ÖVERLYCKLIG!

Precis efter att jag skrev det förra inlägget loggade jag in på facebook. Och se där, ett meddelande från Per, min psykologilärare

HERREGUUUUD VAD JAG ÄR GLAD OCH FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

31/5

Jag är precis hemkommen från min fina Louise. Jag hjälpte henne att färga håret, hon måste ju vara lite extra fin på fredag. Sen satt vi mest och snackade skit, sånt där som bara tjejer kan. Innan jag gick attackerade jag henne med blomsprutan också. Det var roligt. ;)
Min skoldag har vart helt okej. Lämnade in psykologiarbetet, och imorgonkväll får jag veta hur det gick och om något behöver läggas till eller så. Nervöst!
Imorgon ska jag också träffa min mattelärare för ett sista betygssnack. Sen är jag ledig resten av dagen. Skönt! Idag var också sista dagen i 2an som vi hade en vanlig dag enligt schema. Resten av veckan är slapp, mys, picknick och klasskampen.
Bjuder på söta bilder på Louise! Hon får skylla sig själv att de hamna här
på bloggen - jag frågade faktiskt om jag fick ta kort och hon sa ja!

31/5

Jaha, sist maj idag. Vad tiden springer iväg. Mars, april, maj - vart tog de månaderna vägen? Usch, om det fortsätter såhär så är man ju gammal snart! Men jag klagar egentligen inte, för nu är ju sommaren här. :)
Idag ska jag först åka och tanka, sen hämta upp Linnéa. Sen har vi svenska, vår lärare har satt in ett prov nu sista lektionen vi har med henne -.- Sen blir det social omsorg, lunch, psykologi och så ska vi städa ur våra skåp. Är smått nervös inför psykologin, ska ju lämna in arbetet plus att vi ska ha diskussioner idag där man har chansen att visa mvg-kvalité. Men det ska väl gå bra antar jag.
På fredag är det äntligen avslutning, OCH Louises student! Det ska bli superkul! Och hon kommer vara så fin, och jag kommer vara så stolt över henne, haha. :)
Men nu måste jag börja packa ihop datorn och alla böcker. Vi hörs senare. Puss!

-.-

And the award for the best liar goes to you
for making me believe, that you could be
faithful to me - let's hear your speech out

Det hade vart bättre om du dog eller nåt.
Det hade vart en helt annan smärta.

30/5

ÄNTLIGEN KLAAAR!
Jag ska läsa igenom mitt arbete en sista gång, kanske ändra lite småsaker och sådär, men i stort sett är jag klar med mitt psykologiarbete! Jag har slösat 5 timmar av mitt liv på ett arbete som kanske inte ens höjer mig, men det var värt ett försök iallafall. Just nu vill jag bara kräkas på psykologi. Men jag är sjukt stolt över mig själv att jag faktiskt fixade att skriva det.
7 sidor långt arbete.
Det måste vara det längsta arbetet jag någonsin skrivit.

29/5

Min dag på jobbet var jätterolig, jobbade bl.a. tillsammans med M - hon är verkligen superskön! Efter det kom min kära syster och hämtade upp mig i sin nya bil. Vi for och köpte med oss kinamat, svängde förbi ica där det blev jordgubbar, grädde, chips&dip plus att vi hyrde med oss en film. "Trubbel i paradiset", ingen hit direkt om jag får säga vad jag tycker. Men vi har haft en mysig kväll.
Jag älskar min syster!
Min syster var lite småtrött efter en 6dagars jobbvecka.
Hon somnade och jag var självklart snabb med att smygfota!
Isn't she lovely?

29/5

Så var ytterligare en lördag här, vilket betyder jobb för min del. Jag ska snart ta mig ur sängen och börja fixa mig, sen åka till jobbet. Lite tråkigt att det inte är superfint väder, men så kan det vara. Efter jobbet kanske jag ska träffa min kära syster, vi skulle höras bestämde vi igår. Det blev ett kort inlägg idag, men jag måste sätta lite fart nu så jag hinner klart innan bussen går. Puss!

28/5

Det du inte har, är vad som lockar dig mest.

28/5

Sådärja, nu har man vart och shoppat och håller just nu på och lagar mat till mig och min kära mor.
Jag och Louise åkte till Kista idag, himla trevligt. :) Shoppade massor och fikade såklart! Nu är det tacos med mamma som står på menyn, och ikväll ska jag träffa Louise igen.
Att ha fina naglar är alltid trevligt.
Klänning jag ska ha på Louise's student!
Söt klänning/tunika
Klänning med paljetter i midjan

28/5

Hallå! :)
Just nu sitter jag hemma, redo att snart gå till bussen. Jag och Louise ska åka och shoppa lite, måste hitta nåt fint att ha på mig till hennes student nästa fredag! Skulle behöva titta på lite annat också.
Jag läste precis igenom min psykologiuppgift. Det ser väl bra ut, och jag försöker pricka in mvg-kriterierna, men det är svååårt! Jag hoppas bara på det bästa, att min lärare ser hur mycket jag har kämpat och hur mycket jag vill! Nog om skola och läxor, nu är det helg! Ikväll ska jag laga mat åt mig och min kära mor, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Imorgon ska jag jobba igen, så jag hoppas på lite fint väder. Söndag blir det plugga, plugga, plugga och följa med Louise&hennes mamma och grilla. Sen väntar sista skolveckan för den här terminen! Så skööönt! :D
Nu måste jag kila. Puss!

