Jobb

Kom precis hem, har vart med mamma till optikern nu på morgonen och hjälpt henne välja ut nya bågar. Vi passade även på att luncha tillsammans. Vi promenerade både dit och hem. Det var skönt med solen som faktiskt tittat fram idag, men det var mindre skönt med blåsten..
-
Nu ska jag ta en liten powernap, fick nämligen ett sms om att jag blivit bokad på jobb idag 15.00-20.45. Tur att man har en sån snäll pappa som hämtar en i Sigtuna ikväll när man slutat.

Ingen ångest här inte

Söndag. Känns helt okej. Är ledig imorgon, så slipper söndagsångesten.
Idag skulle jag verkligen behöva städa mitt rum, vet inte riktigt hur det har blivit så stökigt som det faktiskt är. Ska väl också upp till centrum med Louise och lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår, sen kanske det blir en sväng till Nannas nya lägenhet och se hur den ser ut.

B som i bästa på länge

Fler bilder från gårdagen finns på FB. Man mår ju som man förtjänar idag, men fan vilken bra kväll jag hade. Förutom att slutet spåra, men det gör det ju alltid när vi är ute har jag märkt. Hur som, riktigt bra kväll!

Utgång

Fyfan vilken dag. Har stått och upprepat samma redovisning för sex stycken nioklasser. Marknadsföring är kul till en viss gräns..
-
Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Ska sen över till Louise, hjälpa henne inför middagen och firandet av henne ikväll. Sen blir det förfest, utgång och fan vad full jag ska vara!

Framtiden

Satt tidigare idag och pratade med några klasskamrater om vad vi ska göra efter studenten och vad vi vill bli. Jag har sen ungefär ett halvår tillbaka vart helt säker på att jag ska plugga vidare till sjuksköterska efter studenten. Men idag fick jag mig en liten tankeställare. Vill jag verkligen bli sjuksköterska? Det känns som det mest naturliga steget efter att ha gått omvårdnad, och jag trivs ju så jäkla bra inom vården. Men, ändå? Är jag säker på det?
-
Det finns så mycket annat som lockar. Jag vill göra så mycket, resa så mycket.
Jag vill uppleva, uppleva, uppleva!
Jag vill jobba arslet av mig och tjäna pengar, för att sen dra med mig Louise jorden runt. Jag vill åka ner till Afrika och se alla små undernärda barn le när jag med mina egna händer ger dem mat och kläder. Jag vill åka till Thailand i en månad och ligga på vita stränder, shoppa och åka båt till olika öar. Jag vill till Italien, äta glass och pizza. Jag vill flytta till Göteborg och ha sjuka hemmafester i min och min blivande sambo Louise's lägenhet. Jag vill åka och bo utomlands i ett år, vara reseledare för något resebolag. Jag har en liten dröm om att få bli pilot, eller jobba med inredning. Kanske ska ta någon inredningsutbildning istället? Eller så vill jag jobba inom hälsa - kanske dietist? Eller PT, eller varför inte någon slags jävla hälsocoach?
Som ni kanske förstår, är jag ganska kluven i detta nu. Fan att det ska vara så jävla svårt att bli vuxen ibland.

L som i lycklig

Internet låg nere hela kvällen igår, därav ingen uppdatering. Men nu är det tillbaka igen! Jag tänkte på det igår, fasiken vad beroende man är av internet. Jag fick lite smått panik när jag insåg att jag inte hade nåt att göra när internet inte funkade.. Kanske dags att man skaffar sig ett riktigt liv..? Som tur var fick jag min film om Lars Winnerbäck igår, så den satt jag och tittade på hela kvällen. Värd film, den var riktigt fin.
-
Idag är det onsdag, vilket betyder att jag börjar min första, och enda, lektion kl tio i fyra. Men jag gick upp imorse och tog en sväng förbi Väsby centrum. Var ute efter en outfit till på fredag då vi ska fira Louise - och jag kom hem med fyra outfits. Så nu har jag lite ångest om vilken jag ska välja..

