31/8

Skoldagen har vart helt okej, förutom huvudvärken som kom smygandes den sista lektionen. Väl hemma tog jag en Ipren och la mig i sängen en stund. Jag ringde också äldreboendet där jag sökte jobb, och blev skickad vidare till deras vikariepol - och de ska skicka hem en intresseanmälan till mig, som jag ska fylla i och skicka tillbaka till dem. De lät positiva när jag sa att jag går sista året på omvårdnadsprogrammet och att jag är intresserad av att jobba kvällar och helger. Så nu håller vi tummarna! :)
Efter middagen var jag och pappa ute och övningskörde. Det gick ganska bra. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen - Förlåt pappa, men du är inte alltid den bästa att ha med i bilen..

31/8

Godmorgon!
Nu ska jag snart bege mig iväg till skolan. Har en helt okej dag framför mig, börjar nu kl 08.15 och slutar kl 14.30. Idag har vi även lite sol vilket alltid är trevligt. Så som ni kanske förstår så blir det då inga gummistövlar som dagens outfit. Det får bli detta:
Svart kofta - HM
Vit volangtopp - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot



30/8

Jag har faktiskt lyckats en hel dag utan godis eller andra sötsaker. Det var ganska svårt när en klasskamrat erbjöd mig en näve godis, och att vi har tre olika kakburkar hemma i skafferiet gjorde det inte heller lättare. Men jag tackade nej till godiset, och stängde skafferidörren när jag såg kakorna. Det är duktigt för att vara jag, jag faller alltid för godis och andra onyttigheter. Men inte idag inte.
Jag har däremot inte vart på någon promenad.. Jag vet att man inte ska skylla ifrån sig på något, men huvudvärk och ösregn är faktiskt två okej anledningar till att inte behöva promenera. Imorgon är en ny dag, med förhoppningsvis lite finare väder.
Nu har jag tänd lite ljus och ska snart titta på Fångarna på fortet. Ha en trevlig kväll!
En av de bättre sakerna med hösten är när man får tända alla mysiga ljus!



30/8

Nu när hösten börjar närma sig med sitt eländiga regnväder, då tar jag faktiskt hellre på mig ett par gummistövlar än går blöt om fötterna bara för att man ska vara fin i sina ballerina. Så dagens outfit blir bl.a. gummistövlar!

Och att mina stövlar råkar vara de snyggaste i Sverige är ju bara ett plus!

30/8 - början på någonting nytt.

Godmorgon!
Idag ska jag börja med något som jag redan har försökt med 100000 gånger.
Jag ska försöka bli snäppet nyttigare och hälsosammare. Jag menar, alla vet vi vad våra kroppar mår bra av och vad de inte mår bra av. Så varför "straffa" sin kropp med onyttigheter och lata stunder på soffan framför tv'n? Jag är iallafall sån som sitter i sängen med datorn i knät och tittar ut genom fönstret och tänker - "Det är helt okej väder ute.. Man kanske ska ta sig en liten promenad.. Eller näe, jag vet inte vart mina skor är och vilka mjukisar ska jag ta på mig? Det lät alldeles för jobbigt.." Så sitter jag kvar där framför datorn istället för att ta mig ur sängen och leta upp ett par skor, slänga på sig ett par mjukisar och ta en promenad. För när man väl är ute så är det ju superskönt att promenera och få en stund att rensa tankarna och få lite frisk luft. Men det ska jag, iallafall försöka, ändra på från och med idag! Önska mig lycka till!
Puss.

29/8

Hej på er!
Igår jobbade jag på första gången sen typ juni. Var på uselt humör när jag vaknade och hade ingen lust alls att åka och jobba. Men när jag väl var där och fick krama om mina gamlingar så kunde jag inte vara annat än glad!
På kvällen lagade och åt jag och Louise middag tillsammans. Vi hyrde även en film, "Skottår" hette den, och köpte godis. Det kunde inte ha blivit en skönare lördagskväll.
Imorse bestämde jag och min syster oss för att åka och shoppa. Jag behövde verkligen ett par nya jeans, så vi for till Stinsen. Vi gick till Gina Tricot eftersom jag skulle titta på jeans där. Hittade två par jeans, som kostade 199 kr styck! Helt sjukt billigt, och de var inte ens på rea! Så fick två par jeans för under 400 kr, det tycker jag är ett ganska väldigt bra köp! Vi åkte även en sväng till IKEA, där jag hittade på en vit pläd och en flätad korg som jag velat ha. Nu blir det tortellini med ostsås, och sen kanske en film på det?
Puss!

