INSPIRATION

 

Inspiration till Johanna Westins kommande framtid. Måste hitta tillbaka till träningen, helt seriöst. Punkt slut.


Honesty

Ärlighet.
(suttit 32 minuter nu och försökt skriva mer, men det går inte. Fundera på ordet ovan. Jag lovar er, värt att tänka på).

Har inte glömt vad du gjort


SATS

image description

 

Bjuder på en bild på Madeleine och underbara Isak som togs igår.

-

Har självstudier idag. Jag har städat bilen, så nu är den ren och fin och luktar gott! Drog iväg en sväng till SATS också. Gick på bandet då jag inte hade någon större lust att träna. Men jag tog mig dit iallafall. Bokade ett spinningpass imorgon kl. 11.30 också. Kanske kan jag få igång någon slags träning i mitt liv nu? Vi får se.

-

Nu ska jag snart ta och fixa till mig, hämta upp Liszen på jobbet och åka iväg och shoppa lite. Jag har köpstopp på mig själv nu resten av månaden, men det hindrar inte mig från att följa med L.


Pause

 

Jag har bestämt mig för att ta en paus från självaste Facebook på obestämd tid. Se hur länge jag kan klara mig. Jag gör inget annat; facebook på mobilen, facebook på datorn, 24 timmar om dygnet. Vad är det som är så jäkla intressant, egentligen? Jag tror mig kunna se och upptäcka andra saker om jag bryter vissa mönster i mitt liv, bryter mot alla dessa jävla rutiner som allt går på. (Herregud, ni får ursäkta om det blir konstiga inlägg den närmsta tiden, men jag tror mig befinna mig mitt i en 19års-kris eller nåt. Allt känns så... fel. Känns som någonting saknas eller som att jag inte får ut det ultimata av min tid). Därför kan förändring komma att ske nu.

-

Förutom allt som sker i mitt huvud så har jag idag vart på en liten shoppingrunda med min syster. Vi hade skola 9-11, sen åkte vi till Stinsen och småhandlade lite. Ikväll var jag och Linnéa över till Madeleine, en klasskompis från gymnasiet, som för 12 dagar sen blev mamma för första gången. Jag brukar inte gilla barn - men den här ungen var helt underbar! Och jag höll i honom utan att tappa honom. Det ni.


I can have another you in a minute

You must not know about me
I can have another you in a minute
So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable

En del av mig

Jag skulle vilja vara så mycket mer personlig när jag skriver, men jag vågar inte. Vågar inte lämna ut så mycket av mig själv. Därför blir det tråkiga inlägg om vad dagen erbjudit och vad som händer i helgen. Förstår inte grejen med att följa min blogg egentligen.. Så sjukt ointressant.


Låt hela världen se ditt vackra leende


Be strong, girl

Måndagen har bestått av spelande på mobilen under dagens föreläsningar. Dessutom lite skolk från sista föreläsningen då den var sjukt oinspirerande och handlade om sånt vi redan kunde. Men jag har hittat ett så beroendeframkallande spel, "Temple Run", för er som vill ladda ner det på App Store. Mycket hett tips!

-

Ja, vad mer ska man säga? Kan inte komma på något. Vi hörs.

 

 


What's the point?

