Sanna mina ord

 

Har haft en supermysig helg på landet med familj och släkt. Någonting jag dock hatar (inte just bara på släktträffar, finns andra tillfällen också, men oftast på släktträffar) är att frågan "Johanna, har inte du någon pojkvän då?" alltid dyker upp. NEJ, det har jag inte. Isåfall skulle väl ni veta det vid det här laget, och isåfall skulle han antagligen vara med mig upp till stugan och träffat er. Eller? Suck. Den frågan är så uttjatad att jag kräks.

-

Ja, vad har jag annars att dela med mig av.. Jobbar mån-fre den här veckan, bara sköna pass. Det är nice. Har dock bara två veckor kvar nu på jobbet. Känns lite sorgligt faktiskt. Nu när man äntligen satt sig in i rutiner och de boende, och hur allt funkar - så ska man sluta. Fast jag kommer ju fortfarande extrajobba där som vikarie då det behövs, på kvällar och helger, men ändå.

-

Börjar bli sjukligt nervös inför universitet som börjar 29e augusti. Känns så jäkla stort och seriöst liksom. Men, det är alltid lite småläskigt med nya saker, men det är så det ska vara. Eller hur?


JAG GER DIG MIN MORGON

 

Sådär ja. Mina helvetespass gick finfint i helgen. Dagarna gick rätt fort ändå, konstigt nog. När jag kom hem i söndagskväll möttes jag av min syster här hemma som hade fixat massa smått och gott att äta: parmaskinka med melon, räkor, kex, ostar och som efterrätt jordgubbar, grädde och marängar. Det satt fint skall jag säga er.

-

På min lediga dag igår åt jag godis till frukost (ett av mina nyårslöften var att sluta upp med det. Woups.). Sen for jag och Emelie iväg till Täby centrum för hon var sugen på en iPhone. Men hon kunde inte köpa en ny igår pga. hennes gamla bindningstid till sin nuvarande mobil och grejer.

-

Idag jobbar jag 12.00-20.45. Det är ett skönt pass. Imorgon blir det också 12.00-20.45, och på torsdag 07.00-14.00. Efter jobbet på torsdag blir jag upphämtad av E&E. Då far vi till stugan och släktträffen som vankas där i helgen. Ska bli sååå skönt att få komma iväg till landet några dagar.


JOBBAR HELA HELGEN

Det kommer inte bli mycket uppdatering den här helgen. Idag jobbar jag 07.00-20.30, och imorgon 08.00-20.30. Ja, ni ser ju vilka helvetespass jag har. Jobbar cirkus 13 timmar per dag. Helt sjukt. Men det är bara bita ihop. Är ledig på måndag och jobbar bara tre sköna pass nästa vecka.

RUBRIKBRIST

 

Dagens middag:

lax serverat på en bädd av aubergine, sallad och Oskar Linnros album "Vilja bli".


VUXEN?

 

Jag vet inte vad som har hänt på senare tid, men jag känner inte igen mig själv längre.

 

Jag:

- Sätter på 4an på TV när jag vaknar för att ta del av nyheterna.

- Har fått någorlunda fasta rutiner på frukost och lunch.

- Springer runt i ett par blommiga träskor, och längtar till nästa helg. Då skall jag få åka till landet och göra saker jag inte velat förut: gå på loppis, ro ut med båten och fiska, plocka blåbär. Nu längtar jag till det!

- Äter lunch på balkongen (en sallad gjord på bacon och brieost) med sällskap av P3's webbradio och Dagens Nyheter på webben.

- Funderar starkt på att bli månadsfadder på Plan Sverige.

- Åker till Statoil och tankar min egen bil, och i kassan drar jag mitt alldeles egna Statoilkort som man samlar poäng på.

- Avslutar vissa av mina sms med "Kram".

Börjar jag bli vuxen..?


LILL-LÖRDAG

 

Jobbade som sagt idag, 07.30-14.00. Gick finfint, trots att jag vart borta två veckor. Allt var sig likt.

-

På kvällskvisten åkte jag och Liszen ner till systemet för att köpa lite gott, men vi kom försent och de hade redan stängt (dels för att de skrivit fel öppettider på internet). Som tur var fanns det en flaska vitt hemma hos mig som vi myste med. Eftersom jag inte hade några färska jordgubbar till vinet, så bjöd jag på jordgubbsyoghurt. Funkade finfint och uppskattades av Liszen. Och det var ju huvudsaken mina damer och herrar.


SSK

 

Har bestämt mig - det blir universitet för mig i höst. Kom in på mitt förstahandsval. Sjuksköterskeprogrammet, here I come.


BACK IN SWEDEN

 

Ja, då var man tillbaka hemma i Sverige. Fasiken vilka två sjuka veckor vi haft i Alanya. Fest i stort sett varje kväll, spårade fyllor och massa fina minnen. Längtar redan till nästa sommar då vi åker tillbaka. Alanya är det bästa som hänt mig på sjukt länge.

-

Men, tillbaka till verkligheten nu. Är apsjuk med hosta, halsont, öronont och snuva, men det hör väl till när man vart utomlands? Har vart ledig idag, men jobbar 07.30-14.00 imorgon. Sen ledig torsdag+fredag och jobbar helgen. Så får hoppas man mår aningen bättre imorgon. Tur att det är en kort dag.

-

Som jag lovade innan jag åkte till Turkiet så ska jag försöka göra den här bloggen lite roligare med lite mer innehåll och saker att läsa. Får se hur det går med det löftet, men jag lovar att försöka iallafall.


OM ETT DYGN


RSS 2.0