28/8

Har lyckats övertala datorn att rotera bilden åt rätt håll.

28/8

Inte för att låta matcho eller så, men det gjorde faktiskt inte ont. Blev nästan besviken när han satte nålen i mig. Vänster sida gjorde ondast, men mestadels satt jag där på stolen med ett leende på läpparna. Jag är så himla nöjd!

27/8

Just nu sitter jag hemma hos mig med Louise. Min tatueringstid blev framflyttad till 17.30, så snart ska vi ta bussen ner till tatueringsstudion. HERREGUD VAD NERVÖS JAG ÄR!

26/8

Jag hade en lektion idag, som var 4 timmar lång, med en ny lärare, som bara pratar, pratar, PRATAR! Fyfan vilken jobbig lektion det var, jag höll seriöst på och dö! (Okej, kanske inte dö men.. Det var jobbigt!)
Ämnet verkar intressant, sjukvård, men ska jag behöva lyssna på henne 4 timmar varje torsdag så vet jag inte vart jag tar vägen. Och inte nog med det, vi får lunch 12.40 på torsdagar.. Herregud.
Senare ikväll ska jag följa med en killkompis på ett SSU-möte. Med tanke på att det är val och så snart, och jag känner mig rätt säker på "vilken sida" jag står på. Så jag ska följa med på ett typ "möte" och se vad de har och säga så att jag kan känna mig ytterligare lite säker innan jag röstar. Plus att det inte finns någon annan som vill prata politik med mig (Okej, nu låter jag himla insatt och intresserad av politik. Så är inte fallet. Jag tycker det är kul att diskutera och sen tycker jag att det är viktigt att vi får ett bra parti i regeringen, med tanke på att de ska styra Sverige) Förresten, sa jag att de bjuder på gratis mat på mötet..? ;)
Bilder på mitt nyligen färgade hår. :)

25/8

De flesta som känner mig vet att jag är sådär löjligt förtjust i inredning. Därför tänkte jag visa er vad jag köpte idag!
En pall kombinerat med förvaring. Pallen har ett lock som gör att man kan lägga i saker i pallen, på med locket och tadaa - sakerna man inte vill ha framme är gömda. Skitsmart ju! ;)
Fick även med mig ett exemplar av senaste PLAZA. Det är första gången jag har köpt och läst den, och jag är helt fast! Ska ta och prenumerera på den faktiskt.