Solen i ögonen

Gick upp och hämtade ut ett paket som mamma fått på posten. Trodde att min dokumentär "Lars Winnerbäck - Solen i ögonen" skulle ligga där i, men det gjorde den tyvärr inte. Så den kommer väl senare i veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka mina alldeles för orakade ben, ska ju trots allt bada imorgon. Haha.

Äventyr

Idag har jag vart på äventyr med mormor. Hon hade en tid på KS och jag skulle följa med henne så att hon inte tappade bort sig/som stöd. Det roliga är, att det är av mormor jag har ärvt mitt otroligt dåliga lokalsinne, och att vi två ger oss ut och ska hitta till Karolinska är ju ganska ironiskt. Men jag ska berätta för er, att vi ägde på att åka tåg och buss till och från sjukhuset. Det är vi väl nästan värda en liten applåd för?
-
Vad denna måndagskväll bjuder på får vi se, ska iallafall göra matsäck ikväll, för imorgon bär det av mot Fyrishov med skolan.

Kalas!

Kalasbyxorna är på, så nu bär det av till födelsedagsbarnet för att hjälpa till och göra tårta. Sen blir det kalas för hela slanten!

Bästa väns födelsedag

 

GRATTIS ÄLSKADE LOUISE PÅ DIN 20ÅRSDAG! <3


Mama tells me I shouldn't bother

 

Mår faktiskt bättre, illamåendet kommer och går lite som det vill. Men jag klarade att äta middag utan att magen balla ur, så det är ju bra. Tror jag åkte på en släng matförgiftning igår.

-

Idag har jag och pappa rullat egna köttbullar och gjort egna chips. Chipsen blev helt okej, men jag tror vi har lärt oss att till nästa gång ha lägre gradantal på ugnen och ha i chipsen en längre stund.

Jag var även upp till ICA en sväng och lämnade in min blankett och hämtade ut mitt VISAkort. Det är jättefint, alldeles nytt och glänser! Det enda som fattas i plånboken nu är ett körkort istället för ett IDkort...


Inte så pigg

 

Usch, har inte haft en så rolig natt. Legat vaken större delen med rejält magknip och illamående. Fick ringa och sjukanmäla mig imorse och skippa jobbpasset idag. Nu känns det lite bättre, men illamående hänger sig kvar.

-

Dagens planer skulle ha bestått av att rulla köttbullar med pappa, och göra egna chips, men vi får se hur det blir med det nu. Skulle också ha träffat Louise ikväll, men eftersom jag mår som jag gör så blir det en hemmakväll. Måste må bra imorgon, då vankas det ju 20årskalas!

Ska försöka ta mig upp till ICA för att bla. lämna in ansökan min om ICAkortet och så har mitt VISAkort kommit på posten. Men, det blir nog senare idag, efter en välbehövlig powernap.


Tröttis

Bilden tagen för typ två minuter sen. Lagom trött tjej efter jobbpasset mitt. Nu blir det snart sängen för mig, ska befinna mig på jobbet klockan åtta imorgonbitti. Så, natti natti!

Jobb

Kom nyligen hem från skolan. Håller på och kokar lite tortellini som ska bli min lunch/middag. Jobbar 15.30-21.00 ikväll, och imorgon jobbar jag 08.00-12.00. Kanske inte det roligaste man kan göra en helg, men det sitter fint sen när lönen kommer.

Helg

Äntligen fredag, och äntligen helg. Så skööönt. Som jag sa igår så bjuder min fredagkväll på jobb, så det blir väl att sitta och titta på Let's Dance med gamlingarna.
Resten av helgen bjuder på spelkväll med Louise och kalas på söndag. Har ju en viss bästa vän som fyller 20 då har jag hört! Hihi.

Livet är allt bra ibland

Det var en rätt tuff dag idag. Fyra timmar sjukvård, en timme historia. De två tyngsta ämnena på en och samma dag. Men jag klarade det!
Har även vart och tränat nu på kvällen OCH skrivit klart mitt religionsarbete. Tror fan det blev ganska bra faktiskt. Man känner ju läraren nu efter tre år, och jag tror att jag skrivit precis vad hon vill läsa.
Imorgon blir det skola, och sen jobb 15.30-21.00. Så det blir en lugn fredagskväll för mig.

Ny dag, nya möjligheter


Tills döden skiljer oss åt

Jag tror det svajar i min själ.

