Jag skulle ge dig allting du pekar på

Om jag skulle försöka definiera "äkta kärlek" med en låt, så skulle det bli denna. Kommer aldrig tröttna på låten, och alla ord i texten är ren kärlek. Alla har vi känt allt det där som står skrivet i den här låten, och det är en mäktig känsla. Jag kan inte riktigt sätta fingret på om det är en lycklig känsla jag får, den är bara... Där, och den fyller hela hjärtat.

Vad fan är det för dag?

Både igår och idag har jag i huvudet vart en dag före. Det är skitjobbigt, har liksom ingen koll, och så tror man att det är onsdag idag vilket betyder helg snart - men icke, det är bara tisdag.. Jag längtar verkligen till den kommande helgen, den kommer blir alldeles superbra. Jag bara vet det!
-
Den här dagen har väl inte haft speciellt mycket att bjuda på. Hade mitt nationella tal, det gick bra, men jag är inte speciellt nöjd med resultatet. Får se till att prata med läraren så jag kan få komplettera och få det betyg jag önskar i kursen.
-
Och resten av dagen kommer nog inte heller bjuda på speciellt mycket. Ska väl försöka masa mig iväg på vattengympan, men har liksom ingen lust. Kurar hellre ner mig under täcket och lyssnar på världens bästa Lars Winnerbäck. Har inge plugg nu heller, så det kan jag inte ha som ursäkt. Plus att jag kommer missa vattengympan på torsdag, då det är öppet hus på skolan.. Det mesta talar för att jag borde röra på fläsket. Men jag är ju sån där som gör tvärtom, om någon säger åt mig något eller tjatar.

Håll tummarna!

Det får bli ett kort inlägg nu. Måste gå till skolan, har mitt muntliga nationella tal idag. Håll tummarna att det går bra!

Iskallt!

Dagar som denna, det är då man längtar tillbaka till Turkiet lite extra mycket. När jag kom hem idag trodde jag att jag mina tår hade ramlat av för att jag frös så mycket om fötterna. Fick tina upp dem med varmvatten, så nu börjar de få tillbaka sin normala temperatur.
-
Skoldagen har gått bra och vi avslutade den med ett studiebesök på Fonus, en begravningsbyrå i väsby. Där pratade vi om hur begravningar och hela den processen går till. Det var väl inte det roligaste studiebesök jag varit på, men tyvärr så möter man döden ofta när man är ute i vården, och då är det bra att veta såna där praktiska saker.
-
Ikväll måste jag verkligen öva mer på mitt tal jag har imorgon. Jag kan det någorlunda nu, men vill verkligen att det sitter finfint imorgon. Annars så skulle jag verkligen behöva dra ett varv med dammsugaren och dammtrasan i mitt rum också.

Underbar känsla


Som avslut på första advent och på denna söndag skulle jag bara vilja berätta att jag älskar mitt liv. Finns inget jag skulle vilja ändra, förutom boendet. Skulle gärna sitta i min och Louises framtida lägenhet i göteborg just nu. Men annars så är allt underbart.

Let's come together, right now

 

Här ser ni resultatet av mina och pappas bullar vi bakade imorse. Visst är de fina? Och jag lovar er att de är supergoda.

-

Nu har jag nyligen kommit hem från E&E. Det var mysigt, vi tittade på nya kaminen de precis har installerat och fikade. Men nu fryser jag så sjukt mycket om mina fötter, trots att jag hade med mig tofflor hem till deras hus med apkalla golv. Har liksom yllestrumpor OCH ylletofflor på mig, men det hjälper inte. Nu skulle det sitta fint med ett badkar som man skulle kunna krypa ner i. Men det får bli en varm dusch sen.

-

Nu ska jag snart äta förrätt som pappa har fått för sig att vi ska lyxa till det med såhär på en söndag. Resten av kvällen ska jag öva på mitt tal jag har på tisdag och så ska jag nog få i mig en och en annan lussebulle till!