25/8 - varning för känslosamt inlägg

Det är inte många som har vågat fråga mig rakt ut, men jag vet ändå att det är många som undrar. Som undrar hur jag har kunnat vara så stark efter att den jag älskade var otrogen mot mig. Jag skulle vilja berätta, en gång för alla, om hur jag har fungerat, agerat och betett mig. Jag hoppas att det kan hjälpa och inspirera andra med krossade hjärtan. Alla är vi olika, men det kanske finns någon som funkar på samma sätt som jag..
När jag fick samtalet, när jag fick höra att han hade legat med en annan tjej bröt helvetet lös. Jag skrek och jag grät, grät och skrek. Jag satt på golvet i köket, lutade mig mot en skåpslucka med telefonen tryckt mot örat. Jag grät okontrollerat. Jag kunde inte tro det. Hur fan kunde han göra så mot mig? Det var ju inte direkt som att jag inte gjorde mitt yttersta och bästa för att tillfredställa hans behov. Samtidigt som jag var så arg ville jag inget hellre än ha kvar honom. Att han fortfarande skulle vara min. Jag tänkte, om han kommer hem till mig nu, kramar om mig och ber om förlåtelse - då kan vi låtsas som att inget har hänt. Om bara han och jag vet, om vi inte säger till någon annan, så kan vi fortsätta som vanligt och vara vi två mot världen. Men, det funkar inte så.
De två kommande dagarna bestod av tankar om att han hade funnit en annan tjej, en främmande tjej han inte kände, som mer lockande än mig, hans egen flickvän. Någon annan hade fångat hans intresse och fått hans komplimanger. Någon annan hade fått ha sina läppar mot hans, sin kropp mot hans. Någon annan fick allt detta, samtidigt som jag satt hemma i min ensamhet och tänkte på, saknade och älskade honom. Fyfan.
Efter två dagar sa jag ifrån till mig själv. Jag slutade gråta och sa "Det blir inte bättre av att jag sitter här och gråter" Sagt och gjort. Jag grät inte längre och slutade älta. Klart att jag inte kunna tänka på något annat än honom och det vi hade, och allt, minsta lilla, påminde om honom. Men jag byggde en mur runt mitt hjärta, och det som har hjälpt mig mest under dessa 5 månader är att "jag spelar tuff". Mot alla. Mig själv, min familj, mina vänner, främlingar. Jag låtsas inte om mitt krossade hjärta, jag gråter inte ut hos någon, jag ältar inte om saken. Jag sätter ett skal av kryptonit runt mitt hjärta och fortsätter med mitt liv. Jag säger inte att jag inte är sårad, det är klart det fortfarande gör ont. Det är klart saker fortfarande påminner om honom, det är klart jag fortfarande saknar honom och det vi hade. Me jag gråter inte, jag ältar inte. För jag är en sån envis jävel, och jag har bestämt mig för att vara stark och inte låta honom förstöra mitt liv. Jag har bestämt mig för att gå vidare och inte låta mina tankar om honom förstöra min dag. Jag tänker på honom varje dag, men jag låter det aldrig göra mig ledsen, eller göra min dag till dålig. Det är han inte värd. Precis likadant som att han inte är värd mina tårar.
Ego fortis sum.

25/8

Grattis på 18årsdagen till min fina Linnéa!
<3

24/8

Utflykten idag sög. Det började med att vi tog världens omväg till Steninge slott, på vägen regnade det till och från, och när vi väl var framme blev vi indelade i grupper och fick en uppgift som var klar på 20 min. Sen fick vi gå hem. Jag fick världens skavsår på hälarna, lilltån och under foten på trampdynan. Inte najs!
Imorgon börjar det ordinarie schemat, ska bli ganska skönt så man slipper alla dryga utflykter och grejer.
Justja, fick även ett litet ryck idag när jag väl var hemma. Färgade håret brunt igen. Kände att jag ville ha mörkare hår nu på hösten, och jag trivs bättre om brunett. :)

23/8

Skoldagen var kort, och precis som alla skoldagar är med OP08. Vi elever sitter och snackar med allt och alla, samtidigt som lärarna försöker få någon slags ordning och ge information och ditt och datt. Vi hade väl en "lektion" på typ 1 1/2 timme, sen fick vi sluta. Då stod jag och tre kompisar kvar vid våra klassrum i hopp om att få se de nya OP-ettorna, men de kom aldrig till klassrummen. :/ Så vi får väl se dem imorgon och fnissa lite åt dem, för då ska vi på utflykt till Steningebadet och leka lite lekar. På onsdag börjar ordinarie schema.
Efter middagen idag åkte jag, mamma och pappa till Jysk för att kolla på en ny soffa. Den vi var intresserad av skulle dock inte finnas där förrän på torsdag. Efter det körde vi hem mamma, sen hoppade jag fram och satte mig bakom ratten. På med "Övningskör"-skylten, sen bar det iväg mot Eurostop för att tanka. Jag hade tur som fick tanka men att pappa betalade, hihi. Sedan körde jag till Knivsta för att hälsa på farbror Joakim. Så idag körde jag på motorväg för första gången - och det var verkligen skitkul! Har vart nervös inför det med tanke på att man måste köra så fort, men nu äääälskar jag att köra fort!

23/8

Godmorgon på er!
Sitter och äter lite frukost just nu. Yoghurt med flingor och russin, mums! Klockan ringde 06.45 imorse. Det gick ganska bra att gå upp faktiskt, var inte sådär jättetrött. För er som missat det så börjar ju faktiskt skolan idag.
Nu kör vi, sista året.
Puss!