Det brukar kallas för PMS

Nej, jag vet, jag borde inte sitta här och skriva ett inlägg. Men just nu försöker jag hitta alla möjliga bortförklaringar för att slippa slå på MVG-knappen och skriva ett avgörande religionsarbete. Ni hör ju själva hur jobbigt det låter.. Men det måste ju göras. Och det är dessutom det sista jag NÅGONSIN behöver göra i religion och det sista jävla arbetet den läraren kan kräva av mig. Så, det är väl lika bra att få det gjort.
Dessutom är jag på ett sånt kul humör att jag är jättesugen på salta fiskar (som inte finns att köpa på ICA längre! Vad är det för jävla stil? Byta leverantör som tar bort mina lakritsfiskar?! Inte okej.) och smörgåstårta. Suck.

Kort i alla dess former

Haha, det är sjukt vad jag älskar min knäppis-mamma. <3
-
Onsdag idag. Det betyder att jag är ledig fram till 15.50 då min första och enda lektion för dagen börjar. Drygt, jag vet. Har försökt byta bort den kursen mot en annan, men utan resultat. Så jag får helt enkelt pallra mig ner till skolan och gå på den.
-
Men idag har jag redan vart nere på banken och beställt ett nytt bankkort. Istället för att ha en VISA electron kommer jag i fortsättningen ha ett vanligt VISA. Vuxenpoäng där hörrni. Och inte nog med det, igår fyllde jag i en blankett om ICAkort. Har nu ett tillfälligt, tills jag lämnar in blanketten och de skickar efter ett riktigt ICAkort. Herregud, verkar som att någon börjar bli lite vuxen här.
-
Resten av min dag kommer varvas med städning och körkortsteori. Har även ett religionsarbete som skulle behöva påbörjas och göras klart.

Tavellisten på plats

Tavellisten är uppe! Är så himla nöjd. Och finast blev det ju när jag har mina egenpysslade ljusstakar och min fina autograf från Lars Winnerbäck, som jag fick av honom på djuraffären i Kista centrum för ett och ett halvt år sen.

Träning x 2

Godmorgon på er. Hade sovmorgon idag, det satt ganska fint ska jag säga er. Om ungefär en timme ska jag och Linnéa mötas på gymmet. Så det blir först gymmet idag och ikväll blir det vattengympa. Duktig tjej jag är som tränar.
-
Eftersom pappa glömde ta hem grejer för att sätta upp tavellisten igår, så får vi göra ett nytt försök idag. Måste bara komma ihåg att smsa honom och påminna honom om grejerna lite senare. Det kommer bli så fint när den är uppe!

Sliten

Vet inte vad det beror på, men jag har känt mig sjukt trött och sliten idag. Tror jag sov rätt dåligt inatt, vaknade flera gånger och drömde en massa. Så nu har gjort mig en kopp varm choklad (och ja, självklart i tomtemuggen. Varm choklad utan tomtemuggen är inte varm choklad) och ska snart ta en varm dusch. Efter det ska jag krypa ner under det nytvättade täcket och läsa eller kolla tv och sen somna tidigt. Det behövs verkligen en dag som denna.

Vuxenpoäng

Känns som att jag har fått mycket gjort idag. Var först i skolan, och fick sluta en lektion tidigare. Jag och Linnéa gick till gymmet och var där drygt en timme. Vi känner båda att vi skulle behöva bjuda med vår "PT" någon dag då hon kan, så att hon kan ge oss lite fler/nya övningar och se så att vi tränar rätt. Övningarna vi har nu tröttar inte ut oss längre så som de gjorde i början, och man ska försöka variera sin träning.
Efter det gick jag hem och storstädade, tvättade, bäddade rent i sängen och hjälpa mamma med middagen.
-
På onsdag hade jag tänkt gå ner till banken för att uppgradera mitt kontokort. Känner för att få lite vuxenpoäng, så ska även skaffa mig ett ica-kort näst gång jag går in på en ica. Nå, hur många vuxenpoäng får jag för dessa två kort? Minst en poäng per kort, tycker jag..
-
Resten av kvällen ska jag plugga körkortsteori. Jag vill verkligen börja boka skrivning och uppkörning snart..