Tänkte göra någonting jag aldrig gjort förut. Dela med mig av ett inlägg jag nyligen skrev i min privata blogg, som ingen har tillgång till. Läs eller inte, mig kvittar det. Ville bara, för en gångs skull, vara lite personlig och visa att jag också är människa.
-
Vad är meningen med det här, egentligen?
Att på vardagarna, ta sig till skolan, sitta och lyssna/utbyta kunskap med sina kurskamrater. Ta tåget hem med massvis med personer jag aldrig kommer lära känna. Varför väcks intresset när en snygg kille går förbi på tåget? Det är inte som att jag skulle träffa Honom på tåget. Och vad för kontakt får man på ett tåg? Två sekunders ögonkontakt.
-
Komma hem. Försöka finna orken till att plocka i och ur diskmaskinen. Lägga mig i sängen, slå på tv'n, Americas Funniest Home Videos, vakna från mitt halvsovande tillstånd då mamma och pappa kommer hem från jobbet. Lyssna på deras upplevelser från dagen, ofta gnäll om arbetskamrater eller liknande. Ligga kvar i sängen tills "Maten är klar, Johanna!". Ta mig upp och ut i köket. Äta mat och konversera med mina föräldrar. Äter upp, slänger ner tallriken i diskmaskinen, "Tack för maten!", in i rummet igen. Liggandes på sängen, med tv'n och datorn på, resten av kvällen. Få lite sms om olika ting från olika personer, ofta gnäll. Få ett sms av någon man börjat fatta intresse för, ligger och överanalysera det. Tänka på hur saker och ting kunde vart. Borstar tänderna, säger god natt till mamma och pappa, stänger dörren, släcker lamporna. Lägger mig under täcket, lämnar tv'n på men sänker ljudet. Kramar om en kudde och önskar det vore en mänsklig kropp som kysser mig på pannan.
-
Fredag. Yes, äntligen helg! Går i skolan, kan inte riktigt koncentera mig på vad det är vi gör. Vill bara komma hem och känna att det äntligen är helg. Ta tåget hem, komma hem. Klä av min naken, ställa klockan på 15.30, ta en powernap. Vaknar, borstar håret, hoppar in i duschen. Rakar benen, skrubbar kroppen len. Ut ur duschen, hopp in i morgonrocken. Sitter vid facebook, äter middag i sängen, lyssnar på musik som på något vis skall peppa mig inför kvällen. Väljer kläder, sminkar mig - sotiga ögon och ljusa läppar -, fönar håret. Tar på mig kläder, smycken, klackar är ett måste.
-
Förfest, alkohol, facerapes, fylla. På bussen, vidare ner till Märsta station. Stå i kö, "Ursäkta mina damer, men det är garderoben som dröjer", gå in, känna sig råsnygg, toaletten först är ett måste. Alkoholen rinner rätt igenom en. Tvätta händerna, piffa till håret, ut till baren. Beställa en shot, svepa. Svepa med blicken över lokalen, finns det någon som uppfyller alla mina krav jag har? Kommer jag få byta nummer med någon? Dansar, fyllan fylls på. Kvällen är slut. Hämtar jackan, går ut, fryser, mot bussen. Det fanns ingen som uppfyllde kraven. Det blir till att krama kudden ikväll igen.
-
Och om man nu skulle hitta någon potentiell, som man efter två veckors träffande känner att man finner ett intresse för - då måste man ligga och överanalysera sms, vad de säger, vad man själv säger, vad man själv gör, för att morgonen efter, när man skiljs åt, önska att man vågat visa sitt rikiga jag lite, lite mer.
-
Vad är det för mening med detta? Finns det inget mer än detta, dag ut och dag in?

Could'nt never figure out how to love


Veckoplanering, v.43

Måndag - Skola 10-14.15
Tisdag - Skola 9.30-16.15.
Onsdag - Skola 9-11. Sitta kvar med E och göra inl.uppg. Träffa Madde och Isak-bebis.
Torsdag - Självstudier. Träna. Shoppa med Louise 15.00.
Fredag - Självstudier. Träna. Fyllechaffis åt mor&far.
Lördag - Förfest + Halloweenparty @ KC.
Söndag - Inga planer ännu.

The best thing I never had

Rädd att jag ska sabba det.

Känner värmen från din hud

 

Onsdag idag (nähäää, menar duuu?). Jag har både igår och idag suttit hela dagen med hemexaminationen som skall in imorgon. Blev klar nu ikväll, vilket känns jätteskööönt. Imorgon kommer Emelie förbi och skall äta middag och sova här, och då skall vi även passa på att läsa igenom varandras uppsatser och komma med feedback. Det är verkligen supersmart av oss att börja plugga tillsammans. Dessutom blir studierna lite roligare då.

-

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.

Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så.


Detsamma


Veckoplanering, v. 42

Måndag - Seminarium 13-16.
Tisdag - Självstudier. Skriva klart relfektionsuppg. Inl. reflektionsuppg. Träna.
Onsdag - Självstudier. Skriva på examinationsuppg. (Åka till E&E&M?)
Torsdag - Självstudier. Skriva examinationsuppg. Göra uppgift inför seminarium. Inl. examinationsuppg. Träna.
Fredag - Seminarium 9-12. Utgång.
Lördag - Inga planer än.
Söndag - Träna.