22/8

Jahaja, då var mitt sista sommarlov slut då. Imorgon börjar skolan igen. Sista året. Det ska bli skönt att få lite ordning på rutiner och tider igen, men sommarlov är alltid skönast. Men jag har hört att sista året alltid går fort, så vi får väl hoppas på det.
I veckan som kommer händer två, eller tre, roliga saker! Den första är på onsdag då min älskade Linnéa, eller Snuttan som jag kallar henne, fyller 18 år! Och det betyder att det är middag hos henne på fredag och på kvällen blir det krogen! Första gången för henne och första gången som jag ska på krogen inne i stan. Sista, men absolut inte minsta, grejen som händer är att JAG TATUERAR MIG PÅ FREDAG! Herregud vad läskigt. Men nu tar vi en dag i taget, så det är långt kvar till fredag.
Nu ska jag mysa ner mig och kolla på Dirty dancing.
Puss på er!

22/8

Hej på er!
Gårdagen var mer än lyckad! Vi åkte in till stan, letade upp sminkstudion. Vi blev sminkade och fotade. Sedan fick vi titta på bilderna och välja ut de man ville köpa. Det var riktigt kul att få leka modell faktiskt!
Efter modellandet åkte vi hem, och där väntade oxfilé med hasselbackspotatis, vitlökssmör och kantarellsås som Emil och pappa hade stått och lagat till oss. Det var supergott! Det blev sängen tidigt med tanke på att jag måste vända tillbaka dygnet nu. Börjar ju skolan imorgon...
Idag ska vi iväg till mormor en sväng. Hjälpa henne med lite småsaker. Ska bli kul att få träffa henne. Och det ska bli kul att få höra hennes tjat om att det var ett bra val att jag inte gifte mig i Turkiet, haha.
Puss på er!

21/8

Bilder från idag.
Ursäktar om bilderna är vridna åt fel håll, men det får vara så.

21/8

Se vad jag fick av pappa nyss.
Nycklarna till min (Emelies gamla) bil som jag ska ha när jag har körkort.
Herregud, jag orkar inte vänta. Jag vill ha mitt körkort nuuuu!

20/8

Vilken mysig fredagskväll jag har haft! Mötte upp Louise och så tog vi en promenad ner till Märsta station. Där mötte vi Linnéa och Nanna. Vi gick och satte oss ute på en pizzeria och åt varsin pizza och snackade massa skit. Det var verkligen supermysigt. :) Men man märker att hösten börjar närma sig, för det var inte supervarmt att sitta ute.. Usch, jag ser inte fram emot hösten och vintern. Eller jo, okej. Liiiiiite bara. Tänk när man får ta fram dunjackan, halsduken, vantarna och mössan! Det är väl mysigt kanske.. Ja, fast nej, ingen höst än tack.
Imorgon ska jag jag, syster, mamma och Louise iväg på äventyr. Vi ska in till stan och bli sminkade och fotade. Det ska bli lite småkul faktiskt. Får se om vi köper några av bilderna, isåfall får ni se dem imorgon.
Puss på er!

20/8

Oj, vad jag har vart vuxen idag! Det började med att jag gick upp tidigt imorse, klockan ringde 07.15. Då tog jag cykeln ner till körskolan och körde lite bil. Efter det cyklade jag hem, och blev upphämtad av pappa. Åkte till hans jobb där min kära moppe stod. Så hoppade jag på den och körde till äldreboendet där jag hade min första praktik. Där lämnade jag ett personligt brev och min CV. Skulle sitta så sjukt bra med ett jobb där. Så nu är det bara att vänta och se om de ringer upp mig. När jag kom hem tog jag fram dammsugaren och städade lite. Lät inte allt det där lite lagom vuxet? ;)

