30/4 - fredag

Yeey, äntligen fredag! :D och inte vilken fredag som helst - valboooorg ju! Men först ska jag till skolan, få tillbaka mitt matteprov (ÅNGEST!) sen samhäll, lunch, svenska. Sen bussen hem, hoppa in i duschen, fixa mig, bestämma kläder inför ikväll. Sen ska ju jag&Louise försöka oss på att baka kladdkaksmuffins(?) Vi får se hur det blir med det. Men det skulle vara himla gott.
Jag är faktiskt ganska glad, för igår hittade yttrligare ett par jeans som jag kommer i! Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har gått ner 6cm runt midjan på de senaste månaderna. Eller mest de senaste veckorna skulle jag tro, efter allt som har hänt. Men oroa er inte, jag har inte slutat ätit och svälter inte mig själv! :D Jag är fortfarande samma gamla godistokiga Johanna.
Nej, nu måste jag packa ner matteböckerna och miniräknaren. Vi hörs senare!
hihi, bilden har inget med texten att göra. jag tycker bara Louise är snygging.

29/4

Fuck you, jag hatar dig och jag förtjänar inte att bli sviken på ett sådant sätt. Feg är det rätta ordet för dig! Ett fegt, omoget jävla äckel! Hur kunde jag vara så naiv och tro på dig? Det är klart du var som alla andra. Det finns inte sådana som jag trodde att du var. Hur kunde jag undgå att se att detta skulle ske? Hur kunde jag låta mig själv sväva iväg i en helt annat värld, varför var jag inte på min vakt? Jag säger absolut inte att det är mitt fel, för det är det inte! Jag gav dig ALL MIN FUCKING JÄVLA UPPMÄRKSAMHET! Och det dög inte. Men vet du vad? Du kommer aldrig hitta någon som kan ge dig 110% uppmärksamhet. Jag gav dig 100%, det mesta en människa kan ge, och det dög inte. Synd om dig, haha! Du kommer aldrig hitta nån som älskar dig som jag gjorde, du kommer aldrig hitta någon som är så bra som jag är! Du förtjänar inte ens tjejers blickar. Ingen vill se på en sån som dig. Och jag tycker så synd om den dåliga, fula tjejen du till slut kommer hitta. Hon vet inte vad hon ger sig in på! Stackars, stackars flicka. Hon kommer i början bli lurad, precis som jag blev - av ditt snack, av dina värderingar, ditt sätt att tänka på, ditt (som jag trodde var rent och fint) hjärta! Sen kommer hon bli sviken, precis som jag blev. En gång svikare, alltid en svikare. Fuck you, jag får kväljningar av att tänka på dig och ditt sätt att bete sig på. D-U  Ä-R  Ä-C-K-L-I-G!

29/4

Lasse Lindh - Varje litet steg
Hur kunde det bli så här fel? 
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete 
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler, 
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer 
kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
och när blev den här stan så liten? 
Och mina vänner försöker trösta..
och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt 
men jag skiter i vilket och går alltid hem först, 
och jag sover mycket mer än jag borde.
Och jag vet att det går över och kommer kännas bättre men 
varför är man alltid en djävla nybörjare på sånt här? 

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler, 
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer 
kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör.

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång, åhh!
nej, vadå? jag känner inte igen mig?

29/4 - utväxten är borta

Sådärja. Nyfärgad och nyduschad! Nu ska jag sätta mig ner i sängen och läsa min SOLO jag köpte idag.
Imorgon är det valborg. Det blir picknick med flickorna på eftermiddagen, och på kvällen får vi se vad som hittas på.
Ha det!

29/4 - torsdag

Guuud vilken skön dag jag har idag. Två timmar psykologi, en timme omvårdnad, sen sluuuuut!
Så idag ska jag passa på och köpa hårfärg och färga den förskräckliga utväxt som letat sig fram i min hårbotten.
Jag skulle också behöva ge mig ut på en promenad. Har inte gått mycket den här veckan inte. Men det är ju så tråkigt väder idag. :( Man kanske kan promenera runt i lägenheten fram och tillbaka i en timme? :D Haha. Vi ser hur det blir. Nu ska jag bege mig mot skolan. Bye!

