30/6

Som jag nämnde tidigare jag var ju iväg och shoppade idag.
Fick ett par shorts, två linnen, en tunika, mascara, läppglans
och läppstift med mig hem.

30/6

ÖVERLYCKLIG!
Åh, min körlektion gick så himla bra! Vi körde vid AGY och Midgårdsvallen, och övade mest växling, bromsning, svängning/vändning, krypkörning. Sedan körde jag upp mot Ymer, men svängde in där Magne ligger. Körde bort mot Baldergatan, svängde upp där och vände, ner mot AGY igen och förbi rödljusen (utan motorstopp!) och tillbaka till körskolan. Det var så himla kul! Klart det blev några motorstopp i början, men det är ju en helt ny bil. Men allt eftersom lärde jag känna bilen och det gick som på räls. Läraren jag hade var också jättebra. Som det ser ut har jag inte honom inbokad på några fler lektioner, men det gör nog inte så mycket.
Längtar otroligt jävla mycket till på tisdag då jag har min nästa lektion!

30/6

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i sängen och har precis ätit frukost. Färdigfixad är jag också, måste bara bestämma tröja. Sen far jag iväg till körskolan! Usch, jag börjar faktiskt bli lite nervös.. Efter körlektionen ska jag åka och shoppa med L&B, passar utmärkt eftersom man fick sista studiebidraget idag.
Men håll tummarna för mig nu så att jag inte gör bort mig allt för mycket på lektionen. Vi hörs senare!

29/6

Åh, så skönt! Sista dagen på jobbet är avklarad och nu har jag sommarlov! Men jag får inte direkt sova ut min första lediga dag, har ju körlektion kl. 09.00 imorgonbitti. Men det gör inget, jag har ju blivit sån där som går upp tidigt på lediga dagar (brukar det kallas gamling? de är alltid uppe tidigt, oavsett dag..) Det ska bli både kul och läskigt att köra med någon annan än pappa. Och på tal om det, jag och pappa var ute och körde idag. Det gick väl helt okej. Starta i uppförsbacke är inga problem för mig, parkera är jag väl sådär på. Och idag var första gången jag var ute på en väg med lite mer trafik, och första gången jag skulle köra ut på en väg fick jag motorstopp tre gånger i rad plus jag hade en bil bakom mig. Men men, sånt händer! :) Jag klarade iallafall att köra från Rosersbergs slott till Eurostop utan att dö. Det ser jag som något bra. ;)
Nu ska jag sätta mig framför tv'n med mor&far och titta på "Allsång på Skansen". Jag ska också ta och fixa till mina naglar lite. Puss på er!

29/6

Sista dagen på jobbet idag, sen har jag sommarlov!
Det ska bli sååå skönt. :)

28/6

Äntligen, äntligen, äntligen har jag och pappa tagit oss tid att åka ner till körskolan och bokat 10 körlektioner till mig! Har faktiskt den första redan på onsdag! Jag är ju lagom nervös kan jag ju säga. Men det känns skönt. Ytterligare ett litet, litet steg närmare körkortet.

Jag har första lektionen nu på onsdag, nästa lektion nästa tisdag.
Sen har jag en paus på två veckor för jag ska upp till stugan, men
sen i augusti har jag 8 lektioner inbokade.

27/6

Nu drar jag på grillkväll med
favoriterna Louise&Beatrise

27/6

Bilder från midsommar.
Samtliga bilder lånade av
min bästaste vän Louise Nell.