Första advent

Första advent idag. Alltid lika mysigt när man får tända första ljuset när man sitter och äter frukost. Nu ska jag snart gå ut i köket och hjälpa pappa att baka lussebullar. Förra helgen bakade jag och mamma, den här helgen bakar jag och pappa. Man kan aldrig få för mycket lussebullar i frysen!
-
Lite senare idag ska hela tjocka släkten (eller nästan iaf, jag, mamma, pappa, mormor, farmor&farfar) iväg hem till Emelie&Emil på adventsfika. Sen ska "de äldre" få se det nya huset också. :)

Bästa chefen ever

Jisses vilken bra chef jag är! Nej men, dagen har gått jättebra. Vi tittade på både Love Actually och Mamma Mia, och så sjöng vi lite julsånger. Det var en riktigt mysig jobbdag idag.
-
Nu ska jag snart ta fram mina julgardiner och stryka dem, det är ju faktiskt första advent imorgon. Sen ska jag hänga upp dem och ljusstaken står redan och lyser i fönstret. :)
Min lördagskväll kommer bli en lugn hemmakväll med godis och julllåtar.

Idag är det jag som bestämmer

Lördag idag. Det betyder jobba för min del. Men idag ska jag få hoppa in som chef, vilket betyder att jag får bestämma! Så det blir filmmys med gamlingarna. Ska bl.a. ta med mig filmen Love Actually och se den. Det finns ingen bättre film att se när julen börjar närma sig, den är så gullig.
-
Efter jobbet skulle jag egentligen ha träffat Louise och vi skulle ha åkt pulka, men hon mår inge vidare idag så det får bli en annan gång. Så vi får väl se vad jag hittar på ikväll. Kanske tar första bästa tåg ner till göteborg..?

Ni anar inte

Alltså, herregud. Min kära vän Louise är störd, det är hon verkligen. Och tillsammans med henne blir jag ca 100% mer störd än jag redan är, så ni kan ju förstå att träffa oss tillsammans.
När jag berättar för människor om mina planer för helgen och jag säger "myskväll med Louise" så kan jag få kommentaren att jag är tråkig och att vi borde följa med ut eller liknande.
Men då skulle jag bara vilja säga, att ni har inte träffat oss två, tillsammans, en fredagkväll efter skola&jobb. En kväll i soffan framför tv'n blir rena rama partyt för oss. Vi är så sjukt klockrena, och humorn är alltid på topp när vi två ses. Jag älskar dig, bästa vän! <3

Lagom trött

Jag är så sjukt trött. Skönt att jag är hemma från skolan och ligger halvnaken i sängen, redo för en powernap. Skoldagen har gått bra, hade alternativ medicin på morgonen, och då pratade vi om kost och naturprodukter. Det var intressant och har nu en massa saker att prova som ska vara bra för ens inre och yttre.
-
På palliativa vården (vård av svårt sjuka och döende) pratade vi om begravning och sånt. Jag brukar inte tycka sånt är jobbigt, men idag när jag nämnde morfars begravning som var år 2003, så var jag tvungen att gå ut ur klassrummet och dra några djupa andetag.
Jag måste erkänna, att jag kände tyvärr inte min morfar speciellt bra, för han gick bort när jag var 11 år, och innan han gick bort var han sjuk och pratade bara finska. Så jag kan tyvärr inte påstå att jag hade särskilt bra kontakt med honom. Klart jag saknar honom, men det som berör mig mest är att mormor blivit lämnad ensam. Jag kommer aldrig glömma bilden av när hon satt i raden framför mig i kyrkan, och grät som ett litet barn. Det är det jobbigaste minnet jag har från morfars begravning, och jag blir fruktansvärt känslig av att tänka på just det. Men nog om det nu.
-
Jag skulle haft möte med min SYV idag, men han hade råkat dubbelboka sig, så vi får ta det en annan gång. Nu ska jag som sagt ta en powernap, sen blir det handla och sist men inte minst myskväll med Louise!
Här bor morfar! :)

Till alla er...