28/4 - fortfarande träningsvärk!

Idag hade jag prov i social omsorg som skulle vara avgörande för mitt betyg i kursen - och vem fick alla rätt på provet och har nu sitt mvg?! :D haha, är så himla nöjd. För ämnet är verkligen inget favoritämne så jag har inte satsat 100% i det.
Mellan kl 15-16 idag var jag på sk. "vipkväll" på Arlandagymnasiet. Vi var några tjejer ur ettan&tvåan och var där och välkomnade de kommande ettorna som börjar i höst. Och jag måste bara säga, shit vad bra jag är på att lära ut hur man tar venprovtagning i den konstgjorda armen! Plus att det var gratis godis, nötter och läsk, Vem tackar nej liksom?
Jag och mor min springer runt som tokar här i lägenheten, vi har båda två varsina skor som behövs gå in, så det är vad vi håller på med. :D jag ska ju ha mina nästa fredag, så jag måste ju hinna gå in dem!
8 dagar kvar!

28/4 - onsdag

Haha, jag har sån himla träningsvärk i mina lår! Jag gjorde lite knäböj hemma igår, och det känns må jag säga! Nej, vadå? Jag är inte otränad.. Men, det är väl positivt att det känns att man har gjort nåt bra! :)
Nu ska jag iväg till skolan. Har bla. ett prov som väntar, OCH ett beep-test igen :( Men solen lyser och jag är glad iaf. Ha det, vi hörs!

27/4 - tisdag

Idag blir en skön dag. Jag har en inställd lektion nu på morgonen vilket leder till att jag börjar kl två, gör mitt matteprov, och sen går jag hem! Det är bra med såna där korta dagar ibland, men det är lite drygt att börja två. Jag hade hellre börjat nu på morgonen och slutat tidigare. Men men, jag klagar inte! :)
Nu ska jag snart försöka mig ut på en morgonpromenad i det soliga vädret. Vi hörs!

26/4 - måndag

Hej och hå. Har precis dragit ett varv med dammsugarn, och det behövdes kan jag säga! Men nu är allt frid och fröjd igen, inga små dammråttor i hörnen.
Min dag har varit bra, vi var bla. på studiebesök med klassen på psykkliniken på Löwet. Vi träffade en som jobbade inom rättspsykiatrin (alltså med människor som begått ett brott enligt lag och dömts till vård istället för fängelse) och hon berättade massa intressant. Men jag ska fortfarande välja "sjukvård" som inriktning i trean istället för "psykiatri". Tror att just jag kommer ha bättre nytta av sjukvården i min framtid. :)
Jag och mina kära vän Louise gick en promenad också, men det blåste så jäkligt så det blev en lite kortare promenad. Nu ska jag plugga till mitt matteprov som jag har imorgon.
Och justja, en sak till - 10 DAGAR KVAAAR!

25/4 - nya skor!

Det blev nya skor. Dock inte de vita höga tygskorna, för alla paren som fanns så såg den ena skon ljusblå ut och den andra vit. Och så kan man ju inte gå runt.. Däremot blev det ett par låga, svarta ballerina med en söt liten rosett på, och så blev det såklart ett par högklackat! Jag är så himla nöjd med dem!
Nu väntar jag på att mamma&pappa ska komma hem med lite pizza till middag. Resten av kvällen ska jag skriva klart en reklamanalys som ska in i veckan, och så ska jag försöka städa upp lite här.
mina nya högklackade

25/4 - söndag

Klockan är nu tio, och jag blev väckt för en stund sen av att min kära syster ringde. Vi bestämde oss för att åka till skopunkten idag och köpa lite vårnytt. Passar mig jättebra, behöver lite nya skor. Så det är vad jag har inbokat idag. Skulle behöva städa i mitt rum lite, men vi får se om jag hinner med det idag. Annars finns det ju alltid en morgondag. Men nu ska jag gå och fixa till mig lite. Vi hörs!
dessa två par kommer antagligen bli mina idag!