27/6

Hallå!
Förlåt för dålig uppdatering den här helgen, men jag har haft så mycket för mig. På midsommarafton så gick vi ju först till vattentornsparken och kollade när midsommarstången restes. Sen gick vi hem till L och åt glass med strössel, jordgubbar och kakor. Efter det chillade vi ganska länge, tills vi fick för oss att vi bara måste ha ett kubbspel till kvällen! Vi gick ner till Statoil, Coop, ÖB och Willys - ingen hade kubbspel. Vi blev ledsna och började gå hemåt, när B skriver ett sms till en killkompis och frågar om vi får låna hans spel. Och det fick vi! När vi kom hem åt vi midsommarmiddag. Mycket gott ska jag säga er. Senare kom N till L och vi alla fyra gick och hämtade kubbspelet. Sedan packade vi med oss spelet, filt, kladdkaka, jordgubbar, saft och godis med oss, drog ner till gräsmattorna utanför AGY, och hade en sååå himla mysig midsommarkväll! Jag skulle inte banga på att göra om det nästa år. :)
Igår gick vi och lämnade tillbaka spelet, sen drog vi ner till gräsmattorna igen och solade någon timme. L&B gick hem till sig för det hade tvättstugan och så, och jag gick upp till Ica och köpte mat, duschade och fixade mig lite. Vi bestämde oss för att dra ner till Steningebadet och grilla marsmallows och ha det mysigt på kvällen, men precis innan vi skulle gå dit började det regna. Så vi planerade om och hamnade hemma i min soffa med godis, musik och ett frågespel. Det var också myspys. Vad som står på dagens schema skulle jag tro är: SOLA! Det är ju jättefint väder, så man måste ju passa på. Bilder från midsommar kanske kommer upp senare, vi får se. Puss på er!

25/6

Nu ska här firas midsommar!


25/6

Glad midsommar på er!
Jag vaknade för en stund sen och ska försöka få i mig lite frukost nu. Självklart blir det bla. jordgubbar! Min midsommar kommer firas med Louise, hennes mormor, Bea och Nea. Det kommer bli himla mysigt. På dagen ska vi upp till vattentornsparken och titta när de reser midsommarstången där, sen får vi se vad som följer. Mat ska det iallafall bli, och Louise ska baka sin kladdkaka som blev så populär på hennes student. Mums!
På kvällen har vi inte riktigt några bestämda planer än. Vi får se vart vinden för oss. ;) Skönt att det är fint väder ute idag. Undra vad jag ska ha på mig..? Måste smsa Louise och fråga vad hon och Bea ska ha på sig!
Ha en trevlig dag, så hörs vi!
Ta vara på detta inlägg, det är inte ofta ni får se
bilder på mig helt utan smink. :)

24/6

Bara för att det är en sån bra dag idag så bjuder jag på ett litet bildregn.

24/6

Grattis Mamma&Pappa på er 22 bröllopsdag!

23/6

2010's sommarplåga enligt mig. Älskar den här låten!
Sjukt jävla skön.

23/6

God morgon!
Sitter i sängen just nu och har precis ätit frukost. Nu är mitt favoritbröd slut! Men som tur är ska vi åka och handla idag direkt efter jobbet. På tal om jobbet - idag ska jag olja in klart den där jäkla altanen nu på morgonen, innan solen hinner bli sådär stekhet. För jag har ingen lust att vara där när solen är som varmast.
Vi hörs ikväll!
Om 49 dagar sitter vi på Arlanda vid den här tiden!

22/6

Hej på er!
Fyfan vilken jävla dag på jobbet. Har oljat in en altan idag. Låter kanske inte så farligt. Men jag kanske ska lägga till att altanen hade glasfönster istället för räcken vilket gjorde att det blev cirkus 70°C på den där himla altanen - och det kan jag säga utan att överdriva. Inte nog med det. Altanen var byggd på övervåningen av huset, och det var glipor mellan plankorna. Då var det ju självklart himla viktigt att ingen olja fick droppas ner på stenplattorna under. Så där fick jag springa upp och ner för trappan för att olja och sedan flytta på skyddsplasten som jag hade på stenplattorna. Fyfan säger jag bara! Värst var solen. Den dödade mig långsamt idag.
Men men, nog om gnäll. Nu ska jag snart ge mig ut på en promenad och lite intervallträning hade jag tänkt.
Vi hörs!
50 dagar kvar.
Och ja - jag kommer tjata om Turkiet ända tills vi åker.
Det är bara vänja sig.

