BEBIS ♥

 
Välkommen hem älskade Benno.
Du och jag är redan den bästa lilla familj som finns.
Mammas fina pojke.

NÅGOT ATT FUNDERA PÅ


LÄGENHETEN

 
Fick ett önskemål om en liten "rundtur" i min lägenhet, och här har ni den. Ett litet smakprov, och som ni förstår så är det ju en helt annan sak att se lägenheten i verkligheten än på bild. Men här har ni min underbara 2:a på 57 kvm. 
 
 

TAKE CONTROL

 
Nej men vad säger ni, kanske dags att ta tag i träningen igen? Jag har fått ganska bra koll på kosten (skulle behöva minska liiiite mer på sötsakerna), men nu när jag lagar min egen mat så kan jag ju bestämma helt själv vad jag ska stoppa i mig och inte. Träningen har hamnat lite på hyllan de senaste veckorna, synd då jag själv vet hur bra det känns när man väl är på gymmet och efter ett pass där.. Näe, men nu kör vi, dags att ta hand om me, myself and I.

MITT NYA HEM

Hej på er!
Flytten i måndags gick jättebra. Jag var orolig innan att någonting skulle strula, typ när jag skulle hämta nyckeln eller nåt, men allt gick fint. Kändes bara som att allt är för bra för att vara sant, så jag väntade bara att nåt skulle gå fel.
Idag är andra morgonen jag vaknar upp i min underbara 2:a och jag tror jag redan vänjt mig vid att det är här jag bor. Jag går runt som nykär på dagarna då jag tänker på lägenheten, jag är så nöjd och lycklig! Alla kartonger är uppackade och saker och ting börjar komma på plats. 
 

RSS 2.0