Ego fortis sum.


18/7

Nu har jag packat färdigt det sista, diskat och vart ute med soporna. Så nu är lägenheten redo att vara ensam i två veckor, och jag är redo att lämna lägenheten i två veckor. Ska bli skönt att slippa mina kära grannar som bor över mig.
Just nu väntar jag på att E ska hämta upp mig, så åker vi hem till henne. Imorgonbitti tar hon och jag bilen till stugan där mamma och pappa redan väntar på oss. Sen ska jag ha semester i två veckor och bara soooola och badaaaa! Det ska bli skönt att få komma iväg från Märsta ett tag. Fast jag kommer sakna alla mina fina vänner fastän jag inte åker bort så länge. Ta hand om er, puss!
Den här ska jag bo i de kommande två veckorna!

17/7

Efter x antal drinkar är Louise fruktansvärt dålig på att ta bilder.
Meningen är att båda ska vara med på bilden, men ja..
Jag förstår henne, allt är inte lätt här i livet. ;)

17/7

Efter min älskade powernap tog jag mig i kragen och städade, tvättade och packade. Känner mig fruktansvärt duktig. :) Så när jag kommer hem efter min minisemester i stugan kommer jag mötas av ett städat rum med en renbäddad säng. Kan det bli bättre än så?
Och jag är så himla bra på att packa, det är helt sjukt. Jag la fram alla kläder jag ville ha med mig på sängen och insåg att jag antingen ville ha med mig för mycket kläder, eller, så var min väska för liten. Men jag fixade det, allt fick plats. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Puss på er.

Såhär såg det ut när jag tagit fram alla kläder.


Såhär ser min väska ut nu. Färdigpackad och klar.

17/7

Jag orkar egentligen inte skriva ett inlägg, men gör det ändå. Igårkväll var det förfest hos L, vid kvart över elva tog vi bussen ner till KC. Herregud vilken bra kväll vi hade! Den började bra, och slutade ännu bättre vid tre imorse. :) Vid halv elva idag ringer min kära syster och vill åka och shoppa. Det tackar man ju inte nej till, oavsett hur man mår (fast jag mådde rätt bra imorse faktiskt.. Lite huvudvärk bara, men med en alvedon och vatten mår man prima igen)
Nu har jag precis kommit hem från vår shoppingrunda, och insåg precis att jag måste börja packa! Åker ju bort i två veckor imorgon. Rummet skulle behövas städas innan jag åker också. Men först - en powernap! Puss på er!
Haha, lite mobilbilder från igårkväll


15/7

Tittade vad som damp ner i min brevlåda nyss.
Biljetten till Turkiet!

15/7

27 dagar kvar!

14/7

'Cause if you're not really here,
then I don't want to be either.
I wanna be next to you.

13/7

Känns som jag är usel på att uppdatera, men jag tror ni klarar er utan detaljer ur mitt liv. De senaste dagarna har jag hängt på nya midgårdsbadet, så nu har man en rätt så snygg bränna. Min syster var med idag, och hennes bränna ser ni på bilden nedan.. Haha, inte så snyggt kanske!
Imorgon skulle jag&L ha åkt till B, men det blev inte som planerat. Så det blir att sola&bada imorgon med. På söndag åker jag till E, och sover där till på måndag. På måndag far vi till mamma&pappa som redan är i stugan, sen är jag där borta i två veckor! Så då kommer det bli urusel uppdatering eftersom vi inte har nåt internet där. Men som jag sa tidigare, jag tror ni klarar er. Sista bilden jag bjuder på är för att visa hur knäppa föräldrar jag har. Ja, ni ser rätt. De har seriöst dragit ut sin sovrums-tv på balkongen och tittade på Allsång på skansen där ute. Ja, herrgud.. Vad ska jag säga?
Emelies fina bränna..
Mamma tittar tv på balkongen..