21/6

Jag är så otroligt jävla lycklig.

Om 51 dagar är jag äntligen tillbaka till stället som ligger mig varmt om hjärtat.
Om 51 dagar ligger jag äntligen i min hotellsäng kl 05.00 - totalt sönderdansad.
Om 51 dagar har jag legat för länge i solen och bränt både ansikte och baksida lår.
Om 51 dagar är jag i Turkiet med två av de bästa tjejerna man kan hitta!

21/6

RESAN ÄR BOKAD!
FYFAN VAD HÄRLIGT!

20/6

Det ska bli början på någonting nytt.
Någonting lyckligt, bra och fint.

20/6

Det känns att det är söndag idag.
Jag ursäktar för dålig uppdatering under helgen, så jag hade tänkt dra min helg i korta drag nu istället. I fredags fick jag sluta klockan två, riktigt skönt. Kvart i två ringde min syster och sa att hon skulle komma hem och sällskapa med mig och Louise (hon skulle också använda tvättmaskinen eftersom hennes egna är kaputt) Så efter jobbet gick jag, Emelie och Louise upp till Ica, köpte mat och snacks till kvällen. Det blev en mysig kväll och slutade med att jag och Emelie gick och la oss i mamma&pappas stora säng vid tio, båda helt slut efter veckan som gått.
Jag och Emelie vaknade första gången 06.15 på lördagen. Det tyckte jag var lite väl tidigt för en helg, så jag sa åt henne att sova en stund till. Vi vaknade sen vid nio och satte på tv'n. Sedan for vi ner till centrum för E skulle till bolaget. Efter det skjutsade hon hem mig. Jag sminkade mig, fixade håret och hade lite klädångest. Påklädd och färdigpackad (alltså, inte full utan med packade väskor.. ;) begav jag mig hem till Louise. Vi tog bussen ner till märsta station, mötte upp Frida och Linnéa. Vi satte på F hörselskydd och ögonbindel, och kidnappade henne. Det var skitkul!
Vi åkte till Helenelund, gick bort till Kista och upp till bion. Där tog vi av henne ögonbindeln och hörselskydden och visade henne att vi hade bokat biljetter till SATC 2, och detta var Fridas present från oss, eftersom hon fyllde år förra helgen. Hon var jätteglad och uppskattade hela kidnappningen väldigt mycket. Sedan åt vi mat på food court och kollade film. Filmen var sjukt rolig!
Söta Frida på tåget, ingen aning om vad som händer eller vart vi ska!

18/6

Alla som läser detta borde skriva på!
http://www.veckorevyn.com/ideal

16/6



16/6

För er som kommer ihåg så köpte jag ju Trinds nagelstärkare för någon månad sen.
Och jag måste bara säga att den är himla bra. Innan har jag använt Depends nagelstärkare och den är inte alls lika bra. Mina naglar brukar alltid gå av när de nått en viss längd, men nu är det fortfarande kvar.
Dagen på jobbet har vart lugn och nu följer en lugn kväll. Ska städa mitt rum och ikväll är det säsongsavslutning av Grey's Anatomy!

15/6

Paket till mig!
Mina böcker fanns att hämta ut idag, vilket jag gjorde. Nu jäklar ska det läsas!
Dagen på jobbet har vart riktigt tråkig. Det blir så ensidigt att göra samma sak hela tiden. Inte för att olja in trägrejer är speciellt jobbigt, men det känns jobbigt när det inte är kul och man tröttnar.
Ikväll var jag över till Louise också. Kollade finalen på "Biggest Loser", kollade bilder från turkietresan förra året. Vi satt inne på lite olika resesidor också och kollade resor till nu i år. Hoppas det blir som vi vill! Man ska inte hoppas för mycket, då blir man bara besviken. Men jag vill ha nästa vecka nu, jag vill ha resan bokad och jag vill kunna räkna ner dagar tills vi åker!

