FÖRJÄVLIGT

 

 

Usch och fy, mår inte alls bra. Men jag har verkligen inte tid att vara sjuk andra veckan på nya jobbet, så det är bara bita ihop och jobba på. Igår slängde jag iväg min ansökan om en fast tjänst, så får vi se hur det går. Håller verkligen alla tummar och tår att jag får en fast anställning.
-
Nu ska här fortsättas sova tills det är dags att jobba 15.30-23.30.

VECKA 5

 

Måndag - Jobb 15.30-23.30.

Tisdag - Jobb 15.30-23.30.

Onsdag - Ledig. Färga håret kl 12.00. Satsenergy 20.00.

Torsdag - Jobb 7.30-16.30. Spinning 19.00.

Fredag - Jobb 15.30-23.30. Spinning 11.30.

Lördag - Jobb 15.30-23.30.

Söndag - Jobb 15.30-23-30.



MIXED

 

Blandade känslor, verkligen.

Svårt, lätt, ångest, pirr.

Vill, vill inte. Kan, kan inte.


 

 

Hade en grym kväll igår! Vi firade Liszen med middag, alkohol, skratt och KC. Önskar alla kvällar var som den igår. Tack Lisz och alla andra som gjorde kvällen så braaa.
-
Idag ska jag iväg och handla lite med mina föräldrar. Behöver köpa lite kläder att ha på jobbet och lite annat smått och gott. Sen ska jag iväg till Emelie och Måns! Vi ska äta god mat, massa godis, tända en brasa och titta på Bridesmaids, bästa filmen jag sett på länge (ja, ikväll blir tredje gången jag ser den, haha). Sen avslutas kvällen med pyjamasparty!

JOBBELIJOBB

Dålig uppdatering, jag vet! Men har haft fullt upp med nya jobbet, som ni kanske förstår. Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Ser fram emot helgen då Liszen ska firas och mysmiddag och myskväll med Emelie och Månsen på lördag. Möjligtvis en bowlingdejt på söndag. Sen blir det full rulle med jobb igen nästa vecka, endast ledig onsdagen och jobbar helgen. Men på onsdagen ska jag till frisören och unna mig en ny hårfärg, det blir kul. Måste också säga att jag har hamnat på ett jättebra jobb med härliga kollegor!

HÖHÖ


NYA JOBBET

Kort update om dagen:
Vaknade, duschade, Liszen kom hit, vi gick och handlade. Fikade och firade henne eftersom hon fyllde 21 år. Gick till jobbet. Jobbade mitt första pass på det nya jobbet, 15.30-23.30. Det gick bra! Trivs redan och tror det här kan bli riktigt bra. Kommer jobba mest kvällar, och varannan helg. Men det är det värt om man ser på lönen, så att säga.

MY TURN?


LIVET LEKER

 

Jag älskar förändringar, jag älskar när saker och ting blir gjorda och jag älskar när allt löser sig på det där bra sättet man hoppats på!


TODAY

 

-

Dagens planer:

- Följa med Liszen när hon tatuterar sig.

- Skicka iväg en av mina gamla skolböcker till en tjej i Östersund (caaaash, nice som fäään).

- Träna.

- Äta pizza med mamma, pappa och sambon min.

- Filmmys med tjejerna hos Linneá.


DAGENS VISDOMSORD

 

Som morfar skulle ha sagt: Killar och bussar ska man inte springa efter, det kommer alltid nya.


JAG VILL

Jag vill flytta hemifrån, på riktigt. Jag vill hitta motivationen till att träna regelbundet igen. Jag vill ha en hund. Jag vill bleka tänderna. Jag vill åka utomlands nuuu. Jag vill hitta fler fredagsaktiviteter. Jag vill veta vem jag en vacker dag gifter mig med. Jag vill köpa en ny säng. Jag vill bli rik. Jag vill åka till Rom en helg och äta pizza och lasagne. Jag vill göra en förändring med mitt hår, men vet inte vad. Jag vill gå ut och äta på restaurang oftare. Jag vill köpa en ny bil. Jag vill åka iväg på en spa-weekend. Jag vill gå i högklackat till vardags. Jag vill ha ett badkar hemma. Jag vill spola fram tiden ett eller två år. Etc, etc, etc.
-
Mitt namn är mycket och jag vill ha mera.