19/9

Gud vilken bra dag det har vart idag. Speciellt under min körlektion och efter den. Körde i rondeller idag. Det gick ganska bra, måste fortfarande komma ihåg den där förbannade döda vinkeln(!) och att byta fil i tid. Ska köra lite rondell imorgon också och se så att de sitter. Sedan ska jag få parkera lite också.
Men efter lektionen idag pratade jag och A lite. Jag får inte boka enkellektioner längre. Har bokat två dubbellektioner och då ska jag ut på bl.a. motorväg. Har också bokat omkörning och halkan! Är livrädd verkligen! Jag hatar att köra fort, det är skitläskigt ju! Men det ska nog gå bra. Så som det ser ut (beror mycket på mig också, hur jag sköter pluggandet med teorin) så har jag körkort i okt/nov. Garanterat innan jul sa han iallafall.. Så jag hoppas verkligen på det! Skulle sitta så sjukt fint med ett körkort som julklapp! :D

19/8

Måste berätta en grej som hände på resan. Vi gick till en restaurang där jag och L hängde mycket förra året. Där träffade ägarna till restaurangen som kände igen oss från förra året. En av ägarna, Toni, gav mig ett seriöst erbjudande om giftermål. Jag sa nej, och att jag skulle hem tidigt imorgonbitti (han frågade sista kvällen) Han gav alla möjliga förslag på hur vi skulle hinna gifta oss. Ett av dem var att innan bussen kom som skulle skjutsa mig, N&L till flygplatsen skulle Toni hämta upp mig på hotellet, så skulle vi åka och skriva på papprena och gifta oss, sen skulle han skjutsa tillbaka mig till hotellet i god tid så att jag hann med bussen..
Erbjudandet var ganska lockande (hade vart ännu mer lockande om Toni var snygg) Jag skulle få en fet ring, bli försörjd och slippa jobba och få leva som en drottning i Turkiet. På sommaren skulle vi bo i Turkiet, på vintern i Sverige. Han skulle ta hand om våra barn som vi skulle döpa efter Louise och Nanna... Jag kanske ska säga ja nästa år?
Bröllop nästa år..? ;)

19/8

Ja, då är jag som sagt hemma igen efter en himmelsk vecka i Turkiet. Längtar redan tills vi åker nästa gång!
Men nu är det dags att återgå till livet här hemma i Sverige. Har redan en körlektion idag kl. 15.30, och en imorgonbitti. På lördag ska jag, mamma, Emelie och Louise iväg till stan och fotografera oss. Det blir spännande.. Och på måndag börjar skolan igen. Har lite blandade känslor inför det. Ska bli skönt att få tillbaka lite rutiner och tider i vardagen, men samtidigt så är skolan aldrig kul. Men det ska bli skönt att slippa åka till Rosersberg varje morgon, slippa alla tågförseningar på vintern, slippa gå 2 km om inte bussen går. Och att bara ha 10 minuters gångavstånd till skolan är inte helt fel. Dessutom är det sista året nu!
Nästa fredag ska jag ju tatuera mig också! Hjäääälp. Men det kommer bli så snyggt och jag kommer (förhoppningsvis..) bli sjukt nöjd med den.
Det är ungefär så mitt liv ser ut just nu, och detta är vad som kommer hända den närmaste veckan.
Fick ett önskemål om bilder från resan.
Här är bara en bråkdel av alla som finns på FB.
:)

18/8

Hemma igen. :(

11/8

NU ÅKER VI!
HÖRS OM EN VECKA!

10/8

Min körlektion gick bra imorse. Fick först kritik för mina högerplaceringar och för att jag alltid glömmer titta i döda vinkeln, men i slutet av lektionen fick jag bara beröm för dessa två saker. Var också ute och körde på mindre landsväg i Odensala också. Det var lite smått läskigt med alla skymda kurvor, och jag måste tänka på att lyfta blicken och titta vart vägen tar vägen. Jag lägger fokus på vägen precis framför mig, och det ska man inte göra.
Sen kom pappas chef och Krippe förbi och hämtade upp min moppe som vägrade starta igår efter min lektion. Så jag lämnade den nere vid skolan över natten. Så nu står den på pappas jobb och ska få bli meckad med.
Frida kom hit en stund också, det var mysigt att träffa henne en gång innan resan. Annars har jag knarkat halstabletter och Ipren idag, packat ner alla kläder/skor och sådant. Det enda som är kvar att packa är saker som jag inte kan packa ner förrän imorgon - typ tandborsten, ansiktstvätten, sminket etc.
IMORGON ÅKER VI! :D Kan inte riktigt fatta det än. Herregud så skönt det ska bli!