24/4 - lördag

Jag är precis hemkommen från jobbet, har en pizza i ugnen och en kall cola bredvid mig. Jag känner mig helt nöjd.
Det var kul att få åka och jobba idag, jag tycker så mycket om mina gamlingar! Idag tittade vi först på film, det blev "Grease" och sedan spelade vi spel.
Nu ska jag snart stoppa i mig pizzan och sedan blir det Louise hela kvällen. Det har blivit mycket lugna och mysiga helger nu på senaste, dels för att vi bor i en håla där inget händer, men också för att det har kännts skön och ta det lugnt. Men det blir det ändring på när jag fyller år. "Vi ska festa alla dagar, hela livet ut!" - var det inte så vi sa igår, Louise? ;) Haha, skämt åsido, men det ska bli kul att få komma ut och träffa lite nytt folk.
capricciosa är vad som står på menyn ikväll.

23/4 - freeeedag!

Äntligen fredag! Herregud så skönt! Min skoldag har vart helt okej, först dubbeltimma matte b, sedan prov om media i samhäll, sist men inte minst svenska då vi skrev klart vårat CV. :) Det känns bra att ha det klart, mitt personliga brev är också klart, måste bara ha en vuxen som skummar igenom det och ser
vad som behövs ändra på.  Men nu när jag fyller 18 ska jag söka en himla massa jobb, eller iaf på ett antal olika äldreboenden. :) Jag fortsätter kvällen med lugn, ska laga middag till mig själv sen ska jag träffa Louise och kanske Linnéa. Imorgon ska jag och Louise upp någorlunda tidigt och ge oss iväg för att sola. Efter det ska jag till jobbet, jobbar som vanligt 13.30-16.30. Imorgonkväll kanske det blir filmkväll eller något med min kära syster. Vi får se vad som händer.
jag hatar att jag fortfarande kan ditt schema.
du jobbar på lördag, jag jobbar på lördag.
då brukade vi alltid ses efter och laga mat tillsammans.
men det är inte längre så. och det får jag acceptera. även om det må vara svårt.

22/4 - torsdag

Om ca 1 1/2 timme har jag en svenskauppsats på fyra timmar som väntar - känns ju himla kul. Men det ska väl gå bra, jag brukar inte ha nå större problem med uppsatser. :) Det är skönt att veckan börjar lida mot sitt slut, helg sitter ju aldrig fel, men det har vart/är mycket den här veckan. Flera prov och inlämningar och möten och hit och dit. Har inte riktigt hunnit haft nåt socialt liv förutom med familjen..
Men om om man säger såhär, inte trosdag idag, inte nästa torsdag med torsdagen efter det - DÅ FYLLER JAG ÅR!
Med andra ord är exakt två veckor/14 dagar kvar idag! :) längtar tills det nya golvet läggs i rummet!

21/4 - onsdag

Klockan är halv åtta och jag har precis kommit ur duschen. Det var himla skönt med en riktigt varm dusch i detta äckliga regnväder. Idag har det hänt rätt mycket, började med 3 timmar social omsorg, skittråkigt.
Sedan lunch, grekiska lammbiffar med klyftpotatis&tzatsiki - herregud, vad gott det var! Efter det, beep-test på idrotten - det sög. Sedan människan socialt&kulturellt, fick tillbaka ett prov och en uppsats. MVG på provet, VG på uppsatsen. Känner mig nöjd.
Sedan åkte jag iväg på arbetsmiljögrupp-möte. Det var okej, man fick kladkakemuffins. MUMS.
Min syster har åkt på ett jäkla ryggskott, hon var hos doktorn idag och fick citodon och voltaren + sjukskrivning i två veckor. Tänker på dig älsklingssyster!

20/4 - tvättstuga&plugg

Nu ska jag alldeles strax ner i tvättstugan för att tvätta min dunjacka. Jag har inte tänkt ha den på mig nå mer i år, förutom när snön kommer igen och det är vinter.
Resten av kvällen består av massa pluggande också. :( har så himla mycket den här veckan. Men med positiv inställning går allt, bara några veckor kvar sen är det sommarlov!
Vill också tipsa om en himla fin låt, jag känner igen mig så mycket i den!
Melissa Horn - Vem lämnade vem?
http://www.youtube.com/watch?v=S5DdrY6tkM4&feature=related

20/4 - tisdag

Just nu sitter jag och äter frukost, mjölk med flingor, russin och mandlar, jättegott!
Jag börjar skolan 10.30 idag och då har jag dubbeltimma musik, hål och sen tre timmar matte b. Musiken ser jag framemot, men det är det enda.. Men, solen skiner idag och det är ju inte fy skam! :) Och för att vara ytterligare lite positiv fyller jag år om 16 dagar!
Ta hand om er, så hörs vi!
mjölk med flingor, russin och mandlar.

