Om jag fick bestämma

Idag kan jag inte påstå att jag åstadkommit speciellt mycket. Förutom min promenad ner till gymmet för att köpa gymkortet då. Resten av dagen har jag spenderat på soffan i en dvala mellan sömn, drömmar och vakenhet.
-
Ikväll har jag vart hos farbror Joakim och städat ur min blivande bil som står där. Pappa och farbror fixade lite småsaker nu inför besiktningen - hoppas verkligen den går igenom! Sen hjälpte jag min kära kusin att välja ut finkläder till en studentskiva han ska på imorgon.
-
När jag kom hem var min sambo på gymmet, så jag poppade popcorn, satte på en film och åt chokladsås direkt ur tuben. Det är bra skönt att bo utan föräldrar, då får man göra vad tusan man vill. Nu blir det en snabb dusch och säkert en film till.

Sådärja


Hittat tillbaka

Min sambo har fått med mig på en gratis träningsvecka på SATS, så idag mötte jag upp henne och vi körde konditionsträning. Och fan vad jag har saknat gymmet insåg jag nu! Har saknat den där känslan som man får efter ett träningspass. Så lyssna på detta: Imorgon går jag ner till SATS och köper mig ett gymkort. SATS är lite dyrare än stället jag gymmade på sist, men det är värt varenda slant. Jag älskar gymmet. Jag har äntligen hittat tillbaka och jag älskar det.

Come what may

 

Se vilken söt bild jag hittade på Nanna efter att hon lånat min dator i förrigår. Hihi, sötaste ju.

-

Har egentligen mycket att berätta om helgen, men just nu pallar jag verkligen inte dra allt roligt som hänt. Kanske imorgon. Baj baj, sov sött.


It's Frida(y)

 

Idag är det Fridas dag. Min lilla bebis tar studenten! Om elva minuter har hon utspring, och då vet jag att hon kommer vara lyckligast i hela världen. Jag och sambon min ska på hennes studentmottagning om någon timme eller så, det blir mycket trevligt. Sen ska vi hälsa på mor min, har ju inte träffat henne sen i söndags, så det är på tiden.


Liten bildbomb

 

Bjuder på lite bilder på mina favoriter. Idag åkte vi in till stan och shoppade lite och åt mat tillsammans. Mycket trevligt. Nu sitter jag i soffan med min fina sambo och tittar på Grey's Anatomy. Mycket trevligt avslut på denna onsdag.


TRUE


Hemmafru

 

Nanna drog iväg lite efter sju imorse. Jag själv låg kvar och sov ytterligare två timmar. Jag är ju ledig måndagar, så en sovmorgon var jag värd tycker jag. Nu sitter jag i soffan och äter lite frukost. Dagens planer blir att ta itu med disken, gå och sola och sen handla med mamma och pappa. Får se om jag hinner klämma in min dejt jag skulle gått på idag. Annars får den bli en annan dag...


Väntar på mat

 

Sådärja, då har jag flyttat in här hos Nanna. Har packat upp lite grejer, sen har vi haft tvättstugan tillsammans hela dagen. Annars har vi suttit och nördat oss framför datorerna (och ja, vi snyltar på grannarnas internet, HIHI). Vi var uppe på ICA en sväng och köpte lite frukost. Nu har vi kycklingen i ugnen som snart ska vara klar, och då blir det äntligen maaaat.


SAMBO

 

Idag händer det grejer må jag säga!

Vi ska ha stambyten i vårt lägenhetshus, så det kommer vara renoveringar och kaos i sex veckor framöver. Därför flyttar jag idag in hos Nanna och blir officiellt sambo med henne ett tag framöver! Det ska bli så jäkla kul, vi kommer vara de bästa sambosarna som finns. Ska också bli skönt att slippa mamma och pappa några veckor och bara få göra precis vad fasiken jag vill, alla dagar i veckan.


