blodprov och halsprov som visade ett crpvärde på mindre än 10 och inga infektioner i halsen. Så jag är helt frisk nu, och det är ju bra. :) Han pratade också om att mina halsmandlar är väldigt stora för att vara friska, och om jag får halsfluss runt 3 gånger till inom ett år så kommer jag antagligen få operera bort dem. Men som han också sa så blir ju ens immunförsvar starkare ju äldre man blir, så det kan vara så att jag växer ifrån halsinfektionerna, eftersom jag har haft betydligt mindre besvär det senaste året. Så vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag sätta mig ner och plugga historia, har nämligen prov på tisdag. Och jag ska fanimig visa att det går att få den där störda läraren att ge högre betyg än godkänt. För jag skriver inte bara godkänt på prov, så är det bara.. ;)

 

Och jag är så sjuuuukt sugen på godis just nu!

 


trettonde oktober

Det var nog bäst att det blev såhär. Jag klarar mig bättre utan dig.
Ego fortis sum.

trettonde oktober

Hej på er!
Hur har er dag varit? Min har vart helt okej. Började klockan tolv och hade naturkunskap fram till halv tre. Efter det hade vi ämneshanledning, då lyssnade vi på en redovisning och tittade på film. När jag kom hem var det ganska snart middag, och nu sitter jag och tittar lite på tv. Väntar även ett samtal som jag hopppas kommer snart.
Pappa är tillbaka från älgjakten också. Tyvärr blev det ingen älg skjuten, men sånt är livet. Det kommer ju fler älgjakter, man kan inte alltid få som man vill.
Imorgon ska jag på återbesök hos läkaren för nya blodprover och se att crpvärdet mitt har sjunkit till normal nivå. Och det får vi ju hoppas att det har gjort. :)
Vill också be om ursäkt för de ledsna och tråkiga inläggen som har blivit allt fler på senare tid, men det är klart att mitt humör speglas i det jag skriver. Och jag kan inte lova att dessa inlägg kommer sluta dyka upp, för det kommer de garanterat göra. Hoppas ni står ut med alla mina härliga, och mindre härliga, humör. Puss på er.
Skulle göra mycket för att få sitta på vårt kebabhak för en stund..

tolfte oktober

Jag önskar man kunde få göra vissa val åt personer. Eftersom jag vet vilket val som är rätt, varför kan jag då inte bara få göra valet åt dig? Jag vet vad som är bäst för dig, när ska du inse det?



elfte oktober

Risk för emoinlägg, men jag orkar inte med någonting just nu. Ingenting känns kul, vart man än vänder sig så väntar någonting ont. Förutom mamma. Mamma är bäst oavsett! Henne kan man alltid, alltid vända sig till. Vad vore jag utan min älskade mamma? Tack för att du finns. Tack för att jag får vara just din dotter.

tionde oktober

Nu är jag hemma från jobbet och ätit klart middagen med mamma. Nu väntar jag på att P ska ringa.
Dagen på jobbet var den bästa på länge! Inte nog med att min teamledare hade bestämt att vi skulle titta på film (och vem skrev att hon var sugen på att titta på film på dagens jobbpass i förra inlägget?!) utan världens bästa Nanna började med oss idag! Och hon hade inte sagt nåt, den jäveln! Fick veta det idag när jag såg henne utanför äldreboendet idag. Haha, fyfan vilka roliga jobbpass jag kommer ha tiden framöver. Ja, det var väl ungefär det jag hade att dela med mig av just nu.
Haha, en bild från nyår.
Fyfan vad sköna jag och Nanna är.
Finns inte nog med ord för det.
Jag älskar dig, min vän!

tionde oktober

Godmorgon!
Jag har sovit som en prinsessa inatt, tack vare några sms av P innan jag skulle somna. Och ikväll ska jag äntligen få träffa honom! Det har gått över en vecka sen vi sågs sist.. Men så går det när han jobbar och sliter, och jag har legat sjuk hela veckan.
En jobbarkompis ringde mig igår och frågade om jag kunde ta hennes pass idag, och självklart ställer man upp. Idag, exakt på datumet, är det ett år sen jag började jobba hos mina gamlingar! Tiden har gått himla fort måste jag säga.. Men vi får väl se vad vi hittar på idag. Jag är lite sugen att se på film, men tyvärr är det inte jag som bestämmer, haha.
Pappa åkte iväg på älgjakt imorse, så nu är jag och mamma hemma ensamma fram till på torsdag. Det är mysigt med såna mamma-dotter-dagar. Även om vi inte gör nåt speciellt så blir det lite lugn och ro när pappa inte är hemma. Haha, låter snällt va? Men klart jag kommer sakna min papi också!
Nej, nu ska jag ta och fixa håret hade jag tänkt. Ha en bra söndag gott folk!

9/10

"Man kan inte ignorera hjärtat fast hjärnan skriker nej. Ibland tror jag på att man kan göra om, göra rätt om man vet vad som gick fel sist. :)"
- citerat av en kär gammal jobbarkompis.
Och när jag tänker efter så ligger det något i det. Man kan alltid göra om och göra rätt. Failar du ett prov så finns det alltid ett omprov inplanerat någon gång. Failar du en kaka är det bara kasta den och följa receptet mer noggrant andra gången.
Vi vill göra om. Vi vill göra rätt. Vi vill göra om och göra rätt den här gången. Och jag kan inte ignorera känslan som stärker mina tankar om att det kommer bli mer än rätt den här gången!

9/10

Jag är rädd att förlora mig själv. Igen. Precis som sist.
Jag är rädd att bli sviken. Igen. Precis som sist.
Jag är rädd att bli lämnad. Igen. Precis som sist.