19/4 - måndag

Sådärja, har precis fått i mig lite mat. Min dag har bestått av dubbeltimma svenska, social omsorg och omvårdnad då vi även hade ett kort litet prov om provtagningar och blod. Det gick bra :)
Resterande tid av dagen ska väl gå åt till att städa rummet, plugga och så har jag ett par jeans jag behöver sy upp. Jag har under en längre tid hatat jeans, och då menar jag hatat. Anledning till detta hat är för att alla mina jeans har blivit försmå, och det är inte kul att inse. ;) Men så för någon vecka sen tog jag på mig ett par jeans som jag senast provade för 4-5 månader kanske, som då inte passade men gör det nu! Hur glad tror ni inte att jag är?! Så provade jag ytterligare ett par som legat och skräpat i garderoben, och det är dessa jag behöver sy upp. Nog om jeans.. Nu ska jag på med mina fula, men åh så sköna, foppatofflor och fram med dammtrasan och dammsugaren!

18/4 - inspirerad mor&dotter!

Jag och mamma blev himla inspirerade när vi var på IKEA idag. Vi såg massor av grejer som vi bara mååååste ha. (Pappa blir förstås tokig på oss, men den smällen tar vi.) Både jag och mamma känner för en förändring här i hemmet, och vi har nyligen målat om och möblerat om i v-rummet. Så idag har vi lyckats övertala pappa om att köpa en skitsnygg förvaringsserie att ha i v-rummet, plus byta det slitna jävla golvet som finns.
Och på tal om golv, ni kan gärna kalla mig tråkig och lill-gammal men inredning är något som intresserar mig otroligt, så jag ska antagligen också få lägga nytt golv i mitt rum som 18års present! :) Så nu har ni en glad Johanna som sitter och skriver. Och jag blir ännu gladare av att tänka på att det bara är 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år! :)
bild på mitt rum som det ser ut idag.
(förutom att den vita byrån till höger är flyttad)
erkänn att detta golv kommer sitta fint i rummet. ;)

18/4 - söndag

Gårdagens kväll var supermysig! Jag, Louise, Frida och Linnéa möttes uppe på centrum för att köpa lite smått&gott till kvällen. Det blev morötter och dip, glass med bär och riven choklad, och så hade Nea med sig bullar som hennes mormor hade bakat - så himla goda!
Sedan gick vi hem till Louise och satt i hennes vardagsrum och snackade en himla massa. Tack tjejer för en bra kväll!
Idag är det söndag. Min morgon började med att jag vaknade vid fyra av att det regnade nå fruktansvärt mycket. Lät som om hela himlen höll på att ramla ner. Efter det kunde jag inte riktigt somna om ordentligt, men tillslut så. Vaknade vid nio av att mina grannar över mig skrek och sprang. Härligt, härligt... Resten av dagen har bestått av IKEA med mor min, sen åkte vi förbi min farbror en sväng, och nu är vi hemma.
Jag ska nog försöka masa mig upp och gå en sväng tror jag. Ni vet, beach10 väntar ju runt hörnet. ;)
Jag och två av mina favorittjejer

nykomling

Sådärja, nu är jag också en av alla dessa bloggare som finns. ;) Känns bra faktiskt.
Har inte riktigt funderat ut på vad som kommer skrivas här, men antagligen om min vardag&mitt liv.
Jag ville be om ursäkt för designen också, ska försöka hitta någon som vill fixa den åt mig.
Idag är det lördag. Har hunnit med ganska mycket, bla. både städat&tvättat. Senare ikväll ska jag över till Louise för att ha tjejkväll med henne och några flickor till. Det ska bli supermysigt.
Vi hörs!
Hör gärna av er om ni kan fixa min bloggdesign!

RSS 2.0