Monday you can fall apart

Måndag. Sista dagen på gamla schemat.
Dagens planer: Skola, träna, hem, tvätta&städa, sätta upp tavellist, plugga körkortsteori.

Känslig för minsta lilla

Ibland kan det kännas som att jag tappat bort mig själv någonstans på vägen. Obehaglig jävla känsla. Den Johanna jag var sommaren 2009, det är henne jag vill hitta tillbaka till.
Då var jag den jag ska vara.

Söt som socker

Åkte till IKEA en sväng med syster och mor. Köpte nytt tyg som jag sydde gardiner av idag. Köpte även en tavellist som ska upp på väggen imorgon. Tar lite bilder sen när den kommit upp så får ni se.
-
Det lilla dagisbarnet i mig vaknade till liv idag. Hade 4 st helt vanliga, genomskinliga ljusstakar som låg och skräpade i en låda. Tog fram lim och socker och gjorde som man gjorde på dagis - pensla lim på ljusstakarna och rullade dem i socker! Resultatet ser ni på bilden ovan. De blev faktiskt jättefina, och de ska få stå på min tavellist sen. Nu är det bara en spegel på ena väggen som saknas, men den köper jag när lönen kommer.

Love life

Rätta mig om jag har fel, men man är bara ung en gång. Och jag vill inte vara den där bittra fittkärringen som sen ångrar att hon inte gjorde allt hon kunde medan chansen fortfarande fanns. Jag vill inte ångra att jag inte levde livet fullt ut som ung.
Därför tänker jag, från och med nu, leva livet enkelt, okomplicerat och fullt ut. Det, om något, måste jag lova mig själv att göra.
För det är oftast det man inte gjorde som man faktiskt ångrar.

Bra avslut

Jag hade ett jättetrevlig sista pass på ung omsorg idag. Ett bra avslut på någonting bra.
-
Det blev pizza till middag, och nu ska jag snart träffa Louise. På vårt schema för kvällen står det hyra film och äta godis. Perfekt avslut på den här lördagen.

And all I do is miss you

Lördag. Det betyder att jag ska jobba mitt sista jobbpass någonsin på ung omsorg. Känns lite tråkigt, efter att ha vart där i ett år och tre månader. Men jag har ju mitt nya jobb nu, med fler arbetstider och mer betalt, och det är ju positivt. Men man fäster sig ju vid sina gamlingar, så det är klart det ska bli tråkigt att sluta.
-
Jag känner för en förändring någonstans i mitt liv, och är sjukt sugen på att färga håret som flickorna på bilden. Det betyder att jag kommer behöva lägga en massa blonda slingor, och det sliter ju så sjukt på håret. Och eftersom jag har så pass mörkt hår så kommer det ta sin tid att få ungefär samma färg som de har. Men jag är trött på att ha mörkbrunt hår, så det är väl värt att ha lite slitet hår en period. Får se till att köpa mig en riktigt bra hårinpackning bara. Vi får se hur jag gör...

Ja, tack!

I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place glowing
-
Tänk om man fick vakna upp varje morgon, och se ut som en av dessa angels.
Håret, sminket och kroppen.
Ja, tack!

It's Friday, I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love
-
Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

Prestationsångest

Blev inte lika mycket plugg idag som jag hade tänkt. Har skrivit klart arbetet i palliativ vård. Gjorde även ett innerlig och ordentligt försök med engelskauppsatsen, men det gick inte. Jag kan inte ställa det kravet på mig själv har jag insett. Så jag har nästan helt bestämt mig för att alltså inte läsa engelska c som jag hade tänkt.
Mes, kanske ni tänker. Men ni har inte sett modellen för uppsatsen och rubrikerna/ämnena som finns att välja mellan. Ni känner inte heller den press och prestationsångest som jag gör. Det är helt enkelt inte rätt tillfälle för mig att försöka ge mig på något sånt här stort. Och är det nånting jag har lärt mig, så är det att man alltid ska lyssna på sin magkänsla.
-
Längtar tills lönen kommer. Måste iväg till IKEA en sväng. Det är på tok för tomt på mina väggar i rummet. Är även lite sugen på att byta ut det lila och bruna, mot grått och brunt eller nåt. Känner för ytterligare en förändring, det hjälpte inte helt att möblera om. Men vi får se hur det blir. Ska iallafall köpa en stor spegel och sätta upp horisontellt på ena väggen. Det kommer ge rummet ett lyft.