12/7

Herreguuuuud vad det är vaaaaarmt! Inte för att jag klagar, jag bara påpekar det. Helt sjukt. Jag var ute och lunchade med mamma&pappa för en stund sen, det var lika varmt inne som ute. Jag höll på och dö. Snacka om noll matro.
Men men, efter det släppte pappa av mig på Apoteket där jag köpte lite ansiktsgrejer. Bl.a. en solskyddsfaktor anpassad för ansiktet som jag tjatat om att jag behöver.
Nu väntar jag på att F smsar och säger att hon sitter på bussen, då ska jag börja byta om och packa. Sen ska jag, F och L ner till midgårdsbadet och bada! Man behöver verkligen ett dopp i den här värmen.
Puss!

11/7

Det märks att det är sommarlov, jag har noll koll på dagarna. Mamma ringde nyss och sa att hon och pappa skulle börja röra sig hemåt snart. Jag fattade ingenting, trodde det var lördag idag och de kommer alltid hem på söndagar. Men, nu är jag iallafall fullt medveten om vilken dag det är. Och om precis en månad har jag nyligen landat i Turkiet vid den här tiden. Herregud vad dagarna går fort..
Nej, nu ska jag sätta mig på balkonen med jordgubbar och grädde, och läsa lite körkortsteori. Puss på er!

En månad kvar..


9/7

Bara för att jag är lycklig.

9/7

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen. Jag äger på att campa, ni anar inte! Det enda jag ska tänka på nästa gång är att ta med myggmedel. Har fått cirkus 50 myggbett, och det kan jag säga utan att överdriva. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, packa upp och sen gå och handla mat. Bjuder på några bilder nu, fler kommer antagligen senare. Puss!

7/7

Idag är jag uppe med tuppen av olika anledningar. En av dom är att jag måste packa kläder och grejer, för idag åker jag med Louise och hennes mor till Älvkarleby där vi ska campa! Haha, kan ni tänka er mig sova i tält i två dagar? Jo, men det ska nog gå bra, tror ni inte? ;) Så ni får ha det så bra, och jag hoppas att ni klarar er utan mitt bloggande i några dagar. Puss!
Bjuder på en jättegammal bild på mig&L.
Haha, jag går nog i sjuan, och L i åttan.
Var vi inte söta så säg?

6/7

Sådär, precis hemkommen från körlektionen. Det gick jättebra faktiskt. Så nu är jag ett proffs på att bromsa mjukt och växla ned. ;) Det var roligt att höra att min körskolelärare vill att jag har mitt körkort i september. :) Då är jag ju alltså inte helt oduglig som bilförare, haha. Nej men, det skulle sitta så fint med ett körkort så snart som möjligt, så september är mitt mål. Sen får vi se om jag klarar det eller inte.
Himlen är fortfarande full av moln, så det blir nog inget strandmys idag. :/ Men men, så länge man är med L&F, oavsett vad man gör, så har man alltid kul.

6/7

Godmorgon!
Det var tufft att gå upp kl. sex imorse, men det gick. Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli runt halv åtta, då tar jag moppen ner till körskolan och har lektion. Det ska bli kul. :)
Runt tolv är det tänkt att jag&L ska åka till F och sola&bada på sjudargårdsbadet, men som vädret ser ut just nu blir det nog inget solande. Det är moln över hela himlen.. Men de har förhoppningsvis försvunnit till klockan tolv. :)
Ni får ha en fin dag. Hörs kanske senare. Puss!

5/7

Dålig uppdatering, jag vet.
Men jag menar.. Jag har ju ett liv som måste skötas också. ;)

3/7

Sådärja, då har jag vart iväg på jobbet och hunnit komma hem och fått i mig lite tortellini. Det blev bara jag och M som jobbade idag, men det var faktiskt bara skönt. Vi gick ner till vattnet med gamlingarna, sjöng, spelade spel och tittade på första halvtimmen på fotbollsmatchen. Det var en riktigt chill dag på jobbet.
Men nu är det kväll och den ska spenderas på min balkong med L. Vi skulle egentligen tatt oss till en uteservering, men båda är rätt sega så vi kör uteservering fast här hemma istället. Ha en fin lördagskväll. Puss på er!