27/5

Vad fan har jag gett mig in på? Sen när bestämde jag mig, johanna westin, för att få ett mvg i psykologi?! Jag trodde jag skulle bli glad för ett godkänt, men se, jag ligger på vg-nivå. Måste jag alltid utmana mig själv till max? Jag blir så arg på mig själv att jag alltid ska vara så jävla envis! Kommer säkert inte ens fixa det här mvg't ändå sitter jag här med en rumpa som somnat för längesen och en cola som ska hålla mig vaken. Jag verkar inte ha insett hur svårt psykologi är. Har iaf suttit med mitt arbete i 2 timmar nu, 3 more to go. Fyfan säger jag bara. Blir så trött på mig själv.

Har 5 sidor än så länge, det må se bra ut, men vettefan om det uppnår mvg-kriterier..

27/5

Godmorgon på er! :)
Det visade sig att Linnéa har försovit sig, vilket leder till att jag inte ska hämta upp henne. Då kan jag åka hemifrån typ åtta, så då fick jag helt plötsligt massa tid över. Då valde jag att skriva ett litet inlägg till er, snällt va?
Idag har jag en lång dag framför mig. Först två timmar psykologi, då måste jag&två till bli klar med vår uppgift som ska ge oss vårt VG. Efter det omvårdnad, lunch och sen människan socialt&kulturellt. Då har jag min redovisning som avgör mitt betyg. Men det ska nog gå bra. :) Sist men inte minst har jag samhäll och slutar klockan fyra.
Ikväll måååste jag städa lite i mitt rum, det är inte likt mig att det ligger en stor klädhög i rummet. Vet inte vad som har hänt med mig? Jag ska nog också ut på en promenad med Louise, precis som igårkväll. Vi gick jättelångt faktiskt, minst en timme var vi ute. Men jag kanske inte ska nämna att vi svängde in på statoil och köpte varsin piggelin? ;)
Men, men. Nu måste jag börja packa ihop lite här. Vi hörs. Pussen.

26/5

Hej alla glada!
Just nu sitter jag hemma i min säng, nyduschad och färdigfixad. Jag börjar kl 12.30 idag, med idrott. Efter det blir det lite människan socialt&kulturellt men jag måste gå en halvtimme tidigare, ska nämligen på arbetsmiljögruppmöte inne på KH. Det är väl ungefär det jag har planerat idag. Skulle behöva ta itu med klädhögen i mitt rum, och dammsuga lite.. Men vi får se hur det blir med det.
Men nu känns det faktiskt i kroppen att det börjar närma sig sommarlov. Man har ingen ork att gå upp på morgonen eller ta sig till skolan, och väl i skolan orkar man inte direkt prestera. Man bara är där. Men snart så, snart är det sommarlov! Fast mitt lov börjar med tre veckors jobb, inga sovmorgnar här inte. Jobbar 7-16 varje dag. Men jag klagar inte, pengar sitter aldrig fel. Nu skulle jag behöva få nåt i magen.
Vi hörs, puss!

Mamma är bäst!

Jag älskar dig, mamma!
Det gör mig ont att behöva se dig ledsen.
Finns alltid här för dig.

25/5

Konserten gick jättebra idag, trots att min hals ville krångla lite. Men jag känner mig supernöjd, det var skitkul att uppträda! Efter konserten hade vi en liten avslutning i musikgruppen, sen betygsnack. Och både jag och de allra flesta i min grupp fick betyget vi var värda - ett mycket väl godkänt! :)
Sen gick jag och letade upp min mattelärare och lämnade mina uppgifter jag har gjort. Han skulle titta igenom dem och vi skulle ses nästa tisdag för ett sista betygssnack. Men som det ser ut så får jag mitt vg i matte b! :)
Just nu kan jag inte direkt påstå att min hals har blivit bättre. :/ Men med lite sjukling-godis blir allt bättre på en gång! Nu ska jag ge mig på att öva på min redovisning jag har på torsdag, annars blir det en lugn kväll med DHW, Cougar town och Christine!
Ibland får man faktiskt unna sig lite godis mitt i veckan!

25/5

Så himla typiskt. Igår när jag skulle gå och lägga mig började jag känna mig lite småkonstig i halsen, jag har vaknat flera gånger inatt av att jag har hostat och vart helt täppt i näsan. Nu känner jag mig fortfarande helt torr och konstig i halsen. Och vem ska sjunga på konserten idag då? Någon som kommer ihåg? :( Jaja, jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.
Jag drömde en skum dröm inatt också. Varje gång vi snackar om stomier i skolan så natten som kommer drömmer jag alltid att jag själv har en stomi och ska byta påse och grejer. Usch, det är ganska obehagligt.. Men det är skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm.
Nej, nu måste jag äta upp min frukost och börja fixa håret. Vi hörs, puss!