14/6

Förlåt för korta, möjligtvis, tråkiga inlägg men det kallas
BLOGGTORKA.

14/6

Det är inte mycket den här tjejen behöver göra för att få mig på bra humör
<3

13/6

Grattis, grattis, grattis till min fina Frida som fyllde 17 år igår!
Jag älskar dig!

11/6

Det blev inget inlägg igårkväll, men jag hade tyvärr inget intressant att dela med mig av. Nu är fredagmorgon, och det är dags för frukost. Yoghurt och två mackor. :) Sen jobbar jag till tre idag, och vid tre åker jag med mina föräldrar till stugan över helgen. Ska bara koppla av, bada i poolen, äta gott och hoppa studsmatta. Vi får hoppas på fint väder bara. :) Idag suger ju vädret, men det skulle bli finare i helgen har jag hört. Ni får ha det så bra, så hörs vi! Puuuuuuss!
Den kanske inte är den största, men den passar oss himla bra.

10/6

Godmorgon på er!
Klockan är 06.05 och här sitter jag alldeles vaken och har precis ätit frukost. :) Det är det nog inte alla som gör. (Och tur det, för om man är uppe vid sex när man har sommarlov så är man tokig. Då ska man sova!)
Det blir ett kort inlägg nu, måste fortsätta innan det är dags att åka till jobbet. Hörs ikväll. Puss!
Bjuder på en bild som alltid gör mig lika glad.
:)

9/6

Jag behöver köpa ett par riktigt bra promenadskor.
Mina fötter tar så mycket stryk. Speciellt nu när jag sommarjobbar, jag går upp&ner, hit&dit överallt på skolområdet. Och det känns i fötterna, speciellt idag när jag var ute och promenerade 1h med Louise. Just nu promenerar jag i mina vita tygskor med en sula på ca 1mm tjocklek. Inge bra för ett par fötter. Och inte nog med det så har jag en "arbetsskada" från min första praktik. Gick i dåliga tofflor i 5 veckor vilket resulterar i att jag får jätteont i hälarna så fort jag går en längre sträcka eller har dåliga skor på mig. Så som blivande undersköterska och vårdpersonal rekommenderar jag mig själv ett par bra promenadskor!
Det enda problemet jag har med ett par rejäla skor är att promenadskor ser så stora och klumpiga ut. Jag menar, trots att man är ute och motionerar så måste man ju se bra ut. Eller har jag fel? ;) Nejmen, seriöst. Jag väljer nog ett par fötter som fungerar när jag är gammal än att gå i tygskor. :)
Stackars små (eller ganska stora) fötter!

8/6

Nu blir det sängen för min del. Jobbet väntar på mig kl 07.00 imorgonbitti.
Natti natti!

8/6

Var ute på en promenad med mina kära föräldrar för en stund sen. Det var mycket mysigt ska jag säga er. :) Efter det klickade jag hem lite böcker på adlibris.com - fick ju trots allt 200kr presentkort där i samband med mitt stipendium på skolavslutningen. Jag beställde 5st riktiga tjejböcker, det blir skön läsning i sommar.
Jag har vart på jobbet idag också. Det gick finfint. Har oljat in trä idag med. Helt okej syssla, förutom att man får lagom ont i korsryggen när man måste böja sig ner hela tiden. Men det som snurrar i mitt huvud när jag jobbar är: pengar, pengar, pengar <3
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på ett program jag, tro det eller ej, faktiskt följer. Nämligen "Biggest Loser". De är så duktiga dessa människor! Förstår inte hur de orkar kämpa som de gör. Om jag ändå kunde vara en lika stark kämpe :)
En av böckerna jag klickade hem är denna

fuck you

jag har varit så ensam så länge nu
att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
för ingen skulle någonsin få komma in
så kom du

jag bygger och bygger ytterligare en gång, men det tar på krafterna.
även den starkaste är svag ibland.