FÖRÄNDRINGAR

 

Hej på er!

Nu känner jag att det är dags att berätta för er om den förändring som jag tidigare nämnt skulle ske i slutet av den här månaden. Here it is:

Jag började plugga på högskola direkt efter studenten. Det var en ren chansning då jag inte hade någon aning om jag ville plugga eller jobba. Efter en termin har jag nu insett att jag inte har motivationen till att plugga ytterligare 5 terminer. Så därför tar jag ett studieuppehåll/avbryter mina studier i början på nästa vecka och börjar jobba på en 100% månadsanställning som jag fått.

-

Att ta det här beslutet var jobbigt och fyllt av ångest, men nu när allting lagt sig och löst sig känner jag att jag verkligen gjort rätt val. Det viktigaste jag gjorde med det här beslutet är att inte bry mig om vad andra tycker eller vad andra har för förväntningar på mig. Jag gjorde det jag själv kände var bäst för mig.



SAMBOS IGEN

 

Har för några dagar sen flyttat hem till Nanna igen. Vi var ju sambos ett antal veckor i somras, så även nu. Jag behövde en paus från mitt vanliga liv, nånstans att fly, och Nanna välkomnade mig med öppna armar. Hon är bäst.

-

Förövrigt har jag sjuk ångest just nu. Vet inte vem jag är, vad jag gör eller vad jag vill göra med mitt liv. Hatar att ta stora beslut som ändrar saker och ting i mitt liv. Även om det är ett bra beslut jag tagit så får det mig att tänka på vad det ska bli av mig och mitt lilla liv... Fuck this.


HJÄRTAT

 

Ibland kanske det man söker befinner sig mitt framför ögonen på en..?


OCH SOM DU KANSKE REDAN VET

 

Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar.


BESLUT, VIKTIGT BESLUT

Du kan aldrig vinna om du aldrig vågar chansa.
-
Tog idag ett steg närmre ett väldigt avgörande beslut i mitt liv. Jag hoppas jag gör rätt, det känns rätt iallafall. Vad det är för beslut jag tagit väljer jag att inte berätta ännu då allt inte är klart. Men i slutet av den här månaden får ni veta.
-
Man ska inte alltid leva upp till de förväntningar andra har på en, lev istället upp till det som du själv tycker känns rätt, vad du själv tycker är rätt.

INSPIRATION


ÄLSKADE VÄN

 

Med dig känns allt inte lika förjävligt.

You're the best.


MÅNS ♥


SKRIKA, BÖRJA OM OCH STANNA KVAR


BE YOU

 

 

-

där jag är idag, måste jag ifrån.


WE DON'T CARE WHO SEES


YOUNG, WILD AND FREE


Kan inte fatta att jag ska tillbaka till skolan imorgon och skriva grupptenta. Känns jobbigt efter alla dessa självstudiedagar jag haft nu. Fast efter imorgon har jag inte speciellt många dagar kvar i skolan i den här kursen. Mest självstudiedagar förutom grupptentan imorgon, kliniska examinationen och den individuella tentan. Sen blir det ny kurs med nya möjligheter. Fast jag kan nog inte räkna gångerna då jag under nuvarande kurs tänkt "fuck det här, jag hoppar av och börjar jobba istället!". Vi får la se vart jag hamnar under årets gång...
-
We don't care who sees
So what we go out?
That's how its supposed to be
Living young and wild and free




UNDER MÅNEN


LÅT MIG KYSSA DIN PANNA


2012, welcome.


RSS 2.0