24/5

Fyfasiken vad kallt det har vart idag! Usch, ingen hit att åka moppe då. Och inte nog med det, min kära, älskade moppe åkte på stryk imorse. :( Skulle precis åka in i rondellen vid statoil, och när jag precis börjar åka så kör bilen bakom in i mig! Fick värsta stöten bakifrån och vinglade till som fan. Tur att man inte ramlade eller satt två, då hade det inte vart lika kul. Jag antar att bilen bakom inte tittade hur långt fram jag var, eller så var det ett annorlunda sätt att stöta på mig. ;) Haha, skoja bara.
Min dag har bestått av dubbeltimma svenska, social omsorg, lunch, omvårdnad. Helt okej dag, förutom att det har blåst. Imorgon har jag&min musikgrupp konsert för bildgruppen och lite lärare. Läskigt! Jag sjunger på alla låtar, men sjunger helt själv på 3 av 4! Jag ska även vara den som leder vår publik igenom hela konserten och presenterar och sånt där. Herregud, vad har jag gett mig in på? Jag har ju typ scenskräck? Tur att det bara är för klassen, annars hade jag inte ställt upp.
Nu på kvällen träffade jag Linnéa, mitt lilla hjärtegull, ute på gården. Hon var ute och lekte med sin lilla kusin och då hängde jag på en stund. Nu blir det däremot en dusch och sedan lite plugg. Pussen!
Haha, bjuder på en lagom snygg bild på mig&mitt hjärtegull!

23/5

Det är helt otroligt. Jag har kommit på, att detta måste vara det första året någonsin som jag inte har ångest inför sommaren när man ska sola&bada på stranden. Vet inte vad det beror på, jag har bara inte den där kvävande luften i bröstkorgen när jag tänker på att jag ska behöva ta fram bikinin och åka till stranden. Det kanske blir annat när man väl ligger där på stranden. Men jag hoppas känslan jag har nu håller i sig.
Det vore så skönt att slippa avundsjukan och att man måste tänka på att dra in magen när man går ner till bryggan. Egentligen, varför bryr man sig ens? Alla är vi olika, alla ser vi olika ut - det är väl bara acceptera det och vara nöjd med det man har? Lite mage här eller lite extra lår där, vem dör av det?
"Det måste finnas nåt att ta i när åskan går" var det en kille som sa till mig en gång. Det var klokt sagt tycker jag.
Och jag blir så arg på de killar som har fått sina förväntningar och förhoppningar på tjejer från porr eller tv. Vanliga tjejer, som äter normalt, unnar sig något gott ibland och tränar lagom, ser inte ut som alla dessa glamourmodeller eller kändisar. Ni har fått helt fel bild! Pallra er ner till stranden i sommar och titta på oss vanliga tjejer. Är det inte härligt att det finns lite att gosa ner sig i, istället för att behöva ligga och mysa med ett hårt benrangel? Det skulle iallafall jag tycka om jag var kille.
Jag tänker iallafall gå till stranden i sommar och vara nöjd. Hoppas att fler flickor tar efter mig!
Kim Kardashian har, enligt mig, jättefin kropp. Lagom kurvig och sund kropp.
Det gillar jag!

23/5

Herregud så skönt, har fått så mycket gjort idag. Jag har gjort klart alla matteuppgifter (tack Frida för hjälpen!), jag har svarat på alla frågor om samhällsekonomin, jag har skrivit klart min muntliga presentation i människan socialt&kulturellt. Nu är det bara konserten som är på tisdag, sen är alla läxor och prov klara! Det känns riktigt bra faktiskt. Jag har också hunnit städa och tränat lite. Nu väntar jag på mat, mamma&pappa kom hem för typ en halvtimme sen, och nu står pappa och fixar varma mackor. Resten av kvällen består av en dusch, då jag ska skrubba kroppen från topp till tå, sen ansiktsmask och massa tv. Puss!
Pappa kallar alltid mig för ett spöke när jag ser ut sådär. Förstår inte varför. ;)

23/5

Näe, usch vilket väder vi har fått idag! :( Det är iofs bra plugg&städväder, men allt blir så mycket roligare när det är sol ute. Jag vaknade för ungefär en timme och en kvart sen, och har inte hunnit göra speciellt mycket. Ska snart ta mig upp och tvätta av sminket som jag var för trött för att göra igår, sen ska jag och dammsugaren ta ett varv i lägenheten. Jag ska nog tvätta lite och göra alla frågor som vi fått i samhällskunskapen också. Som avslut på detta inlägg bjuder jag på lite söta bilder från i fredagskväll. Puss!
Louise gungade.
Linnéa fotade.
Frida pratade.

22/5

Jag har precis fått lite mat i magen och ska snart hoppa in i duschen. Jag har vart ute hela dagen med mina kära gamlingar. Vi gick ner till vattnet och hade en liten frågesport där, sen gick vi tillbaka till boendet och sjöng. Helt underbar dag. Och jag kommer säkert ha träningsvärk i armarna imorgon, har dragit runt på gamlingar i rullstolar i stort sett hela dagen.
Efter duschen ska jag&Louise till ica och köpa oss lite gott, sen går filmen "27 dresses" på tv ikväll, så den ska vi ta och titta på. Imorgon är det söndag. Vi får se om min syster hör av sig, annars ska jag som vanligt städa och försöka mig på att plugga lite. Terminen börjar lida mot sitt slut och allt ska göras klart nu tills i veckan känns det som. Menmen, det är bara kämpa på. Ha en trevlig lördagskväll, puss!
Haha, skön bild på mig och min Louise

21/5

Min dag har vart bra. Kom till skolan och fick veta att jag fan blev godkänd på matte nationella! Blev helt överlycklig. Har nu två uppgifter i matteboken att göra, plus en uppgift från nationella plus ett hemprov att göra om sannolikhet, så har jag möjlighet att få ett vg! :)
Efter det åkte vi från Märsta till Rosersberg och hade samhäll. Sedan vart det lunch och svenska ute i solen. Mycket bra avslut på en fredag. När jag kom hem satt jag och solade på balkongen en stund, sedan kom Louise hit. Nu sitter hon och jag på balkongen och väntar på Frida och Linnéa som också ska komma. Imorgon ska jag äntligen jobba, var typ två-tre veckor sen. Puss på er!