7/6

Jag vet vad som måste göras.. Ändå sitter jag kvar här..
Jag blir så fruktansvärt trött på mig själv ibland. Jag vill så mycket, men gör inget åt saken. Jag sitter och längtar, drömmer efter massor som skulle kunna bli verklighet enkelt, om jag bara fick arslet ur vagnen och satte lite fart. Se, här sitter jag och skriver ett inlägg om hur mycket som måste göras, fastän jag egentligen borde svettas i ett gym eller en powerwalk, eller plugga körkortsteori, eller massa andra saker. Jag som trodde jag kände mig väl, att jag var envis och har en stark vilja?
Äh, ingen blir direkt klokare av detta inlägg.. Hejdå.

7/6

Första dagen på jobbet avklarad. :) Jag har fått olja in trägrejer idag, bla. en fett lång ramp och sen en av bryggorna. Har också stött på massa gamla klasskompisar och lärare (jobbar ju som sagt på min gamla skola) Det var lite småkul faktiskt.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, har lyckats få olja i håret, och jag säger bara - det luktar inte speciellt gott ;)
Den långa rampen jag oljade in alldeles själv :D

7/6

Sitter och äter frukost just nu. Är lagom trött. Snart åker jag till jobbet. Fett tråkigt väder ute. Vi hörs senare idag!

6/6

Precis hemkommen från jobbet. Nu blir det maaat, är så hungrig. Jag har gjort tortellini med pastasås och grönsaker. Mums!
Något som är riktigt irriterande är att klockan i köket har stannat, så det blir helt fel när man kollar dit och ser att klockan vart tio över två hela dagen. Men men, nu blir det myskväll framför tv'n. Sommarjobbet kallar klockan sju imorgon bitti. Puss.
MAAAAAAT <3

6/6


Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar.

5/6

Eftersom vi i år inte kommer få betygen hemskickade, utan det kommer finns på skolan dextersida (som inte funkar att logga in på hemifrån) så tänkte jag berätta för er om mina betyg såhär istället.
Social omsorg - MVG
Omvårdnad - MVG
Musik - MVG
Matematik B - VG
Idrott A - VG
Människan socialt&kulturellt - MVG
Engelska B - MVG
Psykologi A - MVG

Och ja, såna här betyg är värda att skryta om i bloggen,
oavsett vad ni andra tycker. :)

5/6

Bjuder på några bilder från Louise&Beas student igår.
Samtliga bilder är (som vanligt, haha) lånade av Louise Nell
Mina fina studenter!
Jag&Min fina!
Ombyte i skogen innan flakåkning!
Skålar med mitt hjärta innan slutskivan.

5/6

Inte för att skryta men...
...Vem fick gå upp på scen i går och ta emot ett
stipendium för bästa prestationer år 09/10? ;)

4/6

Grattis till studenten älskling! Fyfan vad du är bra!
Jag är så stolt över dig!

3/6

Nu åkte Emelie&Emil precis. Det är alltid lika trevligt att ha dom här. Till fika bjöds det på jättegulliga bakelser, men de var tyvärr alldeles för söta (och ja, saker och ting kan vara för söta för mig också, tro det eller ej) Emelie rotade även runt i min garderob för att hitta nåt att ha på sig på en studentmottagning imorgon, och allt Emil tyckte var fint dög såklart inte. ;) Haha, de är för härliga!
Emil höll på och muppade sig när jag skulle ta bild,
men den här blev bra. :)

3/6

Hallå!
Ytterligare en underbar dag, fast det blåste lite väl mycket ibland. Idag hade vi klasskampen som jag nämnde igår, det gick väl sådär. Men vi kämpade bra tycker jag!
När jag kom hem satte jag mig och läste tills pappa ringde. Då hämtade han upp mig, sen hämtade vi mamma på jobbet, sen for vi och handlade. Nu är jag hemma och väntar på mat. Det blir sallad idag igen, fast inte grekisk den här gången. ;)
Senare kommer Emelie&Emil på fika, ska bli mycket trevligt. :) Jag har kommit på att det inte går att vara nyttig såhär på sommaren, alla bara vill fika hela tiden. Och det tackar man ju inte nej till! :D
Vi hörs senare. Puss!