10/8

Klockan ringde 05.25 imorse, kan inte minnas när jag var uppe såhär tidigt senast! Nu ska jag iallafall snart trampa iväg med cykeln till körskolan, får hoppas att det inte kommer något regn nu.. Vaknade vid 03.00 imorse av att det lät som att himlen höll på och ramla ner. Men nog om detta. Vi hörs under dagen. Puss!


9/8

Hej på er! Hur har er dag varit?
Min har vart sådär, har varken blivit bättre eller sämre. Har iallafall köpt halstabletter så nu ska nog min hals bli glad. Huvudvärken däremot gick över ganska snabbt. Tacka vet jag Ipren!
Min körskollärare ringde mig vid 15.10 och frågade om jag kunde köra tidigare än 17.10, och visst kunde jag det. Så 15.30 satt jag i bilen med A bredvid mig. Vi körde mycket bland trafikljus och tänkte på vilka bilar man skulle ha extra koll på och vilka som kunde bli "farliga". Jag fick också visa mina backningsskills. Backade både runt ett hörn och gjorde en saxvändning. Det gick super! :) Både jag och A tyckte att jag klarar det galant. Längtar tills jag har mitt körkort!
Ikväll blir det sängen tidigt för min del. Ska ju köra kl 07.00 imorgon, och då vill man ju vara utvilad och inte komma försent. Efter min lektion ska jag hem och packa och förbereda för resan. Senare imorgonkväll kommer N över och sover här! :)
Puss på er!
Min sjukt sköna säng. I den svarta ramen på väggen
hänger min autograf jag fick av Lars Winnerbäck
när vi mötte honom på djuraffären i Kista för drygt ett år sen.

9/8

Så här ser OP08's kommande schema ut. :(
Måndagar: 09.35-14.30
Tisdagar: 08.15-17.00
Onsdagar: 09.35-16.25
Torsdagar: 08.15-17.00
Fredagar: 08.15-13.15

9/8

Drömmer mig bort till dit jag är om två dagar.

Bilder lånade från Apollo.se

9/8

Jag skulle egentligen ha träffat Frida idag, men redan igårkväll när jag gick och la mig hade jag huvudvärk och krasslig hals. Vaknade upp imorse och mådde likadant. Fast nu med lock för öronen också. Så idag blir det att ligga hemma och vila, för jag tänker inte bli sjuk. Det är ju bara 2 dagar kvar till Turkiet! :D Så om jag får säga vad jag tror, så är det bara lite resfeber.
Så dagens planer är att ligga i sängen och dricka hett te, och fortsätta packa. Klockan 17.10 har jag min näst sista körlektion innan Turkiet. Har en på tisdag klockan 07.00 också. Härligt att gå upp så tidigt... Men det kan vara bra att gå upp tidigt, för då kommer jag somna gott på kvällen och inte ligga och vara förväntansfull inför resan. Vi ska ju ändå gå upp runt 04.00-04.30 på onsdag. Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och mysa ner mig i sängen en stund.
Puss!

8/8

Snyggaste väskan eller vad?

8/8

Idag är det en sån där typisk söndag. Tråkigt väder, tvätt som ska tvättas, en lägenhet som ska dammsugas etc.
Men lite kul tänker jag också ha genom att börja packa lite smått. :) Håller som sagt på och tvättar kläder jag ska ha med mig just nu, men man kan ju börja med att plocka fram väskan och lägga ner de plagg som redan är tvättade och torra. På tal om väska, denna gång jag åker kommer jag ha snyggaste väskan! Den är lila! Ska ta en bild på den så får ni se senare hur fin den är. Men nu: Dammsuga.