Plugg, och åter plugg

Smsen jag fick gjorde mig klart mycket lugnare, och mycket säkrare. Nu känns det bra igen.
-
Godmorgon på er! Härligt med en ledig dag, då kan man gå upp precis när man vill, sitta halvnaken i sängen och läsa bloggar och äta frukost. Man behöver inte fixa sig, sitta och göra läxor i favoritmyströjan och mjukisarna är bäst. Och detta är vad jag ska göra idag.
Nu ska jag gå och göra mig lite frukost, och klockan tio hade jag tänkt börja min pluggdag.

Redan stressad..

 

Nu ska jag snart ge mig iväg för att träna igen. Vattengympa som sagt. Och imorgonkväll blir det att simma istället för att bara ligga och lata sig.

-

På tal om imorgon, så är jag ju ledig. Men tji fick jag. Skolan har bara börjat och jag känner mig redan sönderstressad av allt. Idag har jag iallafall lyckats skriva fyra veckors loggar i loggboken. Men imorgon har jag ett palliativ vård-arbete som ska skrivas färdigt. Sen måste jag researcha och börja på min uppsats i engelskan. Måste även läsa mer i boken jag ska läsa, "One flew over the cuckoo's nest".

Skulle också behöva läsa de tre sista kapitlena i körkortsboken och göra ett internettest. Det är inte lätt när det är svårt hörrni.

Men jag känner mig lite lugnare nu när jag gjort en "att-göra-lista" som jag kan bocka av allt eftersom imorgon. Känns som jag har lite mer koll då på exakt vad det är som ska göras.

-

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här...


Långledigt

Hade en rätt så chill dag i skolan. Kom dit, hann påbörja sjukvården lite, tills rektorn kommer in och säger att vi får sluta 09.30 pga en vattenläcka som gjorde att alla toaletter var avstängda och att de inte kunde laga någon mat till oss. Najs, tänkte vi elever och gick så fort vi kunde.
Är även ledig imorgon vilket betyder långledigt den här helgen.
-
Jag och Linnéa gick till gymmet direkt och tränade en timme. Kände mig mer fokuserad idag än jag tidigare gjort. Känns bra fan. Ikväll väntar även ett pass vattengympa. Det känns också bra fan.
-
Idag har jag bestämt topic till min engelskauppsats jag ska skriva. Jag är lite nervös över den faktiskt. Jag måste som sagt inte satsa i ämnet, men jag har som mål att ta studenten utan några G. Och ett VG känns ju sådär halvdant.. Men om man tänker efter, så kan jag inte ställa ett MVGkrav på mig själv. Jag ska läsa in en hel hösttermin på så kort tid som möjligt.. Så ja, det får väl bli ett sånt där halvdant VG ändå.

Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar

Jag läste en insändare i senaste numret av SOLO, och fastnade för just den här som en tjej vars namn är Isabelle hade skrivit.
"Jag har alltid förundrats över hur besatta människor kan vara. Jag tänker på synen många har på sin egen kropp. Hur besatt man kan vara över att man måste vara smal!
Jag är en alpin skidåkare som tävlar och tränar på elitnivå som är trött på att i alla tidningar man läser, så står det bara hur man ska göra för att bli smal. Varför står det smal och inte stark? Vore det inte mycket bättre om tidningarna hade talat om för oss hur vi ska träna för att bli starka och inte smala? Och tro mig; tränar man regelbundet för att enbart bli starkare kan jag lova att den platta och välformade magen kommer av sig själv. Alla borde träna för att bli starka, man kommer ha stor nytta av det i framtiden! Släpp kraven och träna för att bli stark!"
-
När jag läste detta och reflekterade över vad som stod, så kan jag inte göra annat än hålla med. Hon har ju så sjukt rätt. Det måste väl alla hålla med om - att det är snyggare med en sund och stark kropp, än en benig och utsvulten kropp?
När jag började träna så var det mest för att få en fastare kropp, "mindre geggig" som jag uttryckte mig så fint. Men nu när jag kommit en bit på vägen med min träning, så har jag ändrat på min inställning och motivation lite. Jag vill träna och motionera för att det är bra för mig. Jag mår bra av det, och jag kommer tacka mig själv i framtiden för att jag som artonåring tog tag i mitt liv, och min hälsa, och gjorde en förändring. Jag vill, precis som Isabelle skriver, ha en stark och sund kropp. Jag vill kunna se på mig själv i spegeln och tänka "fy fan vad jag är bra som är så pass stark och sund som jag faktiskt är"
Jag älskar att träna, oavsett hur jobbigt det känns när man väl gör det. Men jag vet att det är det bästa jag kan göra för mig själv, och känslan man får efteråt, om hur jäkla duktig man varit, är oslagbar.