...Som tycker att vattengympa kan översättas som likamed tantgympa, borde verkligen prova ett torsdagspass. Det är jobbigt, jag lovar. Det är träning, jag lovar. Man får upp pulsen ordentligt och ger gärnet, jag lovar. Så ni som tycker att jag är töntig som går på vattengympa kan väl hänga med nästa torsdag, så får ni se själva?
-
Iallafall, jag är helt slut efter passet. Det satt fint med en lång dusch efteråt, och nu slinker en banan ner. Imorgon är det äntligen fredag! Det är massa bra. Det betyder en skön skoldag, möte med SYV ang. mina och Louises framtidsplaner om flytt till göteborg. Det betyder tacos/godis/Idolkväll med Louise, och det betyder att "tävlingen" mellan mig och R avgörs, vilket betyder att jag kommer vinna en helkroppsmassage! Hihi.

Ingen ordning och reda

Nya bloggen strulade till det för mig såklart, så jag blir kvar här! Bry er inte om det jag sa om den nya bloggen, det blir roligare, mer intressanta och ärligare inlägg här istället. ;)
-
Nu har jag precis fått i mig lite mat, och om lite mer än en timme bär det av mot vattengympan. Jag har vart riktigt usel på att hänga på gymmet, jag var där senast på höstlovet.. Jag tänker inte dra alla mina ursäkter jag har, för ni vill inte höra hur mesiga de är, utan glider iväg på vattengympan istället. Det är faktiskt träning det med..

Det går bra nu

Det kändes som att provet gick rätt så bra idag. Får hoppas att magkänslan stämmer! Vattengympapasset var riktigt skönt idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har fått en släng av bloggtorka tror jag. Hoppas ni förlåter mig.

I've done things you've only dreamed about

Godmorgon på er! Pluggade som ett djur igår, så nu hoppas jag att det verkligen ger det resultat jag vill. Nu ska jag snart dra iväg till skolan. Slutar halv tre idag, och då ska jag hem och måste verkligen börja på svenska nationella - muntliga delen, dvs. talet vi ska ha nästa tisdag. Efter det ska jag och Louise gå och träna, det blir ett vattengympapass idag.

Kommer inte ha något liv ikväll

Marknadsföringen och utvecklingssamtalet gick jättebra idag. Pratade med två elever som var sugen på omvårdnad iaf, yey! Och jag fick bara beröm på utv.samtalet, så jag är nöjd. Nu kommer jag inte ha något liv resten av kvällen, för jag måste verkligen plugga historia till provet imorgon.

Snacka om sovmorgon

Jaha, så var det måndag igen då.. Min helg har, rent telefonmässigt (både samtal och sms), vart den sjukaste på länge. Haha, herregud. Men kul har det varit.
Idag börjar jag klockan kvart i ett, men inte i min egen skola utan på Centralskolan nere i Märsta. Ska nämligen dit och marknadsföra Omvårdnadsprogrammet för nior och få dem att vilja välja omvårdnad. Börjar bli lite smånervös, men så är det alltid innan man ska prata inför grupp. När jag väl står där är det inga problem, jag är rätt duktig på att prata.
Efter det ska jag till min egen skola för ett utvecklingssamtal med min mentor. Det kommer gå bra, det vet jag. Inget att oroa sig för. När jag väl är hemma från det blir det plugga historia hela jäkla kvällen! Usch, ser inte fram emot det alls..

jag skulle pröva min läppar mot någon annan

Herregud, vilka goda lussebullar det blev idag! Det är nästan sjukt vad duktig jag är på grejer ibland. ;) Resten av dagen har spenderats i sängen med datorn och historiaplugg. Har ju ett förbannat prov om nationalismen på tisdag, och jag tänker skriva MVG på det, annars dör jag.
Nu har jag precis ätit mat med mamma, och ska snart byta om och ge mig ut på en promenad med Louise. Även om vi sågs senast igårkväll, så har vi mycket att prata om idag.. Haha.