20/5

Jag fick min kära grekiska sallad till middag, och efter det fixade jag och pappa det sista i rummet. Satte upp listerna och möblerade. Så nu är golvet på plats och det är så fint!
Jag är röd som en tomat i ansiktet efter den härliga ute-dagen, och jag är sååå glad på mig själv att jag kavlade upp ärmarna på tunikan idag, för jag har inte en så himla tydlig bondbränna. Tur det! Finns nog inget fulare än bonnbränna, haha. Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är läggdags, det är jag värd efter hur jag har jobbat på idag. Imorgon är det redan fredag, den här veckan har gått så himla fort! Hoppas resten av terminen går lika fort, för det känns i kroppen att det är dags för ett sommarlov snart. Puss på er!
Jag lovade tidigare att slänga upp bilder på det färdiga resultatet av golvet.
Såhär blev det. Är jättenöjd! :)

20/5

Åh, vilken underbar daaaaag! Har haft alla lektioner ute idag och har då självklart solat hela dagen. Haha, hela klassen har väl i stort sett bara solat i stället för att göra särskilt mycket. Jag, Danille och Afife däremot, vi jobbade på två timmar i streck med psykologiuppgiften vi fått. Plus att jag fick veta att min reklamanalys jag gjorde ligger på ett väl godkänt, jag blev superlycklig! Var helt säker på att den bara skulle bli max ett godkänt.
På rasten innan sista lektionen tyckte jag att det passade med en tupplur i solen. Sagt och gjort, men det var inte lika skönt att vakna till att Diana kastar vatten i ansiktet på mig. Flög upp halvsovande och fattade inte riktigt vad som hände. Menmen, hon fick liv i mig iallafall. Nu sitter jag på min älskade balkong och väntar på mamma&pappa. Jag har hört ett rykte om att det blir grekisk sallad till middag... MUMS!

19/5

Det var egentligen helt värdelöst att åka till skolan idag. Började 12.15 med att lyssna på en föreläsning om rasism, och jag ska vara helt ärlig, så fattade jag knappt ett enda ord av vad killen snackade om. Jag lyssnade, men hörde inte. Efter det hade vi hål i kanske 40 min, sen kom vår lärare och berättade vad vi skulle göra, sen fick man jobba vart man ville. Jag och Linnéa valde att åka hem. Sagt och gjort. Men, jag satte mig faktiskt på balkongen och gjorde det man skulle göra. Jag ringde också och sjöng för min mormor, och hon blev så glad! :)
Efter middagen gav jag, mamma&pappa oss på att lägga det nya golvet i mitt rum. Och det blev sååå snyggt! Det är helt klart förutom att listerna ska upp, men det blir typ imorgon eller så. Nu ska jag titta klart på Grey's, sen blir det plåstra om naveln som inte blivit nå bättre, sen sova! Puss!
såhär såg det ut under tiden. Det kommer bilder på det färdiga resultatet
någon annan dag. :)

19/5

Idag är det min kära mormors födelsedag, grattis till henne! :)
Jag vaknade vid nio imorse, gav mig iväg på en liten promenad, har duschat och plåstrat om min navel som börjat bli geggig. :/ Jag hoppas att det inte blir värre. Nu ska jag äta frukost/lunch, fixa mig och sen åka till skolan. Puss på er, hörs senare!
Grattis mormor!

18/5

Hej och hå, precis hemkommen från en promenad, och, ett litet tips - ta aldrig, aldrig långa mjukisbyxor när du ska ut och gå i ett sånt här väder! Det var på tok för varmt.
Nationella provet gick åt helvete idag. Den största delen av provet gick ut på sannolikhet, något vi i min mattegrupp inte ens hunnit gå igenom eller räknat nu innan nationella. Så det sög verkligen. Och om min lärare dömer efter nationella kommer jag slå honom (eller kanske inte slå, men skrika på iallafall) för han måste själv förstå att vi inte är riktig haj på sannolikhet när vi inte ens räknat det sen typ i ettan? Aja, det blir som det blir. Så länge jag får ett godkänt (fast det kommer svida, vill ha mitt vg!) Imorgon börjar jag kl. 12.15 och ska då på en föreläsning om rasism istället för idrott. Sen blir det människan socialt&kulturellt och då hoppas jag att jag får instruktionerna till fördjupnigsarbetet som ska in nästa vecka. Nu blir det en kall, skön dusch för min del och om någon timme DHW.
Puss på er alla!

18/5

Bläääää, ångest. Önska mig lycka till. Nu blir det nationella prov i matematik b.