BFF

Godmorgon! Det satt fint med en sovmorgon idag. Klockan skulle ha ringt vid kvart över nio, men jag vaknade tjugo i och gick upp då. Ställde mig på vågen och såg att jag sen slutet av september gått ner 4,5 kg. Visst, det är bara minus ca. 1 kg i månaden, men det är ändå ett resultat på vågen. Känns bra. Nu har jag bara 2 kg kvar till min "drömvikt".
-
Jag börjar egentligen tolv idag, men jag ska till skolan lite tidigare för att låna en bok och träffa engelskläraren som ska ge mig all information om boken och den uppsats jag ska skriva. Håll tummarna för att hon är snäll och för att jag kommer klara det.
-
Efter skolan tar jag bussen till Frida direkt. Ska bli mysigt att träffa henne, det blir annars alldeles för sällan.

you're amazing, just the way you are


Varför kan man inte bara vara säker på saker hela tiden? Fatta vad livet skulle vara enklare. Det skulle vara så enkelt att fatta beslut, och det skulle vara så enkelt att förhålla sig till saker och ting om man kunde vara säker på vad det är som pågår.
Och tänk om man kunde vara säker på att det är helt säkert, och slippa gå och undra om det verkligen är som det är, även i fortsättningen.

Hej, Engelska C!

Vad fan har jag gett mig in på? Varför tänkte jag inte efter, före, och valde Engelska C redan i höstas? Nu måste jag läsa in en hel hösttermin på bara några veckor. Har 300 sidor + ett större uppsatsarbete framför mig som ska göras på så kort tid som möjligt.
Men ni känner mig, jag kommer klara det. Och jag måste inte satsa högt i ämnet, om jag bara får G så sänker inte det mitt betygssnitt och jag får mina meritpoäng. Så jag kommer helt klart klara det. Och vad gör man inte för att vara säker på att komma in på den utbildning man verkligen vill sen när det kommer till högskola och universitet?
-
Dagen har gått bra, men jag kan ju inte påstå att det är speciellt kul att vara tillbaka i skolan. Men helg om 3 dagar, man får tänka så. Idag ska jag först packa upp från resan i helgen, och städa rummet. Idag drar även vattengympan igång igen, så den ska jag självklart gå på.

Tack hej, fuck dig

Trött, irriterad, less.

I'm fallin'

Har haft den absolut bästa helgen på länge. Det enda som kunde vart bättre är väl vädret, men ligga i sängen och titta film är faktiskt inte helt fel det heller.
Jag hoppas det ser ut som att jag vet, fast jag har faktiskt ingen aning och du viker mina knän.
-
Idag var då första dagen i skolan. Det kändes okej. Hade hellre stannat i Varberg resten av livet, men man måste ju utbilda sig också.
-
Skulle egentligen ha tränat idag efter skolan, men det blev ändrade planer. Fick en akut förfrågan om jobb idag kl 16-21, så jag tog det istället.

Göteborg

 

Jag ber om ursäkt för inlägget innan, men som ni kanske förstod var jag trött och grinig, haha.

-

Nu har jag sagt hejdå till Louise, vi kommer inte ses på hela helgeeeeen, för jag åker till Göteborg&Varberg imorgon! Tjoho! Ska bli kul att få komma iväg från Märsta lite. Har packat klart det mesta, har lite smågrejer kvar som inte kan packas ner förrän imorgonbitti.