Pappa är också bäst!

Haha, mamma fick precis pappa att prova mina solglasögon.
Snygg farsa man har alltså ;)

2/6

Efter middagen åkte jag, mamma&pappa till farmor&farfars torp och hälsade på där. Vi gick och kollade på hönsen och självklart blev det fika - men vi vart tvungna att sitta inomhus för det var så sjuuukt mycket mygg! Jag har väl hunnit få 4-5 myggbett idag varav ett är bakom örat.. Härligt va?
Imorgon blir det klasskampen på Arlandagymnasiet, det ska bli jättekul faktiskt. Nu blir det snart Grey's anatomy, sen sängen. Det har hänt mycket idag, och man blir smått trött av solen.
Farmor&Farfar :)

2/6

Herregud, vilken daaag! :) Började klockan tio i slottsparken i Rosersberg. Där mötte vi OP09 i brännboll, och vilka vann? Jo, viiii! :D OP08 är bäst, ingen protest! (jag tänker inte nämna att OP09 vann revanschmatchen vi körde i slutet av dagen, för den räknas inte. så det så.)
Efter matchen bjöds det på macka och cola till lunch i gräset. Jättemysigt! :)
Och när jag kom hem så rotade jag fram en bok och satte mig på balkongen och började läsa. Det var så himla längesen jag läste, har saknat det. Boken jag läser heter "Dödssynden" och är skriven av Jan Mårtensson. Den verkar himla bra faktiskt.
Just nu väntar jag på att mamma&pappa ska komma hem, och kan ni gissa vad vi ska äta till middag? Ni borde känna oss vid det här laget.. Grekisk sallad! Haha, jag kan inte få nog av det! Med fetaost, rödlök och svarta oliver. MUMS!
Nej, nu ska jag fortsätta läsa och få lite färg, sitter ju trots allt fortfarande på balkongen i bikini.
Puss!

gråt inte över killar, tänk på mascaran

Det blev ingen crosstrainer ikväll, däremot blev det lite övningskörning med pappa. :) Jag älskar att köra bil!
Det blir ett kort inlägg ikväll, men det är "Cougar town" på tv och jag har precis krypit ner i sängen. Natti natti!

1/6

Så bra gick det att börja vara nyttig. Jag gick iallafall på en powerwalk tidigare idag, men pappa kom hem med pizza till middag. Och jag menar, när pizzan väl står framför dig så tackar du inte direkt nej, plus att det var vad som bjöds på till middag idag. Men gott vare iallafall! Fast man kanske ska ge sig på crosstrainern en stund ikväll..?
Det är så skönt att allt skolarbete är över för detta år, jag har ingen läxa eller prov att behöva oroa mig för. Och inga vanliga lektioner. Imorgon är sista gången jag och min klass ser vårt kära oxstall, för i trean får vi ju flytta in hit till Märsta. Det kommer bli så mycket skönare. Men först har vi sommaren framför oss, och sommaren 2010 ska bli den bästa! Fast jag undrar om nåt kan slå förra årets sommar. Den var riktigt bra!
Ta hand om er, det blir nog ett litet kvällsinlägg senare också. Puss!


1/6

Åh, vilken härlig dag hörrni. Ledig och grejer. :D Fast jag har precis vart i skolan en stund och lämnat tillbaka den sista boken, och pratat med matteläraren. Fick ett VG i matte. :) Känns bra.
Nu ska jag försöka mig på att träna lite, har varken ätit särskilt bra saker på senare tid, eller tagit mig tid att träna. Sen måste jag städa och bädda rent i sängen också. Hoppas ni får en lika trevlig dag som jag. Puss!

RSS 2.0