Premiärtur

Pappa gick med på att låna ut bilen helt utan övertalning från min sida. Jag kan inte beskriva känslan av att gå ner till parkeringen, hoppa in i bilen, backa ut och köra iväg - ALLDELES SJÄLV! Helt sjukt.
-
Hämtade upp Nanna, för att sedan åka ner till Märsta station och hämta upp Louise. Sen gled vi runt lite. Släppte av Nanna och jag och Louise åkte hem till mig. Här provade hon lite kläder till på fredag och sen tittade vi på Grey's tillsammans. Nu blir det till att sova!

Så jäkla overkligt

 

I skrivande stund har jag haft mitt körkort i snart 24 timmar. Känns så jäkla overkligt. Jag har äntligen nått det där fucking målet som jag kämpat med så länge. Känns för jävla bra. Nu vill jag bara att bilen min ska fixas så jag kan ut och köra!

-

Börjar egentligen 15.50 på onsdagar, men har redan vart i skolan en sväng. Hade min projektredovisning för tvåorna. Det gick superbra. Apgullig klass.

Nu ska jag snart fixa lite lunch, sen ska jag hem till Louise och hämta hunden. Ställer upp och går ut med deras hund idag, eftersom Louise och hennes mamma inte riktigt hade tid. Och jag har ju all tid i världen idag, fram till min lektion, så det är klart jag går ut med doggie.


ÄNTLIGEN

KÖÖÖRKOOORT!


Spontant

 

Jag har insett att jag inte är speciellt bra på att uppdatera här under helgerna, men så får det vara.

Har haft en riktigt spontan helg. Spontanutgång med Louise, Nanna och Sofie i fredags. Spontanutgång med Emelie, Emil, Tommy och Erik i lördags. Bakisdag ute på landet i söndag bestående av besök ute i ladugården hos kalvarna och under täcket i sängen med en bok. Sen en liten dejt igårkväll.. Mycket trevlig helg.

-

Idag är jag ledig men ska fixa på min projektredovisning som jag har på fredag. Men nu måste jag få i mig lite frukost först.


Jag har funnit mitt kall

 

Har haft en jättekul dag ute i Rosersberg tillsammans med halva klassen. Vi hade fältövningar inriktat på akutsjukvård. Nu vet jag verkligen vad jag vill jobba med i framtiden. Nu har jag insett att jag har 4 års pluggande framför mig.

3 år på sjuksköterskelinjen + 1 års specialistutbildning inom akutsjukvård. Som det känns idag så kommer jag plugga vidare i höst.

-

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är min navelpiercings ett års dag, hurra hurra hurra!

-

Dagens träning: 40 min promenad

Dagens njutning: Singoallakakor + kexchoklad


11 maj

Dagens träning: 30 min långa intervaller
Dagens fucking jävla njutning: Chokladrutor och hallonpaj

Icke ätstörd

Fick en kommentar i mitt förra inlägg av någon modig anonym typ som skrev: "Hej ätstörd/attention.." Är det någonting jag verkligen inte är så är det ätstörd. Anledningen till att jag tränar kondition flera gånger i veckan nu på senare tid är för att jag alltid drömt om att ha en bra kondition. Mina två senaste idrottslärare har sagt till mig att "en gravid kvinna springer den här rundan bättre än du", och "min mormor springer bättre än dig Johanna" Hur kul tror du att det är att få höra något sånt?
-
Jag äter godsaker varje dag, för jag anser att jag är värd det. Jag är trött på den värld där allt kretsar kring kosten, hur mycket eller lite man äter osv. Jag är en livsnjutare. Jag äter precis vad jag är sugen på, oavsett om de är en tisdag eller en lördag. Men jag vill också vara hälsosam, och ha en hälsomsam framtid framför mig. Man ska träna, och man ska röra på sig varje dag för att fungera och må bra. Jag är smart som tränar, inte ätstörd.
Funderar starkt på att byta ut "dagens synd" till "dagens njutning" om det är så att fler uppfattar mig som ätstörd.

Och attention vill väl alla ha..? Precis som min anonyma läsare ville, och dessutom fick.


En månad kvar till studenten

 

Haft en skön dag i skolan. Månaden innan studenten är ju skitrolig! Man är så lycklig och på partyhumör hela tiden. Och speciellt när man hänger med Danielle och Linnéa, då blir livet lite extra kul i skolan.