3/7

Godmorgon!
Idag ska jag inte glömma bort att jag ska jobba. Råkade ju göra det förra helgen, kom på dagen efter att; "Vänta nu.. Skulle inte jag ha jobbat igår?!" Men men, det är sånt som händer. :) Idag är jag iallafall fullt medveten om mitt jobbpass.
Så jag ska snart göra mig lite frukost och sätta mig på balkongen och äta den och läsa kökortsteori. Efter jobbet ska jag slänga i mig lite mat, fixa mig och sen ska jag, L och troligen B sätta oss på en uteservering och ta en cider respektive en cola. Det kommer bli supermysigt! Hoppas ni får en fin lördag!

2/7

Nyligen hemkommen från Frida. Vi hade mysigt på hennes altan, precis som jag förutspått. Vi gjorde smoothies, åt mjölk med flingor och snackade jääättemycket! Vi försökte se till att planera in nåt under nästa vecka, men kom aldrig fram till nån specifik dag. Men det löser vi nog. :)

Sen tog Frida fram en banan och skulle lära mig och Louise ett och annat.
Men.. Jag vet inte om vi blev så mycket klokare? ;)

2/7

Nu ska jag försöka få i mig lite mat snart, sen hämta upp L och åka iväg till F.
Och att han har hittat en stackars tjej och har ett förhållande med henne gör mig faktiskt ingenting alls.Det känns så jävla skönt. Jag är fri nu, på riktigt.

2/7

Hej på er!
Jag somnade som en stock igår efter promenaden. Slocknade nog redan vid elva, halv tolv skulle jag tro. Det var riktigt skönt faktiskt.
Idag är det fredag, vilket betyder att jag måste komma ihåg att laga mat till mig själv eftersom mamma&pappa åker bort. Inte lätt det där när de lämnar mig ensam och jag måste hålla på och komma ihåg att fixa mat ;) (Påminnelse till mig själv: Imorgon får jag inte heller glömma bort mitt jobbpass som jag råkade glömma förra helgen)
Ikväll ska jag och Louise ta moppen hem till Frida en stund. Sitta ute på hennes altan och snacka skit är nog vad som står på menyn då. Det ska bli mysigt. Vi får hoppas att det fina vädret håller i sig hela dagen!
Nej, nu ska jag ta en dusch efter mitt svettiga pass på crosstrainern jag hade för en stund sen. Puss!
En bild från sist vi satt på F's altan och snackade skit.

1/7

Det blev inga grillade marsmallows (fick en kommentar av en "stavpolis" som hjälpte mig med stavningen) utan det blev en sjuhelvetes promenad istället. Vi gick steninge runt eller hur man ska säga. Vet inte exakt hur länge vi var ute och gick, men över en timma iallafall. Känns bra! Nu kommer iallafall jag sova gott inatt. :)

1/7

Jag har precis suttit och pluggat lite körkortsteori, och nu ska jag bege mig mot L. Vi får se hur kvällen slutar. Det lutar åt att grilla maschmallows (har ingen aning om hur man stavar det!) och ha det allmänt mysigt. Puss på er!

1/7

Tråkigt väder ute, det kan bara sluta på ett sätt. Städ- och tvättdag för min del. Har mina sängkläder i torktumlaren nu, ska bli så mysigt att sova i renbäddad säng inatt. Ska väl också dra ett varv med dammsugaren och tvätta lite kläder. Skulle behöva få lite mer ordning i min garderob, men vi får se om det blir idag eller inte. Jag ska också iväg och handla lite med två av mina favoriter, det blir väl till och gå ner till Coop skulle jag tro. Jag måste komma ihåg att köpa en hårspray där! Jaja, vi hörs väl senare kanske. Puss!

RSS 2.0