8/8

Herreguuuud, vilken bra kväll jag hade igår! Det är otroligt hur han kan få en att stå där med världens leende på läpparna, samtidigt som man blir tårögd av att lyssna på hans röst och hans sånger. Det enda dåliga med kvällen var (faktiskt inte regnet, vi hade snygga regnponchos på oss, så det gjorde inget) att min syster hade lurat på mig att ha ballerina. För vi pratade i telefonen innan konserten och jag frågade vad hon skulle ha på sig. Hon svarade bl.a. ballerina. Okej, tänkte jag, då tar jag också det. Big mistake. Konserten var ju i en park. Och en park plus en jävla massa regn betyder en hel del gegga och lera på marken. Så där gick jag i den kletigaste leran med mina ballerina. Det var extra mysigt när jag fick lera in i skorna.... Men innan konsterten började kom jag på en smart idé. Jag satte plastpåsar på fötterna. N ser på en av bilderna nedan. :) Fast då var det egentligen redan försent.. Hade redan massa klet i skorna och på fötterna. Men vadfan gjorde det? Jag skulle ju få se Lasse!
Innan konserten åt vi middag på en indisk liten restaurang. Vi var 10 personer, och såklart hade det blivit en felbokning. De hade bokat 3 personer kl 15. Vi skulle vara 10 pers kl 17. Men, det fixade sig. Vi hade jättetrevligt.
Så sammanfattningvis skulle jag vilja säga att det var en av de bästa kvällarna på länge. Jag förstår att jag har gått och längtat ihjäl mig till den här kvällen!

7/8

Även den starkaste är svag ibland.
Du viker mina knän, Lars Winnerbäck.
<3

7/8

Bättre bilder på mitt nyfärgade/slingade hår. :)


7/8

Lars Winnerbäck ikväll!
<3

6/8

Hej på er!
Har precis kommit ur duschen efter att ha färgat mitt hår - och det är räddat! Luggen har nu en mycket mörkare blond, precis som jag ville ha det. Gud vad skönt det känns. Var livrädd att håret skulle bli orange eller typ lila/grått. Men jag hade tur! :) Nog om det.
Idag har jag vart i stan och shoppat med Louise&Linnéa. Vi hade supermysigt med bra väder, vi slösade pengar och fikade. Precis som det ska vara. :) Jag var på riktigt bra shoppinghumör. Resultatet ser ni på bilderna nedan.
Ikväll blir det först mysmiddag med Louise. Efter det drar vi vidare till KC, en sista utgång innan turkiet! Ha en fin fredag. Puss!
Två tunikor, en kofta att ha i höst, lite sminkgrejer,
skor och en väska fick följa med mig hem.
Jag är kär i min nya väska!

6/8

La i lite ljusa slingor i håret igår. Resultatet ser ni på bilden. Det blev dock lite för ljust för min sak i "luggen" (syns inte på bilden eftersom jag satt upp "luggen") så jag måste hitta en mörkblond toning att ha i längst fram i håret. Men annars är jag supernöjd.


5/8


Ja, tack.

5/8

Sådärja, då har vi vart på Arlanda och växlat pengarna. Just nu håller jag på och får i mig lite soppa så att jag inte dör på min sista körlektion för denna vecka. Vi får se vad jag och A hittar på idag, om vi fortsätter backa eller gör nåt annat kul. Det känns faktiskt jättebra att jag får köra mest med A, för det "klickar" liksom med honom. Har ju provat på x antal lärare, men med honom är det alltid roligast att köra. Och vem man kör med är ju otroligt viktigt tycker jag. Så jag känner mig helnöjd efter mina körlektioner tillsammans med honom. :)
Både konserten och resan närmar sig med stormsteg! 2 dagar till Lasse, 6 dagar till Turkiet. Det om något känns apbra! Jag är så lycklig!
Och ja, jag känner mig ganska rik.

5/8

Dagens planer är att åka upp till Arlanda vid ett och växla pengar. Nu börjar det kännas lite smått att vi ska åka, men det känns fortfarande overkligt. Det är väl när man börjar packa och så som det känns på riktigt.
Efter Arlanda har jag en sista körlektion för den här veckan. Sen ska jag hem och göra mig en sallad. Jag har ätit sallad hela veckan och faktiskt lyckats gå ner 1.3 kg, känns bra såhär inför resan när man i stort sett bor i sin bikini. ;) Så idag får det bli en god kycklingsallad, och jag ska steka kycklingen i massa vitlök. MUUUMS!
Men nu ska jag nog ge mig ut på en liten promenad. Det är ju trots allt sol idag, så den måste man ju ta vara på!
Puss!
Snart, snart, snart!