tjugoförsta november

Hihi, visst är det alltid lika trevligt att få fyllesamtal mitt natten. Speciellt när personen i andra luren råkar prata sjukt fin göteborgska..
Dagens planer för denna söndag är att baka med mamma, vi ska faktiskt tjuvstarta och baka lussebullslängder! Men det är ju trots allt bara en vecka kvar till första advent, så jag tycker att man får tjuvstarta idag.

tjugonde november

Oj, oj, förlåt för dålig uppdatering, men har liksom inte haft tid. Men jag kan väl dra en snabb update om min helg. Igår började med att jag åkte på mässa i älvsjö. Den handlade om högskolor och universitet, men jag tyckte inte den gav mig något. Det var för rörigt och alldeles för mycket folk.
Efter det blev det Mc Dondalds med mina kära klasskamrater. Sen hem, äta, fixa mig, dra till Louise, dra till Linnéa, dra ner till KC. Det blev en lyckad kväll, men jag och Louise åkte hem lite tidigare än vanligt. Tog tvåbussen hem till henne, gick och la oss och det blev en skum natt med telefonsamtal hit och dit. Haha, herregud.
Imorse gick jag och Louise upp vid halv elva, bakade tårta och fixade frukost, gick in och sjöng för hennes mamma som fyller år idag. Så då åt vi frukost och tårta, sen blev det en powernap på det. Resten av dagen har väl spenderats mest i sängen med godis och smsande.
Det är sjukt vad bra vi är på att baka tårta!

artonde november

Usch, vad jobbigt det var att gå upp imorse. Ville inte alls lämna sängen. Men, what to do? Dagens planer är sjukvård, lunch, historia. Hem, plugga, träna.

sjuttonde november

Nationella provet idag gick skitbra, skrev en bra kladd, renskrev - och då inser jag att uppgiften jag valt är en sån man högst kan få VG på. Jag typ dog, och orkade självklart inte välja en ny uppgift att skriva om. Så det får väl bli ett VG på den uppsatsen då...
Men jag måste bara få säga att jag älskar mitt liv just nu. Allt är så himla bra och på topp. Vad jag är glad att vara Johanna Westin just nu. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen titta tv. Och när jag sover ska jag drömma om alla söta pojkar som finns överallt. ;)

sjuttonde november

Hej mitt vinterlaaaand! Shit, vad det är vitt ute.. Fast typ inte snö, men alla träd och gräsmattor är helt vita pga minusgraderna. Rätt fint faktiskt.
Nu ska jag gå till skolan och ha nationella prov, uppsatsskrivning. Så nu får ni hålla alla tummar och tår att det går bra för mig. Efter provet är jag ledig hela dagen, så vi får se vad jag hittar på. Jag kanske går ner till vikarieförmedlingen och söker jobb.. Vi får se. Puss på er!

sextonde november

Nu har jag precis rullat egna köttbullar och ätit dem till middag. Shit, vilket proffs jag är på att laga mat. Snart ska jag bege mig iväg för att gå på vattengympa med Louise. Kan behövas, med tanke på att jag inte har tränat på jag vet inte hur länge, tack vare förkylningar hit och dit. Men det ska bli kul.
Lova att ni lyssnar på den här låten innan ni går, den är så sjuuukt skön!

femtonde november

Herregud, vilken dag. Vaknade 05.20, tog tåget in mot stan, har gått runt i spöregnet hela jävla dagen, besökt två kyrkor, en synagoga och en moské. Har provat på livet som muslimsk kvinna med typ burka, och män som glor i bönerummet. Har även provat på att vara judinna på en gudstjänst. Men det har vart en intressant dag, skulle dock ha önskat lite bättre väder.
Skulle egentligen ha promenerat med Louise nu ikväll, men är så sjukt trött efter den här dagen. Så det blir sängen tidigt ikväll.
Jag avslutar inlägget med att säga grattis till Krippe på hans födelsedag!

fjortonde november

Grattis farmor på födelsedagen, grattis till pappa på fars dag
och grattis svåger på namnsdagen!