17/5

Sådärja, precis hemkommen från Emelie. :) Det blev tacos till middag, himla gott. Det var faktiskt ett bra tag sen jag åt det. Och till efterrätt blev det hallon- och björnbärpaj med vaniljvisp. MUMS! Så nu är man ju sådär lagom överdrivet mätt. Resten av kvällen ska jag sitta och ha ångest, har nationella prov i matematik b imorgon. :( jag dör! Fast innan ångesten blir det nu "Svenska hollywoodfruar"! See ya!
Jag hade mys på balkongen tidigare idag! Älskar sol!

17/5

Vilket väder vi har fått! Så himla härligt! Det första jag skulle vilja säga, efter att ha fått lite smått ledsna kommentarer av vissa pojkar, är att Jonte, Adde, Yoggi, Kim och Anton är värda att nämna eftersom de vart med mig på krogen och gjort mina ännu bara två kvällar, till de absolut roligaste kvällarna. Tack killar!
Just nu sitter jag nyduschad och fin på balkongen och njuter av solen. Jag&familjen ska till Emelie idag eftersom hon fyller 21år! Grattis syster! Så det vankas middag hemma hos henne vid klockan sex, och då får vi se vad Emil har hittat på att laga för gott. Men nu blir det lite fortsatt mys på balkongen. Vi hörs!
Grattis till min fina syster! Jag älskar dig!

16/5 - nattinatt!

Nu ska jag snart gå och krama kudden. Och just ikväll kommer bli extra skönt att gå och lägga sig, eftersom jag har renbäddat i sängen+nyrakade ben! Det finns inte mycket som är skönare än att få gå och lägga sig i en ren säng med lena ben. Och inte nog med det, imorgon blir det invigning med att åka moppe till skolan, och det betyder att jag kommer kunna sova 30min längre. :) Det känns ju faktiskt rätt bra. Men sov sött! Hörs imorgon.
min säng är megaskön. och i like mina vita sängkläder.


16/5

De flesta som känner mig vet att jag inte vill ha barn när jag blir stor, eller alltså, det kan jag ju inte veta nu. Men som det känns nu så vill jag absolut inte ha barn. Skrikiga, snoriga, krävande varelser som tar all tid, pengar och uppmärksamhet. Idag kom jag och tänka på en till grej varför jag inte vill ha barn - bristningarna man får av graviditeten! Jag skulle dööö om jag fick bristningar på magen som inte försvinner eller går och dölja. Usch!
Men man kan ju inte direkt rå för att dessa fula märken dyker upp, det är ju något som drabbar de allra flesta gravida. Men ändås! Tur att jag fortfarande är ung och egentligen inte behöver oroa mig allt detta. Men en vacker dag kommer säkert dagen då jag vill ha en skrikig bebis, men jag vill dock inte ha dessa märken med på köpet..
Bilden har jag lånat från google. Men ni ser ju. Stackars människa!
Jag menar absolut inte att hennes mage är äcklig och att det är hennes
eget fel, jag visar bara lite medlidande. Förstår ni vilken ångest hon lär ha
när hon ska till stranden i sommar..? Usch för bristningar!

16/5

Godmorgon allihopa! :) idag är det söndag, vilket betyder att jag har alla söndagssysslor att göra. Diska, plocka undan, tvätta, dammtorka, dammsuga&skura, bädda rent. Så det är lite tur att det inte är lika fint väder idag som igår, för annars skulle man ju få ångest över att man är inne och städar när det är sommar.
Menmen, nu ska jag äta lite frukost och sedan ta tag i dagen. Vi hörs, ha en trevlig söndag! :)

15/5

Vilken gårdag och vilken dag idag! Jag var ju på grillkväll hos Nanna, det var jättemysigt och massa tjejsnack såklart. ;) Efter det får Louise för sig att vi ska dra ner till KC och dansa loss. Självklart, säger jag! Tar ett jätteförsenat tåg hem till Märsta, hem för att byta kläder+hämta leg, ner till KC. Herregud, vilken kväll! Hade riktigt kul, trots att jag inte drack någonting, haha. Tjejerna på grillpartyt skrämde upp mig med att absolut inte dricka när man piercat naveln, för alkoholen kan göra att kroppen stöter ut piercingen. Men tack Louise för den härliga spontanutgången!
Idag har det ju typ vart sommar ute! Jag och Louise for till Våfflan i Sigtuna och åt mjukglass, MUMS! Sen åkte vi och handlade till middagen vi skulle göra. Vi grillade kyckling på min balle, och gjorde egen potatissallad. Herregud så gott det var. Men innan middagen satt vi, eller iaf jag, halvnaken på balkongen och njöt av att det faktiskt var lite sommar!
spontanutgång på KC
jag var en grym grillmästare!
Sen satt vi på balkongen och åt också!

14/5

Gud vad skönt det är med långhelg, idag är det liksom bara fredag. Jag har typ söndag i mitt huvud redan, haha. Jag vaknade vid halv tio imorse, satte på tv'n&datorn. Åt lite yoghurt och läste bloggar.
Jag har också hunnit dammtorka och dammsuga i mitt rum, och lagt kyckling i egengjord marinad. Jag ska på grillparty hos Nanna ikväll, det ska bli jättemysigt! :) Så det blir grillad kyckling med sallad för min del ikväll. Och sen gick det ett rykte om att Nanna skulle baka en efterrätt också. ;) Det är ju ett måste enligt mig!
Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, sen ska jag hoppa in i duschen, fixa mig själv+salladen, och sen bär det av.
Ha en trevlig fredag, för det tänker jag ha!
Min fina Nanna!