-

Jag sov typ 1-2 timmar inatt, så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och sova ordentligt. Kommer antagligen inte uppdatera nåt under helgen, men jag tror ni klarar er..


Fyfan

Lider av sömnbrist. Fryser. Hungrig som fan.
Återkommer när livet känns något bättre.

Shopping, mat, bio, mys

Usch, det slog mig imorse att jullovet är slut om 4 dagar.. Det skulle gärna ha fått vara ytterligare en vecka kvar, tycker jag.
-
Idag vaknade jag upp i mitt nymöblerade rum, och jag trivs väldigt bra. Sen dess har jag småstädat lite och nu sitter jag med nyfixade naglar och väntar på att de ska torka.
-
Senare idag ska jag hoppa i i duschen, fixa mig och sedan åka till Kista med Louise, Linnéa och Frida. Vi ska kika i affärer (men jag får inte shoppa mer nu, månaden har precis börjat och pengarna börjar ta slut..), äta mat och sen gå på bio. Det ska bli mysigt med en dejt med tjejorna.
Bion börjar 20.40, så jag är hemma rätt sent. Då blir det sängen direkt, börjar jobbet i Sigtuna klockan åtta imorgonbitti. Men det är röd dag vilket betyder fett med ob!

Möbleringsryck

Det var ett tag sen jag ändrade nåt i mitt rum, och idag fick jag ett ryck att jag skulle möblera om. Blev faktiskt riktigt nöjd. Måste bara köpa en till matta, en hylla och en spegel att sätta upp på väggarna.
Före
Efter
Som ni ser så behövs det ju en till matta och lite grejer på väggarna, men annars tycker jag att det är bra. Jag gillade inte att ha sängen som jag hade, för det fanns ingen vägg mot, vilket gjorde att man ibland kunde ramla ner från sängen om man hade sällskap.. Men slut på det nu. Och äntligen får jag kasta ut sänggaveln som jag blivit så trött på.

You and me babe, how about it?

Jag var helt säker på att jag skulle bli väckt sju imorse med, men vaknade halv tio och de hade fortfarande inte ringt om ett jobbpass. Så det var skönt.
-
Dagens planer är att städa rummet, börja packa inför min resa till Göteborg den kommande helgen och sedan träna för första gången sen.. 22 december tror jag? Usch, måste verkligen börja träna nu igen, det här är inte bra.

Lycklig!

Åh, herregud, jag är så lycklig! Jag har vart och spenderat massa pengar idag tillsammans med mamma, och jag är så sjukt nöjd med mina köp jag gjort. Hade egentligen inte tänkt köpa något speciellt, mest bara följa med för mammas skull.
-
Men jag fick med mig ett par jeans, underkläder, örhängen, två tröjor och en skitsnygg jacka. Jag är så trött på att alltid behöva ha på mig min stora, tjocka dunjacka om man ska iväg t.ex. som när jag var på musikal förra veckan, eller när man ska iväg och shoppa och springa in och ut i affärer. Så nu har jag köpt mig en lite tunnare och kortare vinterjacka.
Den som sa att man inte kan köpa lycka ljuger..

Nyårslöften

Väcktes tjugo i sju av att både mobilen och hemtelefonen ringde. Hann inte svara i någon av dem. Fick lite senare ett sms om en förfrågan om ett jobbpass idag, och fattade att det var de som ringde imorse. Jag tackade inte ja, för idag har jag och mamma bestämt att vi ska åka och shoppa och sen gå till mormor min.
-
Nu har jag äntligen lyckats tänka ut mina nyårslöften som jag hoppas jag kommer kunna hålla:
1. Sluta äta godis&läsk till frukost på helger
2. Gymma mer regelbundet
3. Spara pengar/Förbättra min ekonomi
4. Ta körkort

Bloggtorka


2011

Bästa nyåret på länge, hade riktigt kul. Här kommer en liten bildbomb:
Förberedelserna i full gång
vi hade bjudit in de finaste tjejerna på middag
sen blev det kareoke
sen var det fest hela natten, var hemma fyra, somnade halv åtta..

RSS 2.0