4/8

Inte många, knappt jag själv, förstår hur en människa jag inte känner kan betyda så mycket. Allt jag har att gå på är dina vackra ord, dina meningar och dina alldeles för bra budskap. Jag kan inte sätta ord på vad det är som du gör som är så speciellt, du är bara så jävla klockren. Som du har hjälpt både mig och mina kära. Du kan få mig så glad, och så ledsen. Du kan med bara några få strofer få mig att känna mig förstådd och inte ensam. Kan man älska någon man inte känner, så älskar jag dig, Lars Winnerbäck.
Jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän!

4/8

En jävla vecka kvar, sen är vi där!

4/8

Herregud, vad har jag gett mig in på?! Var och klippte mig idag, blev himla nöjd måste jag säga. Älskar frisörer som verkligen lyssnar på hur man vill ha det. Men grejen är den, efter att jag vart och klippt mig åkte jag och Louise och bokade en tatueringstid till mig! Jag är redan jättenervös, och tiden är inte förrän om typ tre veckor.. Fatta hur nervös jag kommer vara precis innan jag ska åka dit! Men fan så snyggt det kommer vara, och vad nöjd jag kommer vara när den sitter där den ska. :)
Nu ska jag strax bege mig ner till min körlektion och få backa lite. Så se upp om du ska ut den närmaste timmen och vara nära bilvägar här runt i Märsta. ;)
Puss!

3/8

Jag hade världens mysigaste kväll igår med mina tjejer Louise&Frida. F sov över och åkte hem för ett tag sen. Nu sitter jag här framför datorn, har precis gjort lite varma koppen-soppa och väntar på att jag ska åka iväg till min körlektion. Körde igår också, och det gick bra. Har lite problem med nedväxlingar innan tvära svängar, men övning ger färdighet. Idag ska jag få backa, så vi får väl se hur det går.
Jag tror också att jag ska ta och unna mig lite skräpmat idag också. Är så fruktansvärt sugen på en inbakad calzone. MUMS! En sån måste jag bara ha efter min lektion!
Imorgon har jag en hel del att göra. Det börjar med en klipptid kl. 09.00. Ska bara klippa några cm och fräscha till det nu innan jag åker till Turkiet och innan skolan börjar. Sen ska jag vidare till Märsta centrum och köpa schampo&balsam till resan, och lite annat smått och gott. Efter det ska jag väl försöka mig på att boka en tatueringstid. Eller iallafall gå in och prata och se vad de har tänkt ta för den och sådär. Vad jag ska tatuera tänker jag däremot inte avslöja förrän den sitter där den ska. ;)
Puss på er!

2/8

Se mig, sa jag.
Hör mig, sa jag.
Känn mig.
Det måste ut för att hitta in.
Jag tror det svajar i min själ.



Lars Winnerbäck - Du som reser mig.
Helt klart den finaste låten just nu.
Längtar ihjäl mig till konserten på lördag!

2/8

Godmorgon på er!
Fyfan vilket tråkigt väder det är.. Tur att man åker om 9 dagar. Jag behöver verkligen en semester i mitt varma, sköna Turkiet. Men innan dess har jag massor att göra. Jag har 6 körlektioner inbokade, en klipptid, en konsert, en shoppingtur, massor med tvätt som behöver tvättas och träffa alla mina fina vänner. En utgång ska nog också hinnas med ska ni se. ;)
Men nu ska jag klä på mig och gå till Apoteket. Har en hel lista på saker som ska köpas där inför resan.
Puss!

1/8

Nu är jag tillbaka hemma igen efter två veckor i stugan. Har haft det himla slappt och skönt. Släktträffen igår kunde inte ha blivit bättre.
Släkten+pool+bacardi rasberry= En mycket, mycket bra kombination.
Har tyvärr inte tid att skriva nåt längre inlägg. Måste packa upp, tvätta och gå och handla. Har absolut ingenting hemma. Förutom ett paket smör i kylskåpet då.
Puss på er!

RSS 2.0