trettonde november

Idag är en bra dag. En riktigt bra dag, det känns överallt. Igårkväll gick jag över en sväng till Louise. Vi slog in hennes mammas present (bästa inslagningspappret - folie!), och så tittade vi på Idol. Båda var helt störda igår, så en myskväll hemma blev sjukt rolig. När jag kom hem gick jag och la mig, och har vaknat flera gånger inatt av typ andnöd och av att jag typ förblödit i ena näsborren. Alltid lika härligt att vara förkyld..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Det vankas 75 års kalas för farmor senare, men först ska vi iväg till väsby centrum, hämta upp mormor och åka till morfar på kyrkogården.
Men innan ni klickar er vidare från det här inlägget bara måste ni lyssna på det här!

tolfte november

Äntligen fredag! Och jag ligger hemma i sängen och är sjuk! Jippie!
Nej, men, så farligt är det faktiskt inte. Jag är ju som sagt väldigt förkyld, och klassen skulle iväg på mässa idag. Och jag kände inte riktigt för att åka till älvsjö och gå runt där och snora bland folk. Så jag stannade hemma. Vilket var ett ganska bra val, för nu har jag hunnit skriva klart min samhällsuppgift och ska skicka in den. Har även vart uppe på affärn och köpt trisslotter som pappa ska få på söndag. Det är ju trots allt farsdag då. :) Fick även ett samtal av min kära syster som tyckte att hon och jag ska laga mat till pappa på söndag, och det sa jag ju självklart ja till.
Jag har världens finaste syster!

elfte november

Bjuder på en bild som jag tog precis för ett år sen.. Jag är mig ganska lik va? Hade lite ljusare och kortare hår där och var 17 år. Det är väl de enda skillnaderna jag kan se, haha. - OCH mobilen såklart, det är ytterligare en skillnad.
Idag gick jag till skolan och gjorde prov, efter sjukvården gick jag hem. Mådde inte alls bra med förkylningen och nu börjar rösten ge vika också. Så när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen med en samhällsuppgift som ska in imorgon, och den ska jag skriva klart ikväll eller imorgonbitti. Känner mig inte så stressad just nu faktiskt, vilket känns jätteskönt. Veckan innan höstlovet var inte alls lika skön som denna har vart.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det "Halv åtta hos mig" med mamma&pappa.

elfte november

Torsdag idag. När denna dag är över så är det nästan helg. Känns faktiskt riktigt skönt. Nu ska jag klä på mig och packa ner lite saker i väskan, sen ska jag till skolan. Börjar dagen med ett stort prov i sjukvård, så ni får hålla alla tummar och tår att det går bra. För det kan verkligen behövas! Puss på er.

tionde november

Godmorgon!
Det känns som att hjärnan ska komma ut ur näsan, lungorna upp i halsen och som att ögonen ska ramla ur sina hål - så förkyld är jag. Men, det är bara bita ihop och gå till skolan. Jag har inte tid att vara sjuk.
Idag har möte med min handledare ang. projekt arbetet, sen naturkunskap där vi förhoppningsvis får tillbaka proven, och sist ämneshandledning. På den ska jag plugga sjukvård hade jag tänkt.
Det blir ingen träning idag heller, det skulle bara göra förkylningen värre, och jag vill vara frisk till helgen! Så efter skolan ska jag kurera mig under täcket med halstabletter, näsdukar och plugg. Låter himla kul, eller hur?

nionde november

Idag mår jag inte heller så himla bra. Har haft yrsel till och från, allmänt hängig och förkyld i näsa&hals. Skulle egentligen tränat idag, men så blev det inte. Ska istället krypa ner i sängen och plugga sjukvård inför det kommande provet.


åttonde oktober

Jag känner mig inte riktigt på topp just nu. Förkyld, lite småont i halsen och allmänt trött och seg. Så nu stänger jag av datorn för ikväll och ägnar mig istället åt en varm dusch och tvtittande med världens bästa mamma.