13/5

Jag har hittat den perfekta magen! Så snygg!
Audrina Patridge

13/5 - maaaat!

Fyfan vad jag är bra, har ytterligare en gång lyckats med en skitgod sallad! Jag stekte kyckling tillsammans med en klyfta vitlök. Gjorde en sallad på sallad, gurka, paprika. I med kyckligen i salladen, och på med massvis av hemmagjord tzatsiki! Herregud säger jag bara!
tur att man inte ska på nån dejt ikväll, för här i är det vitlök, det kan jag lova!

13/5

Har precis vart ute och gått en timme med Louise. Hon skulle sola, och då följde jag med som sällskap. Nu ligger jag död i sängen, ni anar inte hur kvavt och varmt det är ute! Plus att jag har världens träningsvärk sen idrotten igår.
Igårkväll hade vi myskväll med Ben&Jerry's (de enda männen som förstår sig på kvinnor) och Grey's Anatomy. Det var fett nice! :D

12/5 - äntligen!

Äntligen! Efter mycket om och men så gick mina planer i verk. Efter 6 års längtan sitter den äntligen där!
såhär såg min mage ut kl.  08.45 imorse
såhär ser min mage ut nu, kl. 15.12! :D :D :D

12/5

Nu drar jag snart iväg på äventyr! Vad för äventyr det blir får ni veta sen!
jag vet att ni är nyfikna!

11/5 - hemma igen

Nu har jag vart och hälsat på mormor&morfar. Vi åkte först och hämtade upp mormor, sen till minneslunden och sen åt vi pizza! :D hihi. Nu har jag hela kvällen framför mig, och har sovmorgon till 12.30 imorgon. Vilken himla lyxvecka jag har haft och kommer ha! Man är ju ledig torsdag&fredag också. Jag klagar absolut inte. Och tack vädergudarna för det fina vädret ni bjudit på!
Grattis morfar! Min "saknar dig"-sten har hittat fram från snön också
Mamma&Mormor. <3
Min mormor är cooling med sina glajjor

11/5

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men då vart det till att planera om! :) Så jag åkte iväg och shoppade lite istället för det som var planerat. Kom hem med en vit blus, vit tunika, ett vanligt linne och svarta leggings. (jag har vart ledig idag och inte skolkat, bara så att ni vet :D)
Nu ska jag bara chilla tills pappa kommer och hämtar mig. Då ska vi hämta upp mamma och mormor, sen ska vi hälsa på morfar i minneslunden. Det är hans födelsedag idag. Grattis Morfar. <3

10/5

Idag har jag hunnit med mycket känns det som, och klockan är inte ens speciellt mycket. Först hade jag dubbeltimma svenska, sen hem två timmar och luncha med mamma och läsa lite i körkortsboken. Sen iväg till Sigtuna för orientering. Gick runt där i skogen och kände mig så stolt över att jag hittade alldeles själv! 
Nu har jag hunnit komma hem, ätit grekisk sallad och ska nu läsa lite till. Senare idag ska jag&Louise gå och sola, eller jag ska iaf sola 20min, sista gången för mig på några veckor.. Varför? Det får ni veta imorgon om ni inte redan fattat.. ;)
Vi hörs!

10/5

Nu har jag bestämt mig. Fr.o.m. idag ska jag ta tag i det där som kallas körkort. Jag har lagt det lite på hyllan, varken kört eller läst särskilt mycket, men nu blir det ändring på det. Jag har inte så väldans mycket plugg i skolan nu (peppar, peppar..), så då kan jag ha tid att plugga körkort istället. Igår läste jag rätt mycket i boken och har strykit under det som är det viktigaste. När veckan är slut ska jag ha tagit mig igenom 3/4 av boken iaf, det är mitt mål. Och så måste jag övertala pappa att vi måste ut och köra minst två gånger per vecka tycker jag.
Tills dess får jag klara mig med min söta lilla moppe som nu är påställd!
min fina pärla!

9/5

Jag vet att man alltid snackar om och säger att: "Lev i nuet! Ta dagen som den kommer. Lev som om det vore din sista dag" osv. Men jag kan inte låta bli att drömma mig bort ett, två, tre år. Då jag har mitt körkort, då jag har tagit studenten och har ett jobb på ett äldreboende med massa söta gamlingar. Då jag har ett eget hem att komma hem till, och kanske en sambo? Då jag har pengar på kontot hela månaden, inte bara i början. Då jag har en liten kissekatt vid namn Milow. Då jag har problem med att hitta den perfekta bilen, den får inte vara för dyr men inte heller ful. Då pappa blir tokig på mig för att jag ska ha honom att snickra ihop det där, måla den här. Förstår ni vad jag menar? Men samtidigt är man väl glad att fortfarande få bo hemma, gå i skolan och vara lagom fattig i slutet av månaden. För allt löser sig. Och ett, två, tre år går fort, det vet jag. ;)

