DEN DU

If you always do what you have always done,
you will always get what you have always got.

FÖRÄNDRINGAR

Det är konstigt hur saker och ting runt omkring en förändras. Hur människor runt omkring förändras. Folk är inte dom samma som de var när vi gick i t.ex. 8:an. Jag är inte densamma som när jag gick i åttonde klass. Det känns märkligt att se hur alla blir vuxna: börjar jobba, skaffa partner, flyttar ihop, förlovar sig, skaffar barn. Människor i min ålder, människor som är mina vänner som gör allt detta.. Mmm, märkligt är det hörrni.

LÅT DET VARA MIN TUR

Kan det vara lite medvind jag känner????? Hoppas, hoppas, hoppas!

NÄR DU KYSSER MIG LÄNGS BENET OCH JAG FÖRLORAR FOTFÄSTET


TORSDAG

 

Jag vill uppdatera oftare, men jag har inget att uppdatera er om. Jag gör inte så mycket annat än jobbar och tränar nuförtiden. Fick iallafall veta min semester idag, det blir veckorna 29, 30, 31 & 32. Nästan precis som jag hade önskat, så jag är supernöjd! Nu ska jag och tjejerna börja leta utlandsresa inför sommaren! Lääängtar tills vi sitter där på vår balkong i värmen. Mmmm.

-

Nu har jag kommit igång bra med träningen, men äter fortfarande stora lass med godis. Jag skulle vilja se lite mer resultat av träningen, därmed minska på allt sött. Jag är en riktig, riktig godisråtta så det är svårt. Och med godisråttor till kollegor på jobbet gör det bara svårare, haha. Men ja, jag ska verkligen försöka.


JAG SKULLE PRÖVA MINA LÄPPAR MOT NÅGON ANNAN


HELG PÅ LANDET


TISDAG

Vaknade, var så sjukt trött. Var irriterad på mina föräldrar. Åkte till jobbet, hade imma på rutan + sol = jag såg ingenting. Ren tur att jag inte körde på något eller av vägen. Jobbade, fortsatte vara trött hela dagen. Åkte hem, fick huvudvärk. Blev irriterad på mina föräldrar. Åt mat, smälte maten i sängen, fortfarande irriterad på mina föräldrar. Gick ut, tog en cigg, mötte upp Liszen, fortfarande irriterad på mina föräldrar. Gymmade armar och bröst, glömde bort mina föräldrar för ett tag. Kom upp till omklädningsrummet, kom på min ångest igen och frågade "Liszen, var fan ska jag flytta då?". Kommer hem, fortfarande irriterad (näääe, äre sant?!), duschade och sitter nu i sängen och väntar på DHW. Så har min tisdag sett ut och kommer fortsätta göra det fram till tolvslaget.

LÄNGTAR

 

Jag längtar till sommarnakna ben, vin & en cigg på balkongen, grillade kycklingfiléer med sallad till, uteserveringar med en sex on the beach att smutta på, bara fötter mot varm asfalt på väg hem från krogen, mjukglass i solen, nervevade rutor på bilen, sommarbruna kroppar, picknick i gräset, sommarplågor som spelas om och om igen, dela hotellrum med tjejorna i underbara Turkiet, nymålade tånaglar, ballerinaskor, varma nätter som håller en vaken, släktträff och poolparty på landstället, mysiga kvällspromenader med snack om livet. Jag längtar till sommmmmmmaren!


DRAR IN DOFTEN FRÅN DIN NACKE


BACK ON TRACK

 

Idag var jag och L tillbaka på gymmet efter ca 1,5 veckas frånvaro från träningen. Märkte en sak och det är att det är helt sjuuukt vilken färskvara ens kondition är! Jag kände att jag gått tillbaka mycket på bara 1,5 vecka. Vi körde iallafall ett rejält benpass idag, det satt fint! Förstår inte varför man struntar i att gå till gymmet? Känslan både när man är där och efteråt är ju oslagbar.

 

 


BLÄ

Fan vad allt kan kännas långdraget, omöjligt och så långt borta. Orkar inte vänta i evigheters evighet, vill att saker och ting ska hända nuuu. Usch, har inte haft en speciellt bra dag idag, sorry för det.

AVSLUTAT KAPITEL

 

Läskigt hur naiv man en gång var. Tänker ofta tillbaka på det halvår vi hade. Vissa gånger gör ondare än andra. Bara så sjukt stolt att jag idag vågade säga ifrån, att jag inte lät mig själv trilla dit igen. Jag kommer alltid, alltid, alltid tänka på dig, men nu får det fan vara slut. Det som hände den kvällen kan inte göras ogjort. Det sårar sjukt, men så är det. Det kommer aldrig bli vi, även om jag många gånger fortfarande tror att du är den jag kommer gifta mig med. Om du bara inte hade vart så dum i huvudet den kvällen. Om du hade tänkt efter en endaste sekund, så hade vi firat tre år i år. Jävla skit.


RSS 2.0