Från och med du


SÖNDAG

 

Jag vet att ni har saknat mig och mina inlägg, men det har liksom inte blivit av i veckan. Har vart helt slut efter dagarna på praktiken, och helgen är helig. Dessutom är det inte alltid så lätt att sätta sig ner och forma ett inlägg. Men nu blir det ett iallafall.

-

Helgen har (som alltid) vart super. Jag hade ju nattpass natten mellan torsdag till fredag, så fredagen började med att jag sov 8-16. Efter det hämtade jag Liszen på jobbet, fixade mig hemma och for iväg hem till L. Där hade jag, Liszen och Linnéa lite förfest, och sen bar det av till KC. Kvällen kunde dessutom inte ha slutat mycket bättre..

Lördagen spenderades i sängen fram till typ fem nånting, då gick jag och Liszen handlade middag som vi sen åt hos henne. Resten av kvällen spenderades framför tv'n, facebook och i telefon i L's säng.

-

Idag är det söndag. För mig är det lika med plugga. Har seminarium imorgon, och då skall en uppgift vara klar. Så den skall jag ägna mig åt.


Veckoplanering, v. 41

Måndag - Första dagen på veckans "minipraktik". Infektionsavd. Karolinska Solna.
Tisdag - Dagpass, 7-14.
Onsdag - Dagpass, 7-15.
Torsdag -Nattpass, 21-7.
Fredag - Sova heeela dagen. Utgång!
Lördag - Inga planer än.
Söndag - Plugga.

'

Ingen aning om vad jag skall skriva om. Paus så länge.

TISDAG

 

Känner mig lite småstressad med allt som ska göras i skolan just nu. Men så länge man planerar så går allt. Ska nu sätta mig och läsa lite litteratur inför veckans grupparbete. På torsdag har jag självstudier, då ska jag fortsätta med grupparbetet men också förbereda frågor/arbetet inför nästa veckas "minipraktik". Blir 4 arbetspass på Infektionsavdelningen på Karolinska Solna. Ser verkligen fram emot det!

-

Idag var jag på ett spinningpass, och fyfan vad jag känner mig duktig som tog mig igenom det. Nästa träning blir på torsdag. Undra vad jag ska hitta på då..? Blir nog mest kondition, och lite styrka.

-

...och ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt. :)


Veckoplanering, v. 40

Måndag - Lämna blod. Hämta elegitimationen.
Tisdag - Skola 9-12. Plugga. Spinningpass.
Onsdag - Skola 9.30-14.50. Träffa Frida.
Torsdag - Självstudier = plugga massor. Klipptid 13.00. Låna bok på biblioteket. Träna.
Fredag - Skola 9-12. Utgång?
Lördag - Inga planer än.
Söndag - Träna.

Söndag

 

Jajamän, så duktig har jag vart idag. Konditionsträning på gymmet. Bokade även ett spinningpass på tisdag. Nu jäklar.

-

Det gick fint att hämta mamma, pappa, farbror och faster inatt/imorse. Planet var försenat, men mamma ringde och väckte mig när de hade landat så tog jag pappas bil och hämtade dem. Vi var hemma 05.40 igen, då sov vi och sen åt vi frukost tillsammans vid elva imorse. Efter frukosten fick jag massa presenter! Det måste ju vara det bästa med att föräldrar åker utomlands.

-

Nu kommer E&E snart hit på lite mat och presenter. Efter det blir det en lugn kväll. Skola 9-16 imorgon.


LOUISE&NANNA

 

Ni är fantastiskt, otroligt, helt sjukt, jävla asbra.

Tack för att ni finns. ♥


THIS IS WHAT I WANT

 

Jättedålig uppdatering, jag vet. Har spenderat veckan hemma hos E&E&M. Blev liksom lättast så då vi hade självstudier tisdag, onsdag, torsdag och två gruppuppgifter som skulle göras. Har haft det jättemysigt hos dem på landet; PW, gick upp tidigt och red vid sju, pluggat, hälsat på mormor, plockat drygt 2 liter svamp och myst med min kittywitty Mååånsen!

-

Var ute igår. Säger bara tack och lov att jag och Liszen har varandra. Vad skulle vi annars göra? Fast det var en bra kväll ändå.

-

Idag ska jag städa till lite här hemma, sen blir det filmmys med Lisz. Kl 02.30 ska jag upp och hämta mamma och pappa på arlanda. Får hoppas jag vaknar när klockan ringer bara haha.


RSS 2.0