9/5

Idag har jag vart på äventyr med mamma&pappa. Först åkte vi till Almunge och tittade hur vår gamla sommarstuga såg ut. Det såg förjävligt ut. :( Riktigt tråkigt. De som köpte det har helt låtit huset förfalla och har det jättestökigt och smutsigt inuti. För att inte tala om tomten. De har låtit gräset växa, grävt upp diken här och där, huggit ner vårt fina äppelträd som jag och Emelie låg och sov under när vi var små. Kojan, gungorna och gungbrädan var helt förfallna. Det var himla tråkigt faktiskt. Men men, inte mycket man kan göra åt saken.
Efteråt åkte vi till IKEA en snabbis och köpte mitt golv jag pratade om förut! Och det kommer bli så snyggt! Fast vi hinner nog inte lägga det denna vecka, blir någon gång nästa vecka. Men jag och mamma som är så himla nyfikna, var ju tvungna att ta ut en golvbit och lägga på golvet för att se hur det kommer bli.
förra sommarstugan. :(
såhär ser nya golvet ut!

8/5

Vilken kanonkväll jag hade igår! Först middag hemma hos mig med med de finaste! Det bjöds på potatis i ugn med fläskfilé och bearnaisesås. Till efterrätt blev det en bit kladdkaka med grädde och melon serverat i ett martiniglas. Fick massa fina presenter, bla. 500kr till min navelpiercing jag gör nästa vecka+ett navelsmycke som ser ut som en rosa/lila discokula. Jag fick en parfym, läppglans, godis, jag ska bli bjuden på bowling, bakis-brustabletter mm.
Tack alla ni som gjorde min kväll till den bästa på länge! Här bjuds på lite bilder. Samtliga lånade av Louise Nell.
min&Louises "knäskål", självklart!




från bussen och hem tog vi av oss skorna. fyfan vad skönt det var!

7/5

Nu blir det matteprov, samhäll och svenska. Sen tar jag bussen hem, upp till ica för att köpa glass, sedan hem för att fixa både mig själv men även middagen jag ska ha med några tjejor ikväll. Efter middagen blir det UTGÅNG! :D
Äntligen är dagen här, det ska bli superkul! (haha, fatta ni SUPERkul :D) Vi hörs senare under dagen!
bild från förra årets födelsedagsmiddag.
Louises&min härliga "knäskål" :D haha

6/5 - en toppendag!

Vilken toppendag jag har haft! Först kärlekstema hela dagen i skolan, sen middag hemma med mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, emelie&emil. :) Louise tittar förbi en stund nu också och håller på och bästar sig genom att söka kanaler på min NYA FINA PLATT-TV jag fick imorse!
Mina presenter:
22" LCD-tv
presentkort på HM
pengar!
dammsugare
blommor från Louise&Marre
blommor från farmor&farfar
blommor från mamma&pappa
ros från mormor

6/5

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för
det är ju min 18årsdag! Hurra, hurra, hurra! :)

5/5

Min mamma är verkligen guld värd. Hon vet precis hur hon ska få mig att skratta.

Jag älskar dig!


5/5 - fullt upp!

Nu har jag mycket att hinna med. Baka, städa och plugga är tre måsten.
Så nu blir det på med förklädet och fram med ingredienserna, och sedan ska jag och dammsugaren ta ett varv tillsammans. Fast just nu har jag fastnat framför "Unga mödrar". Jag blir alltid lika chockad över hur dessa unga flickor tänker. Att vara mamma till två ungar vid tjugo års ålder är nog ingen hit.. Det skulle iaf inte jag tycka! Varför slösa tid och pengar på någon annan än sig själv? ;) haha. Det har man tid med sen när man själv har fått vara barn och ung. Nej, nu måste jag kila!

5/5

Nu ska jag snart bege mig mot skolan. Har tre timmar social omsorg, idrott och människan socialt&kulturellt framför mig. Hoppas dagen går fort, för imorgon smäller det! :D Vi hörs senare!

4/5 - tidningskändis!

Jag är med i "Uppsala nya tidning" idag! (självklart ska datorn muppa sig så att bilden inte går att rotera)
18 år fyller på torsdag Johanna Westin, Märsta. Hon går omvårdnadsprogrammet på Arlandagymnasiet.
Efter skolan vill hon arbeta några år och sedan utbilda sig till sjuksköterska.
Hon vill "självklart hinna med att resa också". Om tio år vill hon jobba som sjuksköterska.
Intressen är vännerna, "en shoppingrunda avslutad med fika" och inredning.

4/5

Idag skulle jag egentligen ha slösat bort ett dyrbart halvår på dig. Känns skönt att idag istället är dagen då jag har fått må bra och vara självständig i en månad. Jag har fått stå på mina egna ben och fått ha min säng för mig själv. Jag har inte behövt sitta och vänta på att du ska ringa på tåget påväg hem från jobbet. Jag har inte behövt ha den där klumpen i bröstet och undrat om du saknar mig lika mycket som jag saknar dig. Fyfan vad skönt att få slippa vara kär! :)

3/5

Haha, om ens liv ändå vore lika enkelt som Maria Montazami. Jag skulle gärna byta ut mina bekymmer mot hennes. En riktigt skön förebild!
Skönare tjej får du leta efter!