åttonde november

Utbildningen idag var faktiskt riktigt intressant och rolig. Vi gick igenom den nya gymnasiereformen och jag gillar den starkt! De nya gymnasieeleverna kommer få det bra, och jag gillar att de skärper kraven.
Nu ska jag iväg och handla en snabbis, sen plugga sjukvård. Har ett stort prov på torsdag och har inte ens läst igenom vad det handlar om.

åttonde november

Snart dags att gå till skolan. Idag ska jag på utbildning hela dagen, ska nämligen bli en av skolans marknadsföringsambassadörer. Det betyder att jag, och de andra som också ska på utbildningen, ska åka till skolor och prata om skolan/omvårdnad. Vi ska också stå på älvsjömässan och vara med på öppet hus. Det blir nog kul.
Nu ska jag lyssna klart på den här låten, sen gå till skolan.

sjunde november

Nu jävlar är det krig. Jag tänker föra precis lika mycket liv som de gör, jag tänker inte bara sitta här längre och ta deras skit. Fan vad jag hatar dem. Önskar dem döda. Jag vet att man inte säger så, men mina äckliga, jävla dampgrannar borde få dö. För allas bästa. Nu är det krig. På riktigt.

sjunde november

Min söndag har vart lugn och skön, och även utan någon söndagsångest faktiskt. Jag känner mig ganska redo att gå tillbaka till skolan efter en veckas höstlov. För det är ju trots allt bara 7 veckor kvar till jullov! På tal om jul så slog jag in två stycken julklappar idag. Det kändes bra, och jag längtar tills pengarna kommer nästa gång, för då ska det julklappshandlas kan jag ju säga! Julklappar är bland det roligaste att både handla och slå in, tycker jag.
Annars har jag bara småstädat/sorterat lite idag, målat naglarna och ätit en god middag med mina föräldrar. Senare väntar en dusch med skrubbhandskar och efter det en ansiktsmask.

sjunde november

Då var det dags för söndag igen. Vaknade för en stund sen, och mina sovvanor har vart helt konstiga den här helgen. Har aldrig sovit så lite, men samtidigt aldrig sovit så mycket och vaknat så sent som jag har gjort.
Dagens planer är väl inte direkt ansträngande. Ska städa och sortera lite byrålådor. Kanske blir det en promenad också. Det är jättefint väder, men kallt.. Vi får se helt enkelt. Jag är sugen på chokladbollar, så det kanske blir frukosten denna söndag?

sjätte november

Herregud, jag orkar inte dra gårdagen i detalj. Men i stora hela så började det med myskväll framför Idol, vid tolv fick vi (jag&Louise) för oss att träffa några i stan, satte oss på tåget, hade en sjukt rolig kväll och tog tio i åtta-tåget hem imorse. Haha, när vi väl vill är vi ganska bra på att hitta på äventyr. Så just nu är jag sjukt seg, har fuckat upp hela min dygnsrytm - men det var det värt!
Vi får väl se vad denna lördagskväll har att bjuda på, skulle nog tippa på en lugn kväll med en påse godis. Men man vet ju aldrig med mig och Louise nuförtiden.. ;)

femte november

Jag spenderade ju gårdagskvällen/natten tillsammans med Frida. Vi åt pizza och hade "Vänner"-maraton. Det var riktigt mysigt. Vi gick upp vid kvart i åtta imorse eftersom Frida skulle iväg till jobbet. Så nu ligger jag i sängen hemma och tar det lugnt såhär på sista höstlovsdagen.
Kvällen kommer bestå av tacos, godis och Idol hemma hos Louise. Hade jag haft råd hade jag inte bangat på krogen, men nu är ju ekonomin som den är. Tur att jag ska söka ett till jobb på måndag.

fjärde november

Idag skulle ha vart vår års-dag.
Jag är glad att jag nu, ett år senare, inte är din bättre hälft.