9/10

Hej och hå, har fullt upp med att städa mitt rum och tvätta sängkläder här hemma. Men jag tänkte ta en liten bloggpaus förstår ni. Gårdagen var jättetrevlig. Emelie hämtade upp mig vid tre, så åkte vi till Kista. Där gick vi först i affärer och shoppade lite. Jag fick med mig lite småsaker som nagellack och en halsduk. Innan bion tog vi en liten fika på Wayne's. Filmen var faktiskt jättebra tycker jag. Mycket, mycket bättre än boken. Jag skulle också vilja ta ledigt ett år och resa ensam. Eller, kanske inte ett helt år, men jag tror man lär sig mycket om sig själv om man vågar sig på att resa ensam. Och jag är ju sån där som tycker egentid är jätteviktigt, så jag skulle kunna tänka mig att resa själv. Men nog om det. Nu ska jag fram med dammsugaren och dammsuga bort alla halsinfektionbakterier som säkert finns kvar i mitt rum. Hörs senare!
Julia Roberts var ju såklart klockren som huvudroll i filmen.

8/10

Hej på er!
Idag mår jag faktiskt mycket bättre. Efter lite magont, och rätt mycket illamående, så somnade jag rätt bra igår och fick sova hela natten. Jag vaknade först vid halv sju imorse för att ringa till skolan och sjukanmäla mig, sen gick jag och la mig och sov till nio. Då klev jag upp och åt frukost+medicin+ipren, så nu har jag bara lite ont i magen. Får se om det blir värre senare.
Vid tio hämtade pappa upp mig och skjutsade mig till skolan. Jag var tvungen att hämta samhällsboken för jag fick höra igår att vi har prov på tisdag. Så idag blir det till att plugga! Men det är bara 11 sidor, de hinner jag nog lära mig till på tisdag. Senare idag ska jag iväg på bio med syster min. Vi ska nog se "Lyckan, kärleken och meningen med livet" Jag har nämligen läst boken och tyckte den var rätt dålig, så nu skulle jag vilja jämföra boken med filmen, eftersom jag både har hört och själv verkar tycka att filmen är rätt bra.
Gulligare storasyster finns inte!

7/10

Förlåt för allt gnäll, men jag har inte mått såhär dåligt de senaste gångerna jag har vart sjuk. Inatt har jag sovit runt två timmar också, resten av tiden har jag legat vaken med magknip - tack, tack, tack kära antibiotika för dina sköna biverkningar! Och jag blir tokig av att ligga hemma i sängen hela dagarna. Jag har inget att göra, jag kan inte göra särskilt mycket, och det enda sällskap jag har är tv'n. Och inte nog med det, värken från halsen har börjat leta sig upp i höger öra. :(

Och jag saknar dig!

6/10

Som sagt, var ju hos läkaren imorse. Fick göra både blodprov och halsprov. Jag hade inte streptokocker (alltså inte halsfluss), utan ett förhöjt crp-värde (crp är ett protein vi har i kroppen) Detta crp ska ligga på under 10, jag hade 133.. Så ja, det var ganska jättehögt. Jag har en bakterieinfektion i halsen plus förhöjd pulsfrekvens också. Det blev en antibiotikakur på 10 dagar och ett återbesök för nya prover nästa torsdag. Herregud, vad det är roligt att vara sjuk.

5/10

Det var fullbokat på vårdcentralen idag, så jag fick en tid imorgon kl. 08.30. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Feberdrömmar, vaknar nerdränkt i svett, samtidig som man fryser ihjäl och dör så fort man måste svälja. Bläh.

5/10

Blööööh, jag dör. Har svinont i halsen, håller på och svettas ihjäl av febern. Sitter i sängen och väntar på att vårdcentralen ska ringa mig och ge mig en tid. Så får vi se om det är halsfluss jag har fått ytterligare en gång. Aj som fan säger jag bara!

4/10

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva idag.. Finner ingen inspiration till ett bra inlägg, kan bero på förkylningen som smugit sig på.. Men ni har överlevt förut utan mitt bloggande på ett par dagar, så ni överlever nog den här gången med.

3/10

Söndag idag. Känns helt okej. Idag kommer mamma och pappa hem! Jag, Emelie, Emil och mormor ska överraska dem med en middag när de kommer hem. Men först ska jag åka till jobbet och jobba lite. Det är fint väder idag, det kanske blir en promenad med gamlingarna? Vi får se vad vi hittar på.
Nu: Fram med smink och plattång.

Världens bästa syster, och världens bästa svåger!

1/10

FÖRKRÖK!

1/10

Åh, herregud, jag kom precis hem från gymmet. Jag och Linnéa körde en timme idag, det var såklart jobbigt men känns sjukt bra nu efteråt. Så nu är jag 1000kr fattigare, men en gymkort rikare. Jag ser fram emot att börja träna och se om det ger nåt resultat. :)
Nu ska jag ta det lugnt fram tills det att Louise ringer, då ska jag möta henne så ska vi upp till Ica och köpa lite gott till förkröket ikväll. Efter det blir det duschen och fix här hemma, sen blir det förkrök/utgång! Låter inte det som en härlig fredag? ;)

1/10

Herregud, det är redan första oktober! Vart tar alla månader vägen? Jag tycker att de bara flyger förbi.. Men men, idag börjar mitt "nya liv". Direkt efter skolan ska jag och Linnéa gå och köpa ett gymkort till mig, plus att vi ska gymma en timme. Jag ser fram emot det, jag är så trött på att vara otränad och inte göra något åt det. Men nu jäklar, nu ska här tränas!
Ikväll ska jag och mina tjejer ut på krogen också. Det ska bli den bästa utgången på läääänge!
Bild från utgången då jag precis fyllt 18.

RSS 2.0