3/5 - måndag

Sitter i köket just nu och äter frukost, två knäckemackor med juice. Har inte sovit mycket inatt, sist jag kollade på klockan var den tre någonting. Men huvudsaken är att jag är uppe och inte ligger och försover mig just nu. Idag har jag dubbeltimma svenska, social omsorg, tre timmar omvårdnad framför mig.
Nu är det inte många dagar kvar, närmare bestämt 3 dagar!

2/5 - min variant på kycklingsallad

Åh herreguuuud vilken god kycklingsallad jag precis gjorde! Först stekte jag kycklingen och kryddade den med peppar och massa vitlökspulver. Samtidigt gjorde jag en sallad på sallad, paprika och gurka. På salladen hade jag olivolja och lite oregano. I med kycklingen i salladen och toppa med en liten klick creme fraiche. Nästa gång jag gör den ska jag pressa ner riktig vitlök i stekpannan. Men jag säger bara, lycko den som gifter sig med mig - jag städar, tvättar, bakar OCH lagar mat. Kan det bli bättre? ;)
MUMS säger jag bara!

2/5 - hemma igen

Såja, precis hemkommen från shoppingturen. Det blev en ny bikini och nylonstrumpor. Den bikinin jag hade tänkt köpa som var i typ korall hade inte såna trosor jag ville ha, så det blev en brun bikini med de rätta trosorna. Jag är iaf nöjd, och nu har jag en bikini som faktiskt passar.
Nu ska jag försöka få i mig någon slags lunch, och sen ska jag tvätta sängkläder+dammtorka+dammsuga+bädda rent. Hoppas ni får en lika trevlig söndag som jag har! :)

2/5 - söndag, men ingen ångest än

Jisses vilket bra humör jag vaknade med nyss då. Känns jättekul! :D Nu ska jag fixa mig och lite sådär, för halv elva tar jag och Louise bussen mot märsta station för att sen åka till väsby för att sen shoppa! Vi hörs senare!

1/5 - lyckorus

Det finns så himla mycket jag skulle vilja berätta för dig. Inte för att jag saknar att prata med dig, utan för att du ska få veta hur underbart jag har det utan dig!
Nuförtiden använder jag jeans himla ofta, något du aldrig fick se. Jag har skaffat en blogg, något du sa att jag inte borde göra. Jag har gått ner 3kg, 6cm runt midjan, något du aldrig fick se eller känna på. Jag har fått slutbetyg och resultat på prov som du skulle vara så himla avundsjuk på, du som inte ens har en utbildning. Jag har bakat ytterligare några kladdkakor/kladdkakemuffins, något du aldrig mer kommer få smaka på, det som var bland det godaste du hade ätit. Jag har repat min nya mobil som du korkat nog sålde till mig för ynka 500kr. Jag flörtar med killar och kan smsa andra killlar utan att du ska bli misstänksam. Jag kan gå upp kl. nio en lördagsmorgon och föra hur mycket liv som helst, för det ligger inte en gris i min säng som ska sova till två. Jag lyssnar på Lars Winnerbäck hur mycket jag vill utan att någon klagar och sätter på bajsrock. Jag har äntligen, äntligen slutat drömma om dig. Jag är inte den som går runt med dåligt samvete och otrohet i mig. Jag är den som har lyckats av oss två!
fyfan vad jag är bra!

1/5 - maaaat

Har precis gjort min grekiska sallad jag tidigare nämnde. Nu väntar jag på Louise, vi ska sitta på min balkong hela kvällen och myspysa. Äntligen är balletiden häääär! Nu är det typ sommar! :D
MUMS!

1/5 - nysolad

Nu är jag precis hemkommen från "Solexpress". Jag&Louise passade på att gå dit nu när de hade happy hour mellan 9-14. Då får man sola 20min för 40kr istället för bara 15min! :D Oj, oj, oj vad bruna vi är nu. ;)
Nu ligger jag i sängen och trycker i mig ostbågar (eller ostkrokar som Maria Montazami säger) och bara chillar. Vi får se vad som händer senare idag, jag ska iaf göra mig en grekisk sallad till middag. Ha det!

1/5 - bilder från valborg

Jag bjuder på lite bilder från gårdagen. :)
samtliga bilder är lånade av Louise Nell.






jag bjuder på denna. ville bara visa att jag vet hur man ska klä sig
när man ska baka - mjukisar, klackskor, förkläde!

30/4 - slut på kvällen

Det blev en trevlig valborg. :) Jag och Louise (eller mest jag, eftersom jag är i stort behov av kontroll) bakade kladdkakemuffins, mmm så goda! Frida var förbi en sväng också, mycket trevligt. Men hon var tvungen att fara iväg på en middag efter en stund. Linnéa kom förbi runt sex, då blev det picknick på min balkong aka min balle. Och herregud vad mycket grejer vi hade, alldeles för mycket - kycklingsallad, köttbullar, bröd, kladdkakemuffins, godis, kex och ost är bara några exempel. Vi åt inte ens upp hälften! Så jag skicka med lite godis och kakor till både Louise och Linnéa. Nu väntar sängen, det tar på en att gå nere på tivolit och se på fulla små ungdomar. Vi höres!
Louise har en fetisch att förstöra bilder med grimarser.

RSS 2.0