fjärde november

Nu ska jag snart bege mig mot bussen. Frida hann med en buss före mig, så jag får åka själv heeela vägen till Sigtuna. Men jag tror jag klarar mig.
För att byta samtalsämne så har många, på senare tid, sagt att jag har fått långt hår. Har inte riktigt insett det förrän nu när jag tittar på sista bilden här uppe. Det är faktiskt ganska långt.. Och som jag har sagt förut så håller jag på och sparar till studenten. Det är en grej många av tjejerna i min klass kör med, för alla vi ska ha fina, långa prinsesslockar på studenten! Hihi, hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer få. Puss!

fjärde november

Mig kan man verkligen lita på, jag gör saker som jag har sagt att jag ska göra. Igår funderade jag på att gå upp tidigt idag och gå till gymmet. Vem gick upp klockan halv åtta och var på gymmet åtta idag? Jo, jag!
Det var skönt när det inte var så mycket folk, då är inte alla maskiner upptagna, och man känner sig inte så uttittad. Nu har jag precis ätit en himla god frukost också. Kokt ägg, knäckebröd och äppeljuice. Jag känner på mig att den här dagen kommer bli bra. Vid tre-tiden ska jag möta Frida på Märsta station och åka hem till henne. Jag ska spendera natten där, men innan det ska vi ha massa mys i hennes jacuzzi.

tredje november

Motivationen till träningen har försvunnit helt, som bortblåst. Känns faktiskt inge vidare.. Kanske går upp imorgonbitti.. Kan ingen komma och väcka mig vid halv åtta imorgonbitti och tvinga mig att gå upp till gymmet? Skulle verkligen behövas.
Krippe, du skulle verkligen behöva skälla på mig och säga åt mig vilken mes jag är.
Nej, nu ska jag fortsätta trycka i mig chips (det är iaf "less fat"..) och vänta på att "Bonde söker fru" börjar.

tredje november

Städar, tvättar och pluggar körkortsteori.
End of story.

andra november

Nyligen hemkommen från IKEA. Fick med mig nya sängkläder och två nya kuddar. Så nu har jag sex stycken kuddar i sängen, hur mysigt är inte det? Snart ska Nanna komma över, vi ska titta tv och så ska hon sova här. Imorgon ska hon dra med mig till SATS i Sollentuna, eftersom hon är medlem så får hon ge en gratisträning till en kompis, och han har valt mig - snällt va? Har inte tränat på över en vecka nu, så jag känner att det är dags.
Har också jättemycket ångest över körkortsteorin. Min plan var ju att stänga in mig på rummet hela höstlovet och bara råplugga.. Imorgon är det redan onsdag och inget plugg har blivit av än.. Plus att jag nu bokat upp mig på att träffa både Nanna och Frida de kommande dagarna, och sen är det helg, och sen är lovet slut. Fan också. Jag vill verkligen ta tag i teorin, för jag vill ju verkligen ha mitt körkort..
Bild från förra nyåret.

andra november

Nyfärgat hår. :)

andra november

Här kommer lite värdelösa bilder på gårdagens shopping. :)

första november

Hej och hå, precis hemkommen från mormor. Jag och mamma åkte mot Väsby vid tio imorse, sedan gick vi runt på Väsby centrum och slösade bort massa pengar. Jag fick med mig två koftor, ett par svarta typ jeans, en kort jacka som man kan ha till en klänning när man ska ut, hårfärg och ett läppstift. Så nu är man ju lagom fattig igen.. Men jag hade tur som har en sån snäll mamma som betalade bla. jeansen och en av koftorna.
Efter shoppingen gick vi upp till mormor som hade fixat fika. Efter ett tag började vi laga mat, köttgryta med potatis, och när pappa kom dit efter jobbet så åt vi. Och det var sååå gott!
Nu ska jag ta en dusch, sen tända lite ljus och mysa ner mig framför tv'n.
<3

första november

Godmorgon!
Jag håller precis på och fixar mig, för om en halvtimme ska jag och mamma åka och shoppa! Efter shoppingen ska vi hem till mormor och äta middag. Det kommer bli en supermysig dag. :)

RSS 2.0