-

Mormor, farmor, farfar, Emelie och Emil har precis åkt hem efter att ha vart här och fikat. Vi hann ju inte fira mig förra veckan, så det gjorde vi nu. Fick pengar, presentkort och en locktång.

-

Dagens träning: 25 min intervall

Dagens synd: Rabarberkaka m. vaniljsås


How come you taste so good?

 

Dagens träning: PW 30 min + Intervall 25 min

Dagens synd: Pizza och div. andra godsaker


LYCKLIG

 

Sämst uppdatering under helgen, jag vet. Men har haft en sjukt rolig helg! Mösspåtagning och födelsedag i fredags, bakisdag i lördags och mys i solen hela dagen igår. Livet leker.


GRATTIS TILL MIG!


sista dagen som 18åring

Nu går jag och lägger mig för sista gången som 18åring. Godnatt!

kärlek vid sista ögonkastet

 

Fasiken, vad snygg Louise's tatuering blev! Blev så jäkla taggad själv på att göra ytterligare en, men har ju inte riktigt bestämt mig för vad det blir än.. Sen har jag tyvärr inte ekonomin för en tatuering nu. Men taggad är jag iallafall!

-

Kom hem och fick en jäkla huvudvärk.. Inte okej alls. Så ligger nu nerbäddad under täcket med två alvedon i blodet. Ska se på Grey's Anatomy klockan nio, sen blir det sova.

 


The way you look tonight

Godmorgon på er!
Har bara en lektion idag, kl 16, men den ska jag skolka ifrån. Måste vara med och stötta L när hon ska tatuera sig idag. Ångrar att jag höll hennes hand så hårt när jag tatuerade mig i augusti, nu kommer hon mörda min hand tillbaka.
-
Skulle egentligen vara ute och intervalltränat nu, men både igår och idag har jag inte känt mig helt hundra. Känns som en förkylning är påväg så jag tar det lugnt för att inte bli sjuk till på fredag. Men en powerwalk ska jag iallafall ta mig under dagen.

några kilo lättare

Insåg idag att det skett en rätt stor förändring sen sep/okt - 10...

För du har varit min

 

Jo, men visst, varför inte liksom? Snöa i maj, inga konstigheter. Känner mig otroligt omotiverad till att gå till skolan idag, första gången på sex veckor.


PAINKILLERS

 

Blev ytterligare en PW på 40 min såhär på kvällskvisten. Har dock haft en envis huvudvärk som vägrat ge med sig under dagen, och den blev värre under promenaden. Antagligen för att det är så fucking kallt ute.

-

Har skrivit klart en av två uppsatser som ska in den här veckan. Alltid något. Den andra skriver jag klart imorgon på lektionen och på onsdagmorgon. Pallar inte mer nu. Nu blir det sängen och lite tvtittande. Godnatt.


Satan i gatan

 

Vaknade 09.00 imorse. Det första jag gjorde var att intervallträna i 40 min. Känner mig så jäkla duktig. Efter det gick jag iväg och postade inbjudningarna till studentmottagningen. Smet också in på klippoteket och lyckades få en tid direkt. Så nu är jag nyklippt och fin också. Gjorde ingen större makeover, klippte bort det slitna och fixade till frisyren bara.

-

Nu ska jag ta en dusch och efter det sätta mig med alla praktikuppgifter och göra klart dem. Imorgon börjar skolan på riktigt igen. Är blandade känslor. Både vill och vill inte ta studenten.


INSPIRATION

 

Helt sant.


när du strippar och klär av dig

 

Söndag första maj.

Hade en trevlig valborg igår. Häng med brudarna hos mig, ner till brasan, hem till mig igen med grabbarna grus. Blev ganska lugnt med dricka för min del, sparar på krutet till nästa fredag! Då är det minsann en viss Johanna Westin som fyller år!

-

Vad dagen bjuder på får vi se. Just nu håller jag på med lite söndagssysslor, dvs. städar och tvättar. Måste upp till ICA en sväng sen också. Ska också intervallträna med Louise.


RSS 2.0